|
Husqvarna 560, 27.2.2013 Asi takhle Jani. Mě ta pila živí a naprosto upřímně říkám, že i přes ty nedostatky bych si ji koupil zas. Tím spíš, že druhá série už je vychytaná. Já bych koupil i tu první.Položil a přijmul jsem s ní okolo 5000 kubů a je to... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 560, 26.2.2013 Já jsem zkoušel na tvrďáka tu svíčku malinko vytočit jestli to na to bude mít vliv a nemělo. Já do toho stihlu chodím pro řetězy, pilníky,dřív i hadry, boty atd. skoro 18 let. Kdysi v pravěku měli dokonce Husku v jednom regále se... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Husqvarna 560, 26.2.2013 Tak mě sundávali válec za ten rok a něco celkem třikrát a určitě tam dávali to těsnění co tam má být. To teda znamená těch 0,8mm. Proč to píšu, ta pila s tím byla tak udělaná a problém s dírou jsem neměl. Až teď naposledy jsem to dal do stihlu... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 560, 25.2.2013 Tak to by mě taky zajímalo čím a co to je. Já buším se 40 přes rok a v pohodě. Teď se mě ale celá rozjebala, v Husqvarně to jakž tak dali do kupy, ale já s tím nedělám na zahrádce jabloně a tak mě to točí. Taky tam mám tu prodlevu, ale dělat se... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 560, 21.2.2013 Jsem si to myslel. Já jenom že servisák řikal, že to tam něčím přilepil a že to tak dělá standartně. Tak buď stihl víc vydrží a nebo už nevím no. Každopádně díky za odpověď. Zítra to budu řešit.
|
 |
Husqvarna 560, 21.2.2013 Hele chlapáci mám několik dílčích problémů a né že by mě z toho nebolela hlava. Zeptám se takhle. Když nějakej Lojzek v servisu sundá válec, je pravidlem že když ho dává zpátky musí dát nové těsnění nebo stačí nalepit na stávající? Díky.. |
 |
Husqvarna 560, 11.2.2013 Dlouhou lištu samozřejmě nemám, to bych byl blázen, zajetá je dobře, tak snad ten špatnej benzin. Tankuju pořád u té jedné pumpy. Pravda je že když pila jede tak neni důvod řešit max.otáčky. Jen mě to zajímalo.
Neměl jsem nic s revboostem,... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 560, 10.2.2013 Tak to bych se zeptal pana 156.229 na ty max.otáčky. Mě točí nejvíc 13383 ot. Stala se někde chyba? Mám podle motohodin vypálenejch nějakejch 785 nádrží a nezdá se mě, že by nejela jak má. Tak se ptám protože mě to zajímá.
|
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 15.1.2013 Prodává ji Grandic.cz. Bez záruky od HQ bych do ní ale určitě nešel. |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 22.12.2012 Já vážně a upřímě děkuju, že se snažíme řešit problémy a shrnujeme tak nějak poznatky za rok až rok a půl práce s touhle pilou. To už je pár tisíc kubíků.
Těsněním pod výfukem můj případ neni. Po tom jsem šel jako první a dokonce i... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 21.12.2012 Tak u mě je to 4x pružina bez pásku i s páskem, 3 těsnění pod výfukem, v létě nechytá a teď stříká olej spodem na výfuk.
S tím špalkem mě to taky napadlo, sám jsem mu to řikal, zas tak odvázenej z toho servisák nebyl. Do práce jdu až příští... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 20.12.2012 Tohle neni špatná rada. Mě by ani nenapadlo se v tom hrabat. Před týdnem jsem ji hodil do servisu. Včera jsem si pro ni jel. Vyměnili těsnění pod olejovým kartrem. Neudělal jsem ani nádrž a mají ji zpátky s tím samým problémem. Odpoledne volali,... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 7.12.2012 Zdravím chlapáci. Potřeboval bych poradit. Pila šíleně kouří z pod výfuku. Tak jsem vyměnil těsnění a pořád stejný. Dneska jsem si všiml že spodem lítá na výfuk olej. Tuším že tam bude něco prasklýho, ale netuším kde. Může to být katrter nebo tak... celý příspěvek > |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 20.8.2012 Nejde to. Mám náhradní 575XP a je to jiná konstrukce. Ta má teda ale pružinu jak nohu. Kluci ve Švédsku by se k tomu měli postavit čelem. |
 |
Husqvarna 555, 562 XP, 20.8.2012 No je to tak jak píšete. Rozdíl v obou pilách neni zrovna malej. Co se týče té pružiny. V pátek mě praskla už třetí a určitě ne proto, že bych s ní nějak casnoval. Kdybych ji měl casnovat sevřenou z kmene tak to už bych se bál, že se... celý příspěvek > |
 |