Příspěvky uživatele - 96.5

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čimišník Walker, 14.6.2014
Děkuji za radu.
Akát růžový, 13.6.2014
Dobrý den, na akátu začaly rašit lístečky, ale uschly, přitom z kmene mi vyrašily už nové větvičky, ale vrchní větve mám úplně holé. Kde je problém. Děkuji.
Čimišník Walker, 13.6.2014
Dobrý den, prosím o radu. Letos jsem si koupila čimišník walker, pěkně kvetl, ale teď po odkvětu lístečky jakoby usychají a opadávají a větvičky vypadají jako ozobané od ptáků. Co s tím. Mám ho na sluníčku. Děkuji.
Kde sehnat malou pálenici, 8.1.2014
Velmi krásné, můžete prosím nám analfabetům prozradit v jakém to běží programu a co je potřeba za součástky na zapojení? Nejlépe polopaticky... něco zvládám, ale programování není moje hoby :-))
Kořenová čistička pro jezírko, 23.5.2012
Mohli by jste vyfotit fotky vašich jezíre + kořenových čitstiček včetně vody. Děkuji
Kořenová čistička pro jezírko, 16.5.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, loni jsme si sám udělal jezirko o objemu cca 9-11 m3. Chtěl bych tam mít ryby, maximálně 15 ks (převážně koi). Jezírko je situováno přesně pod kopcem zahrady a tedy nemám místo pro velkou filtraci. Zvažuji, že ještě pořídím, v oblasti... celý příspěvek >
Neznámá odrůda meruňky, prosím poraďte, 16.3.2012
Dobrý den, rád bych Vás požádal o pomoc. Asi před 4lety jsem na jedné výstavě zakoupil meruňku. Již sadbový stromek měl krasný, pevný kmínek cca 1,5metru a opravdu pěkný základ koruny. Vysadil jsem na jaře a pak provedl jen drobný výchovný řez. Již... celý příspěvek >
Výsadba thují, 15.10.2011
DObrý den, nyní jsme vysadily Thuje smaragd na živý plot. Chci se dotázat jak často a v jaké míře je zalévat, aby nedošlo k vymrznutí.Děkuji.
Přísavník pětiprstý (psí víno) - stříhání, 26.5.2011
Myslíte zděný nebo dřevěný??Na pletivo asi nelze že??
Zahradnictví Trbula, 13.5.2011
Dobrý den, já se připojuji k paní z jižních čech úplně přesně to popsala za mne se vším jsem se ztotožnila. Byla jsem hrozně zklamaná.   S pozdravem zahradnice z Vyškova
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika