Příspěvky uživatele - 72.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 20.11.2013
Na videu není soutěž značek, ale soutěž tupého a ostrého řetězu. Vidíte ja jak se u Stihl práší? Najděte něco lepšího. FO
Husqvarna nebo Stihl? Respektive Stihl MS362 kontra Husqvarna 560XP, 20.11.2013
Huska doplatila, jak jsem přesvědčený, na to že byla pod Elektroluxem, pak se osamostatnila a nyní je pod MTD. Každá taková změna vždy přinese tlak na ekonomické výsledky a s tím související urychlená řešení. Myslím si i že nevychytaná 560 přišla na... celý příspěvek >
Koza na řezání dřeva, 18.11.2013
Pokud se jedná o taková hovada, jaká jsou vidět v pozadí na fotce, tak samozřejmě na zemi. Záleží také na tom, jestli jsou uložené v metru, ty jsou rozštípané, pak je řežu v "žebřinách". Pokud je budu ukádat k sušení v polínkách, pak je řežu nakrátko... celý příspěvek >
Koza na řezání dřeva, 17.11.2013 Obsahuje fotku
Nejdříve jsem si udělal kozu, jak se zde nazývá Klapačka. Já do ní upnu cca 200mm, ale není to potřeba. Je to dobré a bezpečné. Pak jsem si udělal kozu typu "žebřiny". Nejdříve z ocelových jaeckelů, Dá se na tom řezat při troše opatrnosti tak že se... celý příspěvek >
Hledani semenacku kastanovniku jedleho podle listu, 13.11.2013
Nevím, že by se něco dělo, ale zdá se mi, že jsou na toto místo přerostlé, i když jsou opravdu nádherné. FO
Hledani semenacku kastanovniku jedleho podle listu, 13.11.2013
Vidím, že tu jsou hradečáci. Já jsem zase zvědavý, co bude s těmi nádhernými platany v Mánesce a u polikliniky. FO
Zjištění otáček motoru, 6.11.2013
Já ho mám cca 2 nebo 3roky. Občas ho použiji, ale nemám ho trvale va žádném stroji, používám ho ke kontrole a nastavení pil. Zatím funguje bezchybně. FO
Zjištění otáček motoru, 4.11.2013
Když jsem četl tan nápad, byl jsem přesvědčený, že to bude fugovat a chtěl jsem to vyzkoušet, ale neměl jsem dost času. Rozhodně to vyzkouším a dám také vědět. Mám dva multimetry s měřením frekvence, tak uvidím, jestli to půjde na obou a dám i... celý příspěvek >
Bruska na řetězy motorových pil, 2.11.2013
Řetězy Stihl se brousí jak kulatý (RM, PM), tak harnatý (RS) na 30°, jen Duro se brousí 25°. Pro podélné řezání (PMX, RMX) se brousí 10°. FO
Spojenie 3 tramov, 29.10.2013
Tak jak píše S je to správně. Na snímku je příčný (vazný)trám asi jen načepován. Jeho funkce, t.j. zachytit síly vyvolávající krokve, je tedy omezená. Pokud se na něco takového připravujete, pak tak jak píše S. FO
Dolmar ps 500 vynechavanie motoru, 28.10.2013
Pilu jste převzal ze servisu. Jistě je na opravu záruka. Tak to nechte tak jak to je. Bez zkušeností štelovat karburátor je nejlepší cesta ke zničení pily. Pokud se něco zdá, tak to zpravidla bývá sen. Pokud tu pilu měl v ruce i zkušený pilčík, tak... celý příspěvek >
Může se kysané zelí zkazit?, 27.10.2013
Když se dříve zelí šlapalo bosýma nohama, tak bylo přirozeně naočkováno kvasinkami mléčnéhop kvasení (to jsou ty, co způsobují, že nohy smrděj). Dnes by se nám to eklovalo. Proto musíme být opatrnější. My zelí děláme tak, že nakrouhané zelí zvážíme a... celý příspěvek >
Bruska na řetězy motorových pil, 27.10.2013
Každá bruska musí mít nastavitelné dorazy, Jak nastavení úběru (délky zubu), tak zanoření kotouče. FO
Bruska na řetězy motorových pil, 27.10.2013
Při každém broušení, ať pilníkem, nebo bruskou by se mělo postupovat tak, aby se délky zubů srovnaly. Tím nemyslím obtažení na pařezu po naplnění nádržky. Proto by po takovém nabroušení neměl nějaký zub přečnívat. Jiná je ale situace se zuby... celý příspěvek >
Dolmar PS420c opakovaná závada nestartuje, 24.9.2013
Primér (dudlík) nemá vliv na bohatost směsi, ale jen na to, aby měl karburátor benzin ihned k dispozici, když pila déle stojí, nebo když se vyjede nádrž. Já vždy kontroluji, jestli v dudlíku je benzin vidět, případně jednou, 2x zmáčknu. FO
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika