Příspěvky uživatele - 176.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Založení jezírka, 21.9.2011
Spíš sem myslel jen textilii a folii, snad ještě přilepit folii ke gule a její přírubě. Nemusíte prozrazovat cenu, je mi jasné, že by to byla výhoda pro konkurenci, ikdyž říct jak se počítá položení je to samé... ale děkuji. Snad se svěří nějaký... celý příspěvek >
Založení jezírka, 21.9.2011
zajímalo by mě, kolik stojí položení jezírkové fólie odbornou firmou... jestli se počítá m2 nebo snad nějak jinak... děkuji
Jak vyčistit koupací jezírko?, 26.8.2011
Dobrý den, rád bych se dozvěděl více o vaší filtraci, díky.
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 6.8.2011
Děkuji za viditelnou ukázku, přesně takhle to máme v jezírku taky... Hezký den
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 5.8.2011
Chci se zeptat p. Hrkale, mluvíte o průhlednosti vody. Mám v jezírku takovou, že metrovém sloupci vody přečtete na minci její hodnotu, ale neustále je na dně jakýsi zelený "povlak". Je to takhle správně nebo se jedná o nějakou... celý příspěvek >
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 27.7.2011
Stříhat nebo ne? Kostky nebo v celku? Já osobně, ho mám nastříhaný s tím vědomím, že vznikne více stran (větší plocha), kudy může voda proudit. Možná je ale moje vědomí mylné...
Jezírko okolo 3000l a filtrace, 27.7.2011
Taky jsem jako první koupil fontánové čerpadlo a dnes ho používám jen na dodatečné vzduchování. Každopádně 15 let, hm... klobouk dolů, bez nadsázky! Držím palce
Domácí výroba filtrace - návod (plánek), 13.7.2011
Stejný materiál jsem si sehnal od známého, který pracoval v nějaké brněnské firmě, která tento materiál zpracovávala. Mám ho zadarmo několik pytlů a naplnil sem jím 120l barel jako prozatimní filtr a voda je krásná,. jde vidět až na dno (110cm). Ale... celý příspěvek >
Jak spojit dvě pvc trubky ve filtru, 10.7.2011
Ano, přesně tohle jsem měl na mysli, děkuji.
Jak spojit dvě pvc trubky ve filtru, 9.7.2011
Ahoj, potřeboval bych poradit. Potřebuju spojit dvě pvc trubky ve filtru takovou gumou která se stáhne kovovýma sponama, jen ji nemůžu nikde najít a nevím jak se tomu říká, děkuji.
Tekuta folie, 8.7.2011
Ahoj. zkušenosti mám. Před 2 lety sem nanesl 2 vrstvy tekuté fólie 3..nd (toť ona značka) na ztracené bednění, ošetřené penetrací a dvousložkovou hydroizolací. Teď se dívám a vybírám pvc fólii, aby se mi voda neztrácela. Možná sem udělal někde chybu,... celý příspěvek >
Vydláždění jezírka, 3.6.2011
Dobrý den, a proč to nevydláždíte celé bez té fólie? Myšleno v dobrém. Folie by byly zbytečné peníze navíc, když se na n dá kámen. Pak by se pejsci mohli koupat a vy být bez starostí. Vím o čem mluvím, naše fenka jak vidí vodu, přestává slyšet,... celý příspěvek >
FIltrační medium: Plastové špony, 27.5.2011
Díky, moje představa byla tak ty 3 pytle, ale vidět to, je mnohem lepší. Taky právě pomalu řeším a přemýšlím nad filtrem ze sudů. A v posledním by měli být právě biokuličky. Takže ještě jednou díky.
FIltrační medium: Plastové špony, 26.5.2011
Dobrý den, do 200l sudu se vleze jen 70l biokuliček, na internetu píšou průměr 42mm.?
Kaldnes, 19.5.2011
To jsem ještě já. A co aqualogostik? Není to samé?
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika