|
Příspěvky uživatele - 245.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Malotraktor Tip Robot zkusenost, 21.9.2012 Právě jsem podrobněji nahlížel na stránky o Robotovi a musím říci, že bych si jej nekoupil. Převodovka (alespoň ta horní) není mazána olejem, problematické připojení a konstrukce kol ala Moundfield (vysvětleno v dřívějších příspěvcích), ale... celý příspěvek > |  | Malotraktor Tip Robot zkusenost, 21.9.2012 Ještě jedna věc - může se stát, že vybavení budete chtít po čase prodat. Zde jasně vítězí Vari, u které cena padá relativně pomalu a prodává se za celkem vysoké částky. U Agzatu a zejména u Robota bude cena zlomkem ceny pořizovací. P.G. |  |
|  | Zhanam predne kolesa na kosacku Mcculloh M53-160CMDW, 21.6.2012 Dobrý den, dovolte mi oponovat.
Mám uvedenou sekačku 3.sezonu a naprostá spokojenost. Seču plochu cca 1000m2. Vtip je ve způsobu zapínání předního náhonu. Pokud budete tento vždy zapínat v poloze, kdy jsou přední kola zvednuta, tak se nic... celý příspěvek > |  | Neznáte výkon motoru Bd1s 72?, 22.5.2012 Sakra práce - vy máte sekačku LB70? Ta má motor o obsahu 100 ccm a výkonu 2,2 HP/3000 ot.!!! Motor Bd1s72 je motor o obsahu 317 ccm a dával se mimo jiné do motorobotů PF62! Nemáte špatné označení motoru, není tam náhodou Bd1s50 nebo něco... celý příspěvek > |  | Neznáte výkon motoru Bd1s 72?, 21.5.2012 Motor má 5,3 HP při 2300 ot./min. Výpočtem jsem došel k hodnotě kroutícího momentu 16,6 Nm/2300 ot./min. BaS má 7 Nm při 3060 ot./min. I když použijete zatím nejvýkonější dostupný Briggs řady 875 o obsahu 190 ccm, tak ten má v pracovních... celý příspěvek > |  | A co BS?, 18.5.2012 Zeptejte se výrobce Dakra, jestli stroj snese výkon GCV190, nebo GSV190. BaS typ 875 je plně srovnatelný s Hondou, chystá se (v zahraničí již je) motor BaS 950 s obsahem 220, který je výkonově ještě výš. Každopádně se pak obraťte na servisní... celý příspěvek > |  | Sekačka Dolmar, 17.5.2012 Ta Honda je nějaký ležák, nebo použitá? Dolmar 4600 má dle stránek výrobce 33,8 kg. P.G. |  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 15.5.2012 Věřte, že vhodnější sekačky bez pojezdu, než jsem uvedl v horním příspěvku, asi nenajdete. Větší výběr je v sekačkách s pojezdem. Dnes je móda do všeho cpát pojezd, což já stejně jako vy, považuji pro mnohé za zbytečnost. Je mi padesát, zahradu mám... celý příspěvek > |  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 15.5.2012 Pánové, zadavatel ví co chce. Vždyť napsal, že provozoval jednoduchou starou sekačku 10 let a systém práce mu vyhovoval. K těm cenám - to, že čína je levná již dávno neplatí. Např. Hecht s motorem Honda 135 bez pojezdu, bez centrálního štelování kol,... celý příspěvek > |  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 15.5.2012 Výběr sekačky bez pojezdu vám schvaluji, bohužel solidní firmy je dělají pouze v užších záběrech a v málo typech. Pokud však sekáte i přerostlou trávu, důležitější je objem koše. Takže v sekačkách bez pojezdu je špičkou Honda HRX 476 C1 PKE se silným... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou sekacku, zn. spolehlivost, 15.5.2012 Jak je zahrada velká a členitá - potřeba objíždění keřů, stromů, potřeba sekání až k okraji (bez nutnosti dodělání strunou)? Jaký je cenový strop? Jakou sekačku jste měli doposud a co vám na ni vadilo? P.G. |  | Téměř dokonalá? Ibea 55029 H / HQ R 150 SVH / Dolmar PM-4655 S4, 15.5.2012 Zjistěte si princip "variátoru" u daného modelu, aby to opravdu nebylo jen v řízeném prokluzu klínového řemene. Když vjedu do míst s hustější trávou, tak zkrátka pustím páku pojezdu a rychlost sekačky si řídím ručně, po vyjetí ji opět zapnu a sekačka... celý příspěvek > |  | Téměř dokonalá? Ibea 55029 H / HQ R 150 SVH / Dolmar PM-4655 S4, 14.5.2012 IBEA - katastrofa v ND, dlouhá čekací doba. Typ 55029 je asi doprodej, na stránkách má Ibea 550030, ale s motorem Briggs 750 DOV, který je stejně dobrý jako Honda. Jinak české údaje lžou, koš má pouze 65 ltr. Sám mám jednoduchou Ibeu 4727SP, tam... celý příspěvek > |  | Motor BS 625 series vs. BS 575 EX Ready start na sekačce Stiga, 10.5.2012 Koupil jsem si sekačku Stiga Combi 48 SQ BW s motorem 575EX. Po záběhu jsem ji pustil i do vyšší trávy (15-20cm) a motor s tím neměl absolutně problém. Na druhou stranu musíte být ke každé sekačce tolerantní a nesekat trávu z 20ti rovnou na 3cm,... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 4.4.2012 Je mi padesát, za život jsem zryl v součtu mnoho hektarů, takže mé poznatky se opírají o praxi. Rodiče i já jsem používal rýče, které sloužily cca 40 let. Byly to ty staré kvalitní, částečně ručně kované, tenké a tím pádem lehké,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|