|
Příspěvky uživatele - 86.78
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Usychanie listov liesky, 25.5.2009 Co tak hraboš vodní? |  | Zlatohlávek zlatý, 17.5.2009 Již asi týden na kůře hrušky pozoruji srocení zlatohlávků/dnes 18 jedinců/,při bližším ohledání jsem pod kůrou našel drobné skvrnité broučky/černý podklad, bílé tečky/,ví někdo o co se jedná? |  |
|  | Vypalování trávy, 1.5.2009 Oprava- samozřejmě regenerace |  | Vypalování trávy, 30.4.2009 Přibližně před rokem jsem zahájil dotazem tuto diskuzi, letitý porost jsem nakonec vypálil a mohu pouze potvrdit již výše uvedené, t.z.velmi rychlý nárůst nové trávy bez obtížných plevelů/překvapila mě rychlost regenace/.Nyní již provádím pravidelnou... celý příspěvek > |  | Rozšíření jezírka, 30.4.2009 Slepit rybniční folii není problém, navštivte specializované prodejny/např.Hornbach/-lepidlo na folie-připravte si větší obnos. |  | Rider nebo traktor?, 30.4.2009 Ze své zkušenosti mohu vřele doporučit pouze mulčování, posečená tráva ve formě hnojiva zůstává na pozemku, výšku sečení nutno přizpůsobit reliéfu parcely.Rider je operativnější, lze se s ním dostat i tam, kam traktor nemůže. |  | Břečťan, 20.4.2009 Mrazové poškození. |  | pristresek na drivi, 21.2.2009  Zasílám obrázek přístřešku na dříví jako inspiraci, kostra je tvořena trámky 10x10 cm, patky v betonu, jako střecha vlintý plech. |  | Krmítko pro ptáčky, 2.2.2009  Zasílám foto krmítka v letním i zimním období, výhoda - více směsi, nevýhoda návštěvy sojek a koček. |  | Sekačka na 3 ha okrasného trávníku?, 27.10.2008 Obecně lze doporučit do 0,5 ha pozemku rider, na větší pozemky travní traktor. |  |
|  | nejmrazuodolnější meruňka, 26.9.2008 Obecně meruňka v květu je velice náchylná na mrazové poškození, doporučil bych orientaci na pozdnější odrůdy-tedy s pozdnějším termínem květení. |  | Kde seženu Ledanu či Leskoru, 26.9.2008 Zasadil jsem vloni na podzim meruňky Bergeron, VP,Lescora, nadmořská výška 350 m.,středně těžká půda, pozice lehký svah jihovýchodní, prostě pokus.Má někdo z Vás zkušenosti s podobnou situací?Múžete přispět nějakou radou? |  | Potoční bahno na zahrádku? Co tam zasadit?, 8.9.2008 Možná by stálo za to provést půdní rozbor a podle výsledku rozhodnout o druhu vhodné vegetace, event.o dalším půdním zásahu. |  | Co koupit za sekacku? zahrada 1500m2, stromy keře, lehky svah, 6.6.2008 Vzhledem k velikosti pozemku bych doporučil rider-a, ovšem silnější verzi, nutno brát ohled na svažitost terénu/do 15%/,manévrovatelnost výborná, při sekání se necháte vozit/vhodné i pro ženy!!/,otázkou je samozřejmě částka, kterou hodláte... celý příspěvek > |  | klíšťata na zahradě, 6.5.2008 Takže shrnutí:
1.Repelenty + vhodná obuv-oděv /vysoká tráva/
2.pravidelné sekání trávy
3.každodenní prohlídka povrchu těla a odstranění event.klíšťat
4.v oblasti s endemickým výskytem infikovaných klíštat očkování
5.neváhat s návštěvou lékaře v... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|