|
Dmácí uzený sýr, 13.10.2013 Sýr je nejlepší udit v uditelném salámovém střevu, koupí se v řeznických potřebách. |
 |
Jaký křovinořez z MF dle požadavků, 15.4.2012 Křoviňák od MF ani náhodou. |
 |
|
 |
Sekačku Hecht 549 SWB nebo Weibang WB 456 SKL, 15.4.2012 BS si nechává dělat součástky do motorů taky v Číně. |
 |
Motor brigss 450 alebo 500, 27.3.2012 U BS 500 měli nějaký problém s karburátorem, nějaké gumové membrány se zalepovaly či co. |
 |
Jakou sekačku, 24.3.2012 Co se vám nelíbí na pojezdu u Weibangu? Uveďte konkrétní typ , prosím. |
 |
Sekačka Weibang 536 SKL (motor Kohler XT 7), 20.3.2012 Dnes jsem ji uvedl novou do chodu . Je to robusní stroj. Běží jak stradivárky. Podle toho jak tlačí vzduch do koše tak bude nejspíš i dobře sbírat trávu.Nenašel jsem na ní zatím, žádné chyby ač jsem na stroje puntíčkář.
Jen pojezd se mi zdá... celý příspěvek > |
 |
Sekačka Weibang 536 SKL (motor Kohler XT 7), 20.3.2012 Zajímají mě zkušenosti majitelů s touto sekačkou.. |
 |
Jakou benzínovou rotační sekačku?, 14.3.2012 To dělají všichni prodejci, značku kterou momentálně prodávají chválí do nebes. V okamžiku kdy jim ty předražené krámy určité značky lidi přestanou kupovat ač ta značka měla světový věhlas tak přejdou na jinou značku a opakuje se stejný scénář. Navíc... celý příspěvek > |
 |
Kohler nebo Briggs Stratton, 10.3.2012 Objednal jsem sekačku s motorem Kohler XT 7 - krouťák má 9,5 Nm.
Má s tímto motorem někdo nějaké zkušenosti? Nebo jsem udělal chybu a měl raději vzít sekačku s Briggsem? |
 |
Dvoutaktní motor u sekačky MF 70, 29.2.2012 Bohužel to je jeden z neduhů MF 70.Motor nejde chcímnout a běží ve vysokých otáčkách.
Je to strašně chudá směs benzínu způsobená přicpaním kapilár v karburátoru.
Stačí pořádně profoukat karburátor kompresorem. (všechny otvůrky) a je po... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jak skladovat či zpracovávat mrkev, 25.5.2011 Dobrý den. Chtěla bych se zeptat, jak mám správně usušit kousky mrkve. Abych to nějak nepokazila. Děkuji za odpověď. |
 |
Okousana reva?, 16.7.2009 Réva určitě vyrazí znovu, jen zamezte přístupu pejskům k rostlině, stačí tři kolíky a kousek pletiva, až bude starší, výhony budou výš a kmínek odolnější.Mě pejskové zlikvidovali jeden keř úplně, už jsem ho odepsal, k mému překvapení vyrazil po dvou... celý příspěvek > |
 |
Praskání plodů, 12.7.2009 Na odrůdě, která teď dozrává mi praská většina plodů od ťopky, vytvoří se dutina, do které nalezou škvoři a mravenci.Je to počasím, odrůdou,pěstováním?Existuje něco proti tomu? |
 |
Vlastní zkušenosti s roubováním révy, 3.7.2009 Kdy nejlépe štěpovat za zelena? |
 |