|
Příspěvky uživatele - 210.254
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kapková závlaha u révy, 2.3.2011 Také přispěji svou troškou do mlýna. Podle mého názoru nelze kapkovou závlahu jednoznačně odmítat, jak jsem četl některé příspěvky výše. Myslím si, že jak píše jenamatér, je určitě důležitější u stolních než u moštových odrůd a také určitě... celý příspěvek > |  | Odrůda rajčete, 9.2.2011 Informace, že by se už Torino nemělo už dodávat, je mylná. Důvod je podobný jako loni u Bejbina a úplně prozaický, nepodařilo se vyrobit osivo této hybridní odrůdy. |  |
|  | Ake rajciny a papriky si kupit do sklenika, 1.2.2011 Nevím, proč by se ven nemohly sázet hybridní papriky (mimochodem Superamy je F1), přehledná tabulka včetně vhodnosti na ven, do fólníků nebo do skleníků je třeba tady.
Nejranější pro sklizeň na červeno by měla být Lungy, pak asi Rafaela, pro sklizeň... celý příspěvek > |  | Papriky - klíčivost semen, 1.2.2011 U starších osiv paprik rychle klesá klíčivost, ale tři roky staré osivo by klíčit mělo, možná to chce čas, starší osiva mohou vyrůst i o týden později než loňská. |  | Co Vaše réva? (rok 2011), 30.1.2011 Co se týká registrace Solarisu, bohužel zatím podáná žádost na český ÚKZÚZ není a záleží na vlastníkovi odrůdy, což je Staatliches Weinbauinstitut Freiburg, jestli ji u nás podá. Zatím je registrován jen v Německu. Naproti tomu Cabernet Cortis má už... celý příspěvek > |  | Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 30.1.2011 našel jsem ted na netu, nechci dělat reklamu,
jez.folii 1mmza 95/m2 nebo maj 1.2 za 115,-/m2
prý i stabilizoaná UV svaří na míru za stejnou cenu..
má s tím někdo zkušenost?pořeboal bych plachtu cca 15/12 m,
kterou bych vyložil... celý příspěvek > |  | Bianca, 29.1.2011 U Biancy je navíc zajímavé že je toleratní k fyloxěře, alespoň to píší o ní na ukrajinském webu, podobně jako třeba Perla Zali, takže by se skutečně nemusela roubovat. |  | Co Vaše réva? (rok 2011), 29.1.2011 Letos bych chtěl nasadit trochu mošťáků, hlavně asi Solaris, jeho odolnost a ranost je výjimečná. Taká možná trochu Platovského a Osceola mucat. Taky se snad dočkám, abych mohl nasadit Praire Star a La Crescent. U červených ještě nejsem rozhodnut. Ze... celý příspěvek > |  | Vinná réva od Starkla, 29.1.2011 Nechci se onoho prodejce zastávat, ale prostokořenné neznamená pravokořenné. Spíš to, že jsou prodávány bez kořenového balu, bez květináčů. Ostatně jako naprostá většina sazenic révy. |  | Bianca, 17.1.2011 Ještě jedna reakce na příspěvek hosta 3.34
Pokud bude roub z mrazu odolné odrůdy, neměl by zmrznout. To by tento způsob nemohli hojně používat v Rusku, kde mají mrazy daleko silnější než u nás. Samozřejmě pokud se naroubuje klasická odrůda, podnož... celý příspěvek > |  |
|  | Nahořklé maso z nové udírny, 15.1.2011  proč experimentovat se švestkou nebo jiným dřevem když je nejlepší buk nebo olše a neni problém za pár korun koupit pytel bukové štěpky zaručene čisté od výrobce který vám ji pošle na dobírku a víte že dřevo neobsahuje olej z motorové píly, je suché... celý příspěvek > |  | Cabernet Cortis, 10.1.2011 Můžu mít otázku k hostu xxx.xxx.3.34? Zajímalo by mě, jak se u Vás osvědčily odrůdy Cabernet Cortis, Solaris a hlavně Muskaris. O této odrůdě zatím nemám moc zpráv a ani jsem netušil, že ji někdo v Česku má. Zajímá mě hlavně cukernatost, případně jak... celý příspěvek > |  | Cabernet Cortis, 10.1.2011 Nevím, jak je odolný Dornfelder, protože ten nemám, ale Cabernet Cortis rozhodně nepatří k odrůdám náchylným na padlí nebo plíseň révovou. V loňském roce, kdy plísně bylo hodně, se na něm vyskytla (podotýkám, že jsem proti plísní vůbec neošetřoval),... celý příspěvek > |  | Stepit alebo vysadzat?, 3.1.2011 Hibia = Hibernal x Bianca
Ale netuším, jestli jsou někde její sazenice v prodeji. |  | Výroba filtru, 3.1.2011 trošku, mě zaráží, že délkou se nemění rychlost?.
průřez se přeci změní-zvětší..,
jinak čerpadlo uvažuji 15-16 m3 -stačí? |  |
 |
|
|
|