Příspěvky uživatele - 85.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Třešeň, 27.5.2012 Obsahuje fotku
Tak jsem jednu ještě vyhmátl. Velikost už tak 4cm. Foto přiloženo.
Třešeň, 16.5.2012
Taková klasická polochlupatá. Vzhledem má nejblíže k babočkám, ale pochybuju, že by se takováhle banda vyklubala u nás. Celou stovku jsem vysypal na mez, ty už nenajdu. Jestli nějaká zůstala, pokusím se ji vyfotit.
Třešeň, 16.5.2012
Dobrý den, dneska jsem při odmšicování třešně narazil na překvapení. 102 housenek zrovna načalo třetí třicet čísel dlouhou větvičku. Byly černé, tak 3cm velké. Každý rok se nějaká najde. Na jabloních zelené, trošku menší. Normálně je nechávám,... celý příspěvek >
Přesazení jabloně, 14.5.2012
Dobrý den, chtěl bych přesadit jablon kvůli úpravě terénu. 20 let, 2m vysoká, max 2 kubíky koruna. Malinká, zdravá. Je šance, že by přežila? Děkuji za odpověd. :-)
Řez třešně, 29.4.2012
Děkuji všem za rozebrání tématu a rady. Bude se podle nich řídit. Udržet objem jsem chtěl kvůli blízkosti domu, ale rozhodně nechci strom nějak zmrzačit. Takže ještě jednou děkuju. :)
Řez třešně, 27.4.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, řez třešně jsem provedl pouze při výsadbě třešně. Koruna pak rostla podle mého názoru pěkně. Bohužel postupem času zarostla díky mému strachu z neznalosti řezu třešní. S prosvětlením bych si nejspíše poradil, ale jde mi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika