Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Identifikace rostliny s plody podobnými malým papričkám, 15.3.2012 Obsahuje fotku
Takhle vypadá ta murraya jako pokojový keřík...      Lída
Kocka v zahonu, 15.3.2012
Moji kocouři si chodí lehat mezi keře a trvalky do závětří na sluníčko, ale na hrabání milují nakypřený a uhrabaný čerstvě osetý záhon. Když ho zaleju a záhon slehne, už je tolik neláká, ale stále dávají přednost volné zemině, kde se jim lépe dělá... celý příspěvek >
Z králikárny kurník?, 15.3.2012
Určitě by to šlo, já kdysi měla slepice pod králikárnou, prostor nebyl vyšší než kotec, nohy králikárny obedněné, měly tam hřad a dvojitou kukaň. Přes vstupní otvor měly závěs z dvojité jutoviny a venku kolem králikárny ohrazený výběh.  U vás by... celý příspěvek >
Jak ostříhat meruňku a broskvoň?, 15.3.2012
Ano - co nejrovnější kmínek - přivázet osmičkou tak, aby byl kmínek rovnoběžný s kůlem, nemusíte stromek ke kůlu přitahovat, klidně tam nechte mezeru. Do osmičky se dělá úvazek proto, aby se kůra stromku neodírala o kůl. Pokud stromky dobře ostříháte... celý příspěvek >
Strelizia reginae, 15.3.2012
Když si přečtete příspěvek nad vaším dotazem, tak zjistíte, že jí slunce vadí... Lída
Oleandr po zimě, 15.3.2012
Zatím bych je nedávala na slunce, spíš do polostínu - venku je mnohem více světla, než uvnitř. Na slunce až za pár dní.           Lída
Kadeřavost - postřik dnes?, 15.3.2012
No tak konečně (!) dnes také u nás (na okraji HK) začaly prášit lísky a angrešty mají zelené špičky pupenů... Hned jsem stříkla broskvoň i nektarinku  ;-)))       Lída
Kocka v zahonu, 14.3.2012
Asi bych si k domku pořídila pejska  ;-))           Lída
Zimování levandule, 13.3.2012
Mám jich několik zasazených porůznu na záhonech (tedy normální levanduli, ne francouzskou-stocheas). Chtějí spíš sušší a slunnou polohu. Začnou růst normálně zjara, v létě kvetou, po odkvětu je zastřihnu, ještě udělají nějaké kvítky (ty před zimou... celý příspěvek >
Jak ostříhat meruňku a broskvoň?, 12.3.2012
Pokud se mohu přidat - meruňku jsem myslela také tak, u broskvičky bych letos nechala tři spodní větvičky, vrch nad tím ustřihla, pořádně vyvázala kmínek a tu třetí odspodu ke kolíku a příští rok založila novou korunku (nebyla by o nic výš, než... celý příspěvek >
Změna v chování psa, 12.3.2012
Pokud se cca před měsícem hárala, může to být falešná březost. Pokud se ještě nehárala, tak to může být začínající hárání... Ale s tím žrádlem, pitím a tím třesem to je divné, asi bych se pro jistotu zeptala telefonicky na veterině. To mi moje holka... celý příspěvek >
Množení velkokvětých venkovních ibišků, 12.3.2012
Tak to myslíte bahenní (Hibiscus moscheutos), mně se vysemeňoval syrský.  Ten váš : výsev únor-březen, semena před výsevem na 1-2h namočit do vlažné vody, slabě zasypat zemí, teplota 20-25°C. Uvedeno, že klíčí nerovnoměrně delší dobu.... celý příspěvek >
Zimování levandule, 12.3.2012
Pokud jste ji v tom sklepě párkrát zalila, aby neuschla, tak obrazí. Za jak dlouho si netroufnu odhadnout, venku zatím nic nedělají. Ale pozor na to stříhání, většinou se stříhat až do dřeva nedoporučuje (i když tu někteří psali, že to levandule... celý příspěvek >
Magnolia - kdy zasadit?, 11.3.2012
Podívejte se na stránky p.Havlise a zahradnictví Limbach, mají tam popsané podmínky, které vyžaduje. Podle fotek je fakt krásná...        Lída
Grof it - sada k vypěstování bylinek, 11.3.2012
ps - ještě tam píší, že v případě potřeby se to celé vč.květináčku může vsadit do větší nádoby.
Další diskuze:  5657585960>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika