Příspěvky uživatele - 211.189

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna 560, 27.2.2013
Asi takhle Jani. Mě ta pila živí a naprosto upřímně říkám, že i přes ty nedostatky bych si ji koupil zas. Tím spíš, že druhá série už je vychytaná. Já bych koupil i tu první.Položil a přijmul jsem s ní okolo 5000 kubů a je to... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 26.2.2013
Já jsem zkoušel na tvrďáka tu svíčku malinko vytočit jestli to na to bude mít vliv a nemělo. Já do toho stihlu chodím pro řetězy, pilníky,dřív i hadry, boty atd. skoro 18 let. Kdysi v pravěku měli dokonce Husku v jednom regále se... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 26.2.2013
Tak mě sundávali válec za ten rok a něco celkem třikrát a určitě tam dávali to těsnění co tam má být. To teda znamená těch 0,8mm. Proč to píšu, ta pila s tím byla tak udělaná a problém s dírou jsem neměl. Až teď naposledy jsem to dal do stihlu... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 25.2.2013
Tak to by mě taky zajímalo čím a co to je. Já buším se 40 přes rok a v pohodě. Teď se mě ale celá rozjebala, v Husqvarně to jakž tak dali do kupy, ale já s tím nedělám na zahrádce jabloně a tak mě to točí. Taky tam mám tu prodlevu, ale dělat se... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 21.2.2013
Jsem si to myslel. Já jenom že servisák řikal, že to tam něčím přilepil a že to tak dělá standartně. Tak buď stihl víc vydrží a nebo už nevím no. Každopádně díky za odpověď. Zítra to budu řešit.
Husqvarna 560, 21.2.2013
Hele chlapáci mám několik dílčích problémů a né že by mě z toho nebolela hlava. Zeptám se takhle. Když nějakej Lojzek v servisu sundá válec, je pravidlem že když ho dává zpátky musí dát nové těsnění nebo stačí nalepit na stávající? Díky..
Husqvarna 560, 11.2.2013
Dlouhou lištu samozřejmě nemám, to bych byl blázen, zajetá je dobře, tak snad ten špatnej benzin. Tankuju pořád u té jedné pumpy. Pravda je že když pila jede tak neni důvod řešit max.otáčky. Jen mě to zajímalo. Neměl jsem nic s revboostem,... celý příspěvek >
Husqvarna 560, 10.2.2013
Tak to bych se zeptal pana 156.229 na ty max.otáčky. Mě točí nejvíc 13383 ot. Stala se někde chyba? Mám podle motohodin vypálenejch nějakejch 785 nádrží a nezdá se mě, že by nejela jak má. Tak se ptám protože mě to zajímá.
Husqvarna 555, 562 XP, 15.1.2013
Prodává ji Grandic.cz. Bez záruky od HQ bych do ní ale určitě nešel.
Husqvarna 555, 562 XP, 22.12.2012
Já vážně a upřímě děkuju, že se snažíme řešit problémy a shrnujeme tak nějak poznatky za rok až rok a půl práce s touhle pilou. To už je pár tisíc kubíků. Těsněním pod výfukem můj případ neni. Po tom jsem šel jako první a dokonce i... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 21.12.2012
Tak u mě je to 4x pružina bez pásku i s páskem, 3 těsnění pod výfukem, v létě nechytá a teď stříká olej spodem na výfuk. S tím špalkem mě to taky napadlo, sám jsem mu to řikal, zas tak odvázenej z toho servisák nebyl. Do práce jdu až příští... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 20.12.2012
Tohle neni špatná rada. Mě by ani nenapadlo se v tom hrabat. Před týdnem jsem ji hodil do servisu. Včera jsem si pro ni jel. Vyměnili těsnění pod olejovým kartrem. Neudělal jsem ani nádrž a mají ji zpátky s tím samým problémem. Odpoledne volali,... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 7.12.2012
Zdravím chlapáci. Potřeboval bych poradit. Pila šíleně kouří z pod výfuku. Tak jsem vyměnil těsnění a pořád stejný. Dneska jsem si všiml že spodem lítá na výfuk olej. Tuším že tam bude něco prasklýho, ale netuším kde. Může to být katrter nebo tak... celý příspěvek >
Husqvarna 555, 562 XP, 20.8.2012
Nejde to. Mám náhradní 575XP a je to jiná konstrukce. Ta má teda ale pružinu jak nohu. Kluci ve Švédsku by se k tomu měli postavit čelem.
Husqvarna 555, 562 XP, 20.8.2012
No je to tak jak píšete. Rozdíl v obou pilách neni zrovna malej. Co se týče té pružiny. V pátek mě praskla už třetí a určitě ne proto, že bych s ní nějak casnoval. Kdybych ji měl casnovat sevřenou z kmene tak to už bych se bál, že se... celý příspěvek >
Další diskuze:  12345>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika