|
Yucca - bílé skvrny, uschlé listy, 9.10.2016 problém je v přelití
|
 |
Množení velkokvětých venkovních ibišků, 6.10.2014 Lepší je tyto ibišky množit řízkováním. 1ferez&@seznam.cz
|
 |
|
 |
Podzimní hnojivo na trávník, 30.10.2013 Já osbně bych na podzim dusík vynechal úplně. |
 |
Hnojivo na trávník, 14.9.2012 Dobrý den, jelikož pomalu končí léto a začne podzim, rád bych trávník "ošetřil" Jaké doporučujete hnojivo a další možné postupy údržby? Mám v trávníku houby (cca rok starý trávník) co je tedy vše nutné před příchodem zimy učinit?
Děkuji za... celý příspěvek > |
 |
Suchý, hrubý a tmavě zelený trávník, 14.9.2012 Dobrý den, také bych přihodil něco z mé situace :o)
Loni na podzim jsme zaseli nový trávník a na jaře doseli volná místa stravní směsí Varenbrug Gazon. Bohužel je trávník při nižším sekání - cca 4 cm také propleten suchými stvoly. Nevím čím by se... celý příspěvek > |
 |
Založení trávníku, 10.5.2012 Samozřejmě jsem bofixem nesekal, ale postříkal |
 |
Založení trávníku, 10.5.2012 V pondělí jsem trávník posekal bofixem a jelikož se v trávníku objevuje dost hojně Kokoška pastuší tobolka, potřeboval bych radu, zda mohu i s kokoškou posekat?? Nebude semenit a tím zaplaví celou zahradu? Škubat ho z půdy by bylo tedy časově velice... celý příspěvek > |
 |
Bofix, 4.5.2012  Prosím o informaci po jaké době po zasetí trávníku je možné použít bofix, abych nezničil nově vyklíčenou travičku? Dosel jsem pár holých míst a v trávě je nějaký plevel, který bude za chvíli vyšší než já :o))
Díky Tomáš
|
 |
Založení trávníku, 3.5.2012 Trávník se pomalu rozrůstá a jelikož je v něm mnoho plevele, rád bych ho před sekáním postříkal bofixem. Jde mi o to, že jsem cca před 3mi týdny dosel a nerad bych zničil nově vyrůstající trávu. Po jaké době můžu bez následků postříkat bofixem a pak... celý příspěvek > |
 |
Založení trávníku, 24.4.2012 Když já už se tak těším, až to bude nějak vypadat a zatím poráááád nic :o)) Ale chápu, později budu rád, že to tak rychle neroste... Dííííky dík, budu trpělivě čekat |
 |
|
 |
Založení trávníku, 24.4.2012 Nevím jestli je to normální, ale tráva roste strašně pomalu přestože byla pohnojená a dvakrát denně zalitá. Nemluvím jen o nově zaseté, ale i té, co jsme zaseli loni. Má cca 4cm a někde maximálně 7cm a přitom sousedi, kterým sela firma mají již... celý příspěvek > |
 |
Založení trávníku, 17.4.2012 Hezký dobrý den všem. O víkendu jsem tedy dorovnal terén 1m3 hlíny a ještě bylo málo. Navozil kolečka kde bylo potřeba, přítelkyně rozhrnula hrabičkami a já dorovnal latí -(stejně je to hrbolaté :o((... ) Doseli jsme dorovnaná místa a zbytek,... celý příspěvek > |
 |
Založení trávníku, 3.4.2012 Trávník se pomalu zelená, pár míst je holých a je nutné je dosýt a terén je potřeba dorovnat. Mám připravené hnojivo Rasen Floranid od Compo a chtěl bych poradit jak nyní postupovat? Mám nejdříve dorovnat terén a popřípadě jak postupovat? Dosypat... celý příspěvek > |
 |
Založení trávníku, 21.12.2011 Děkuji za uklidnění a věřím tedy, že jaro ukáže co z toho. Je nutné dosypat některé prohlubně a osivem prohodit některá prázná místa. Mám také pohnojit nebo použít trávníkový substrát? Děkuji Tomáš |
 |
Založení trávníku, 15.12.2011  Trábník žloutne :o((čím by to mohlo být? Co špatná aplikace podzimního hnojení??Půjde to nějak zachránit??
Děkuji
Tomáš |
 |