Příspěvky uživatele - 93.3

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Domácí víno - základní problémy, 15.9.2013
víno chceme zkusit letos-radši pokazit letošní množství než případně to další, které se stářím zvyšuje-když teda nepřijdou pohromy, že.. nicméně děkuji za Váš čas a ochotu!
Ještě bych se dooptal na následující: za jak dlouho po naočkování kvasinkami, poznám, že mošt kvasí (používám kvasnou zátku), mošt má teplotu cca 19st a už je to naočkováno 4hod a zjevně se nic neděje...
Tak jsem můj počin sesunýroval, třeba to někomu také pomůže, a vás již znalé výroby vína poprosím, o mrknutí na postup, zda jsem něco nězapomněl nezkazil nebo zda je to OK. Děkuji. SOLARIS - sklizeň 29kg, při teplotě 20stC a cukernatost... celý příspěvek >
Co je to za kytičku?, 15.9.2013
já osobně to tedy vidím na kuklík... tedy Geum
Sklizeň révy 2013, 15.9.2013
ten Vostorg Kr.je opravdu krásný, Eva je krásná také, ale zas si rikam, ze pokud ma takto hustejsi hrozny, bude pak pri destivejsim pocasi nejspis vice napadana hnilobami, ale kdo vi
Melounoviště 2013, 15.9.2013
Rikam si, ze bych take mel sklizet vice, ale co pak s tim, kdyz se to utrhne tak kdo vi jak dlouho to muzu skladovat...?!ale zas kdyz to tam necham tak to bude prezrale blato pro slepice
Melounoviště 2013, 15.9.2013
sice u nás jsem včera zapínal závlahu do celeru, i tak ale moc chutí na meloun není, i když ve foliáku mi chutnal moc :D
Domácí víno - základní problémy, 14.9.2013
Prozatím moc díky za informace, jistě se brzy zase ozvu :))
Děkuji za odpovědi. Ručně jsme odstranili shnilé bobule a prohnali mlýnkoodšťopkovačem. Nyní necháme rmut 6 hodin a vylisujeme. Cukroměr ukazuje 23,3% sach.(při 18st) a moštoměr ukazuje 21,5 (kg/HA) (nesoulad je v pořádku?) Další postup: po... celý příspěvek >
Jak dlouho doporučujete macerovat rmut z bílého Solarisu, kolik hodin? Kdy sířit (pyrosulfid)? Sířit rmut anebo mošt po vylisování? díky za pomoc
Odrůda révy Solaris, 12.9.2013
já v sobotu sklidím - to má být jediný den kloudně..
Odrůda révy Solaris, 12.9.2013
a jakáže lokalita?
Co je to za rostlinu?, 10.9.2013
je to proskurník topolovka černá  (Alcea rosea Nigra) pěstuje se jako dvouletka, ale je i víceletá
Prosím o určení rostliny, 9.9.2013
jedovatý pryšec - Euphorbia tirucalli
Odrůda révy Solaris, 9.9.2013
docela by mě zajímalo jaká by byla optimální cukernatost z duvodu toho, aby vino nebylo prilis mdlé-tedy bez kyselin, nezkousel nekdo porovnat?
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika