|
Příspěvky uživatele - 71.128
|
|
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
|
Roubování meruněk, 29.11.2013 Takže jestli to chápu dobře, pokud budu brát roub z pozdější odrůdy meruňky a roubovat na skorou a udělám to třeba již v únoru ze stromu na strom, měla by být úspěšnost ujmutí dobrá nebo bude ještě lepší pokud rouby odeberu dříve a uložím třeba ve... celý příspěvek > | | Roubování meruněk, 29.11.2013 V čem a proč je lepší ujímavost roubu meruňky nachytaného např v prosinci a roubovat začátkem března, proti odebraní roubu v březnu a hned aplikace na druhý strom - v podstatě okamžitý přenos roubu ze stromu na strom? | |
| | Burčák z vína - jak na to?, 25.10.2013 na mrazák jdou jen 3 petky na vánoce, snad to bude pak pitelný :p) zbytek se asi nedožije neděle :p) | | Burčák z vína - jak na to?, 25.10.2013 Jsem 2/3 stočil do petek a šup s tím na mrazák a už jsem z tý hadice a koštování nametenej, ale je to dobrý - mňamka :o)
5 l jsem nechal malý demižónek na pokusy, jaký z toho bude víno, tak uvidím co se podaří.
| | Burčák z vína - jak na to?, 25.10.2013 asi soudruzi z NDR udělali někde chybu,dnes jsem to změřil a má to jen 6 stupňů cukernatosti,je to možné když po přislazení 2 kg to mělo 14 stupňů - čekal jsem že se to zvedne na 22 dle propočtů.Nyní to má spíše mléčnou barvu a je to docela ožralé na... celý příspěvek > | | Burčák z vína - jak na to?, 20.10.2013 Tak jsem tam přidal 2 kg rozvařenýho cukru a hned to začalo bublat :o)
Otázka zní : za jak dlouho asi bude vrchol, kolik dní nebo jak to poznat, dělám to poprvé a nerad bych aby se to zlomilo a byl z toho řezák, podotýkám mám to v opleteném... celý příspěvek > | | Burčák z vína - jak na to?, 20.10.2013 Tak jsem včera dovelz cukroměr a moštoměr a naměřil jsem 11 stupňů, kolik cukru bych měl dosladit na 15-17 l štávy z bílých stolních hroznů? Odhaduji tak 1,5-2 kg, je úvaha správná? díky | | Burčák z vína - jak na to?, 9.10.2013 Právě nemám cukroměr ani moštoměr tak těžko odhadnout a investovat se mně zatím do něj nechce, proto tenhle dotaz kolik cukru :p)
A než si dovezu od tchána za 14 dní může být pozdě
| | Burčák z vína - jak na to?, 9.10.2013 Zdravím, před 3 dny jsem vymačkal a vylisoval stolní bílé hrozny asi 15 l a jelikož chci poprvé zkusit burčák a porovnat nakolik se liší vlastní od těch od prodávaných u cesty, tak bych měl dotaz co vše dodržet pro kvalitní výsledek.
Dal jsem ho... celý příspěvek > | | Rajčata ven?, 19.5.2013 Už je mám asi 3 týdny venku / asi 50 ks / a už jsou pěkně otužilé a pevné | |
| | Kveten 2013 - kadeřavost broskvoní, 14.5.2013 Někde jsem vyčetl, že se postřik na kadeřavost dělá, když začnou pučet angrešty a dělám to již druhým rokem a funguje to.
Když jsem stříkával v minulých letech později, nemělo to učinek,tedˇ už asi škoda postřiku
| | Naroubovaná meruňka na vzrostlé slivoni, 29.4.2013 Já zkusil vloni naroubovat meruňku Harogem na Čačanskou lepotici, protože na tom stromě ty slivoně nic moc a na vedlejším skvělé, tak jsem si řekl, že to předělám na meruňku.
Zkusil jsem anglickou kopulaci a ujalo se to,očka co jsem zkoušel za... celý příspěvek > | | Naroubovaná meruňka na vzrostlé slivoni, 17.3.2013 Já loni zkusil naroubovat meruňku Harogem na Čačanskou Lepotici /měla by být odolná proti šárce / a vypadá, že se to ujalo, tak jsem sám letos zvědavý, jak moc to poroste - neporoste | | Bergeron - co se stalo?, 21.8.2012 nene zalivam jen konvou a ne korunu, jen dole okolo kmene | | Bergeron - co se stalo?, 21.8.2012 Ráno si piju kafíčko na zahradě a uplně jsem se zděsil, meruňce po včerejších vedrech uplně zaschly listy , ale jen některé, je to tím včerejším vedrem nebo nějaká nemoc? Nebo mrtvice? Vody jsem ji dával obden 10 l konev
Díky za radu... celý příspěvek > | |
|
|
Další diskuze: 1, 2, 3, 4, 5 > |
|
|
|