|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hloh - s jakým rozestupem sázet?, 24.1.2012 Mám tavoly v záhoně - žlutá Dart's Gold roste víc do šířky a méně do výšky, červenolistá Diabolo je vzpřímenější.
Ještě jak tam bylo psáno o lísce, také mne napadla, ta ale dorůstá v dospělosti 5m výšky a 3m šířky, tak jsem ji zamítla. Navíc (z... celý příspěvek > |  | Hloh - s jakým rozestupem sázet?, 24.1.2012 Ten tavolník, co myslíte, nedoroste takové výšky, jen tak 150-170cm. Ale mohl by tam být třeba i jasmín (tedy pustoryl), roste dost rychle, nebo trojpuk, kalina, vajgélie, šeřík... ... celý příspěvek > |  |
|  | Jak se starat o cypřišek leylandův?, 23.1.2012 Pozor, oproti tújím jsou veškeré cypřišky náročnější na vodu, takže před zimou pořádně zalít a při oblevě také (nemyslím tedy zrovna tuto zimu ) Lída |  | Ibišek, 20.1.2012 Rozinko, vy je dáváte do sklepa? To já ho mám normálně celou zimu (vlastně celý rok) v pokoji na parapetu :-)). Ani na zahradu ho nestěhuji... Ale ten bílý je krásný! ... celý příspěvek > |  | Měsíček okrasny, 14.1.2012 Měsíček stačí zjara vyset na záhon. |  | Lednová zahrádka, 14.1.2012 Ještě je brzo, vždyť teprve teď začala zima a mají přijít větší mrazy. Jabloně vůbec stříhám až v březnu, neženou pak tolik do dřeva. Lída, HK |  | Navrhněte popínavku na garážové stání, 13.1.2012 A co klematis - některý z přírodních druhů - nebo abélie? Ty nejsou těžké... Lída |  | Gascoigneho šarlatové, 13.1.2012 Já to nefotila, my ho už cca 4-5 let nemáme. Ale něco jsem se ho nasklízela a najedla, byl to širokánský strom, kupodivu plodil pravidelně, i když říkají, že mívá střídavou plodnost. Vím dobře, jak vypadá a tu jeho aromatickou chuť mám na jazyku,... celý příspěvek > |  | Gascoigneho šarlatové, 13.1.2012  Další... L. |  | Gascoigneho šarlatové, 13.1.2012  Ono na netu se dá najít i tahle fotka, ale skutečnosti nejvíc odpovídá ta p.Petra a z "prodeje stromků". L. |  |
|  | Gascoigneho šarlatové, 13.1.2012 Np to je také ono, i tvarově a na tom nejvíc žlutém jsou ty lenticely také vidět, ale fotka je moc tónovaná do oranžova, GŠ má červeň šarlatovou ;-))) Lída |  | Sladká jablka, 21.9.2011 Za sladká bych považovala Gala, Rajka, Jonalord, Jonagold, Rubín, ze starších Matčino, Lord Lambourne, Šampion a Kidd's Orange. Lída |  | Jakou letní jabloň?, 21.9.2011 ps - u té Hany je v atlase uváděn růst středně bujný až bujný. L. |  | Jakou letní jabloň?, 21.9.2011 Dima
- registrace 2004, Discolor x Mantet. Plod- střední až velký, ploše kulovitý. Slupka hladká, suchá, středně tlustá, barva zelenožlutá s červeným líčkem. Dužnina krémová, chruplavá, šťavnatá. Chuť slabě navinulá, příjemně aromatická, velmi... celý příspěvek > |  | Kam se poděl Šampion?, 20.9.2011 Jabloň Šampion kromě jiných nabízí i zahradnictví Kruh (neuvádí podnož), školka p.Zíbala ve Strážnici na M9, ale nabízejí ho i v jiných školkách... |  |
 |
|
|
|