|
Příspěvky uživatele - 159.14
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Sterbinovy filtr, 5.3.2013 Dobrý den, řeknete mi, kde toto síto sehnat?
Děkuji Havel |  | Fotky jezírek a filtrací, 26.6.2012  I já připojím fotku našeho biotopu. Na dno sice vidět není, ale leknín má k dnešku 15 květů a ve vodě je zvířat z půlky encyklopedie.
Mareš |  |
|  | Jezírko se spodní vodou, 3.6.2012 Každopádně bych ji asi zabetonoval... aby ěla na písku stabilitu a nepropadala se... nezbude nic, než to řešit pokus..omyl :-)
Děkuju
|  | Jezírko se spodní vodou, 1.6.2012 Dobrý den,
potřeboval bych poradit s plánovaným jezírkem s koi kapry. Jezírko je na pískovém podloží, boky jsou z jílu a je závislé na spodní vodě, tzn. vody je tolik, kolik je vody spodní. Jediný přítok je z okapů. Hladina klesá od jara do... celý příspěvek > |  | Křemíková trubice UV-C lampy, 28.5.2012 Dobrý den,
zajímalo by mě, zda někdo nevíte, proč se používá křemíková trubice do UV lamp. Respektivě, nestačila by obyčejná skleněná trubice?
Děkuju za odpovědi.
Mareš |  | Filtrace nad hladinou rybnicku, 2.5.2012 Mě nenapadlo, že jezírková čerpadla nesajou vodu z hloubky a musí být zaplavené. Děkuji za poznámku. Skimmer instalovat musim, dost toho do rybnicku nalétá, budu ho muset hlídat a podle hladiny ubírat a nebo přidávat na výšce. Teď mám instalovaný... celý příspěvek > |  | Filtrace nad hladinou rybnicku, 2.5.2012  Tak určitě 2,5m ano, voda tady hodně kolísá, těd klesla metr od zimy a klesne přes léto ještě o jeden. Spodní vodu v rybníčku chci letos podpořit přítokem pomocí čerpadla ze studny, aby se v létě ochlazovala a ryby se nám neuvařili. Posílám plánek... celý příspěvek > |  | Filtrace nad hladinou rybnicku, 2.5.2012 Ono p.Hrkal, vykopat šachtu tady u nás na jihu Čech... voda je tu v létě o metr níž než v zimě, to by musela být, co jsem měřil, tak 3 metrová šachta, která by musela být velká, aby se do ní člověk dostal s žebříkem a navíc dost finančně... celý příspěvek > |  | Filtrace nad hladinou rybnicku, 2.5.2012 Dobry den,
planujeme postavit filtraci včetne šachty pro čerpadlo. Od skimmeru a guly by vedlo portubi KG 110 do šachty s čerpadlem, odtud do vortexu a filtru s molitanem a gravitačně zpět do rybníčku. Jelikož se jedná o rybníček se spodní vodou... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|