Příspěvky uživatele - 220.107

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
"Rozsypaný mák" na rostlinách, 29.4.2012
Ještě jednou moc děkuji, vyzkouším to.
"Rozsypaný mák" na rostlinách, 27.4.2012 Obsahuje fotku
Foto 3
Foto 2
Zkusila jsem vše ještě jednou vyfotit, ale rozlišení není lepší. Jen ta muška bude nejspíš smutnice - ale ta "rozsypaný mák" určitě nezpůsobila...
"Rozsypaný mák" na rostlinách, 27.4.2012
Moc děkuji i za Vaši reakci! Na mšice se mi to zdá až moc odolné, použila jsem postřik Decis. Můžu po něm zkusit Mospilan? Nebo je tam podobná účinná látka a škůdce by pak byl rezistentní? Hnojím tekutým hnojivem pro kvetoucí rostliny, kde je víc... celý příspěvek >
"Rozsypaný mák" na rostlinách, 27.4.2012
Děkuji Vám, svilušky už mi před lety zničily popínavé rostliny (hrachor, vilec atp.), právě proto jsem zkusila jiný druh rostlin. Tady zatím pavučinky nevidím. Zkusila jsem zajít do OBI, kde jsem koupila žluté lepící destičky, ale zatím se na ně... celý příspěvek >
"Rozsypaný mák" na rostlinách, 25.4.2012
Moc děkuji za reakci! Mšice jsem podezírala jako první, ale nesedí mi, že je pořádně nezlivkiduje ani opakovaný postřik. A kdyby to skutečně byly, proč se jim u mě tak líbí? Je něco, co je víc láká? Fakt už si nevím rady, každý rok se objeví, i když... celý příspěvek >
"Rozsypaný mák" na rostlinách, 25.4.2012 Obsahuje fotku
Dobrý den, kdysi už jsem tady četla reakce na podobný dotaz, ale bohužel neodpovídá přesně tomu mému. Mám každoroční problém, kdymi v podstatě jakoukoli balkónovku napadne jakýsí škůdce. Z počátku vidím jen jako by rozsypaný mák, dá se zaměnit i se... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika