Příspěvky uživatele - 212.188

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Čím ošetřit zahradní lavici, 20.6.2017
Dnes mi doporučil jeden prodavač v Hornbachu ať napustím dřevo normálním slunečnicovým olejem z běžného supermarketu. Na mou otázku zda to nebude mastné mi bylo vysvětleno že rozhodně nebude. Co na to říkáte přátelé. Ptám se vážně, překvapilo mě to.... celý příspěvek >
Zákeřný plevel, 18.5.2012
Je jeho použití bezpečné v blízkosti vodních toků?
Zákeřný plevel, 18.5.2012 Obsahuje fotku
no u mě právě že to "co je pod zemí" má neskutečně silné kořeny a roste to po kamenné steně potoka přes chodník až do trávníku. listy jsem předevčirem potřetí natřel nezřezeným roundupem - opět bez výsledku.
je možné že neplodí? loni ani letos jsem na něm žádné květy ani bobule neviděl?
ano, je to skutečně on. děkuji za rychlou odpověď.
Zákeřný plevel, 18.5.2012 Obsahuje fotku
Zdravím všechny zde přítomné, rád bych se s vámi poradil ohledně neznámého plevele, který letos již druhým rokem sužuje naši předzahrádku. Nedaří se mi nikde dohledat o jakou rostlinu by se mohlo jednat. Za každou pomoc, příp. i radu jak se... celý příspěvek >
Stihl 023, 15.11.2011
Jirkovi a Mirkovi moc díky za snahu o pomoc. Po vašem přečtení mně napadla tato věc: vylil jsem benzín z nádrže pily a koupil 2 litry benzínu, namíchal v poměru 1: 50 s olejem stihl a pila šlape!!! Stihlky jsou citlivé na správný namíchaný poměr a... celý příspěvek >
Stihl 023, 14.11.2011
Po zahřátí v řezu nemá výkon, jakoby došel benzín, téměř nereaguje na přidání plynu. Pokud je mimo řez, tak akceleruje správně do čtvrt plynu a konec. Při řezání tenkých polen to ještě jaktak jde, protože řez trvá 2- 3 vteřiny, jinak by se taky v... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika