|
Příspěvky uživatele - 9.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Čištění trávních traktorů, 27.5.2011 radil bych zakoupit stojan na čištění. |  | orchidee nádoby na pěstování, 13.3.2008 Dobrý den, také pěstuji orchideje v průsvitných umělohmotných nádobách. Syn mi je přivezl z Prahy, prodávali je na Pankráci (Bauhaus?). (Doufám, že to není reklama, ale nevím, jak jinak napsat místo, kde se prodávají). Nyní jsou i ve stejném... celý příspěvek > |  |
|  | minirůže, 13.11.2007 Děkuji za radu. Skusím to. Hana. |  | minirůže, 9.11.2007 Dobrý den. Prosím o informaci. Mám doma minirůži, která krásně kvete i roste. V poslední době se jí na listech i pupenech objevil bílý povlak, který vypadá jako plíseň a jde dobře opláchnout vodou. Po čase se objeví znovu. Můžete mi poradit co to je... celý příspěvek > |  | Ostružiny, 25.9.2007 Děkuji, Hana. |  | Ostružiny, 25.9.2007 Dobrý den. Platí vaše zkušenosti se stříháním ostružin také pro ostružinu bez ostnů? Máme ji druhým rokem a nyní vyrosrly dlouhé šlahouny, mnohem silnější než ty předešlé. Děkuji za radu. Hana. |  | Blahovičník, 29.8.2007 Dobrý den. Koupila jsem si blahovičník před dvěma měsíci, mám ho doma a roste hodně rychle. Mohu jej stříhat ještě teď, na podzim? Děkuji za odpověď, Hana. |  | Dosna, 28.3.2007 Já mám dosnu během zimy doma ve tmě a koncem dubna ji vysazuji ven. Než přejdou mrazíky, cca za těch 15 dní začne pomalu vyrůstat nad zem, takže mrazíky jí neublíží. Na podzim zase před mrazíky schovat. Hana. |  | živý plot-smrčky, 2.3.2007 Já jsem už taky zasadila nové smrčky místo těch starých, rostou už dva roky a chtěla bych je stříhat tak, aby z nich byl hustý porost, tak max.1,5 m vysoký. A ty vršky, se můžou zaštipovat hned, aby zhoustly? Myslela jsem, že musím tak dva... celý příspěvek > |  | konec povolení na čerpání vody k zálivce, 23.2.2007 Dobrý den. A nevíte, jak je to se zkušebním vrtem který funguje od r.2004, který má přítok cca70l/den? Studnaři nám tehdy řekli, že to množství vody je tak malé, že to ani není možné hlásit jako studnu. Občas z něj,ale vodu čerpáme.... celý příspěvek > |  |
|  |
 |
|
|
|