Příspěvky uživatele - 159.14

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sterbinovy filtr, 5.3.2013
Dobrý den, řeknete mi, kde toto síto sehnat? Děkuji Havel
Fotky jezírek a filtrací, 26.6.2012 Obsahuje fotku
I já připojím fotku našeho biotopu. Na dno sice vidět není, ale leknín má k dnešku 15 květů a ve vodě je zvířat z půlky encyklopedie. Mareš
Jezírko se spodní vodou, 3.6.2012
Každopádně bych ji asi zabetonoval... aby ěla na písku stabilitu a nepropadala se... nezbude nic, než to řešit pokus..omyl :-) Děkuju
Jezírko se spodní vodou, 1.6.2012
Dobrý den, potřeboval bych poradit s plánovaným jezírkem s koi kapry. Jezírko je na pískovém podloží, boky jsou z jílu a je závislé na spodní vodě, tzn. vody je tolik, kolik je vody spodní. Jediný přítok je z okapů. Hladina klesá od jara do... celý příspěvek >
Křemíková trubice UV-C lampy, 28.5.2012
Dobrý den, zajímalo by mě, zda někdo nevíte, proč se používá křemíková trubice do UV lamp. Respektivě, nestačila by obyčejná skleněná trubice? Děkuju za odpovědi. Mareš
Filtrace nad hladinou rybnicku, 2.5.2012
Mě nenapadlo, že jezírková čerpadla nesajou vodu z hloubky a musí být zaplavené. Děkuji za poznámku. Skimmer instalovat musim, dost toho do rybnicku nalétá, budu ho muset hlídat a podle hladiny ubírat a nebo přidávat na výšce. Teď mám instalovaný... celý příspěvek >
Filtrace nad hladinou rybnicku, 2.5.2012 Obsahuje fotku
Tak určitě 2,5m ano, voda tady hodně kolísá, těd klesla metr od zimy a klesne přes léto ještě o jeden. Spodní vodu v rybníčku chci letos podpořit přítokem pomocí čerpadla ze studny, aby se v létě ochlazovala a ryby se nám neuvařili. Posílám plánek... celý příspěvek >
Ono p.Hrkal, vykopat šachtu tady u nás na jihu Čech... voda je tu v létě o metr níž než v zimě, to by musela být, co jsem měřil, tak 3 metrová šachta, která by musela být velká, aby se do ní člověk dostal s žebříkem a navíc dost finančně... celý příspěvek >
Dobry den, planujeme postavit filtraci včetne šachty pro čerpadlo. Od skimmeru a guly by vedlo portubi KG 110 do šachty s čerpadlem, odtud do vortexu a filtru s molitanem a gravitačně zpět do rybníčku. Jelikož se jedná o rybníček se spodní vodou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika