|
Čím ošetřit zahradní lavici, 20.6.2017 Dnes mi doporučil jeden prodavač v Hornbachu ať napustím dřevo normálním slunečnicovým olejem z běžného supermarketu. Na mou otázku zda to nebude mastné mi bylo vysvětleno že rozhodně nebude. Co na to říkáte přátelé. Ptám se vážně, překvapilo mě to.... celý příspěvek > |
 |
Zákeřný plevel, 18.5.2012 Je jeho použití bezpečné v blízkosti vodních toků? |
 |
|
 |
Zákeřný plevel, 18.5.2012  no u mě právě že to "co je pod zemí" má neskutečně silné kořeny a roste to po kamenné steně potoka přes chodník až do trávníku. listy jsem předevčirem potřetí natřel nezřezeným roundupem - opět bez výsledku.
|
 |
Zákeřný plevel, 18.5.2012 je možné že neplodí? loni ani letos jsem na něm žádné květy ani bobule neviděl? |
 |
Zákeřný plevel, 18.5.2012 ano, je to skutečně on. děkuji za rychlou odpověď.
|
 |
Zákeřný plevel, 18.5.2012  Zdravím všechny zde přítomné,
rád bych se s vámi poradil ohledně neznámého plevele, který letos již druhým rokem sužuje naši předzahrádku. Nedaří se mi nikde dohledat o jakou rostlinu by se mohlo jednat. Za každou pomoc, příp. i radu jak se... celý příspěvek > |
 |
Stihl 023, 15.11.2011 Jirkovi a Mirkovi moc díky za snahu o pomoc. Po vašem přečtení mně napadla tato věc: vylil jsem benzín z nádrže pily a koupil 2 litry benzínu, namíchal v poměru 1: 50 s olejem stihl a pila šlape!!! Stihlky jsou citlivé na správný namíchaný poměr a... celý příspěvek > |
 |
Stihl 023, 14.11.2011 Po zahřátí v řezu nemá výkon, jakoby došel benzín, téměř nereaguje na přidání plynu. Pokud je mimo řez, tak akceleruje správně do čtvrt plynu a konec. Při řezání tenkých polen to ještě jaktak jde, protože řez trvá 2- 3 vteřiny, jinak by se taky v... celý příspěvek > |
 |