Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Začiatočník, 10.2.2012
Před sázením ven vždy udělám na záhoně v místě řady rajčat menší "příkop" tak min.na hloubku rýče, dospodu dám odleželý hnůj, zahrnu, natluču kolíky a rajčata pak sázím po zmrzlých, jak jsem psala. Mezi ně většinou dávám salát (většinou dřív, než... celý příspěvek >
Začiatočník, 9.2.2012 Obsahuje fotku
Vysévám ještě později, až koncem března. Po vzejití v přikryté misce na parapetu (20-22C) přepichuji do kelímků od jogurtu (zasadím až po první lístky) a dávám na parapet do místnosti, kde je 17-18°C co nejvíce na světlo. Ničím nezakrývám. Jakmile by... celý příspěvek >
Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 8.2.2012
Nikdo vám staré odrůdy nevnucuje, co si na zahradu dáte, je vaše věc. Tohle vlákno je ale o starých odrůdách. Jinak si myslím, že respondenti "zahrady" nové odrůdy znají a mohou porovnávat. Osobně po více než 40ti letech na zahradě docházím k závěru,... celý příspěvek >
Ruská zima, 7.2.2012
Nic neodhazujte, sníh chrání před silnějším mrazem! U nás poprvé dnes spadlo trochu poprašku, jinak byl holomráz -  jak já vám ten sníh závidím!!  Lída
Plot s keřů - 2 funkce, 7.2.2012 Obsahuje fotku
A takhle vypadá ta waldsteinia...(také se jí říká mochnička, protože se mochně podobá)...
...a tohle jsou plody...
Také záleží na požadované výšce. Asi bych volila tavoly (Physocarpus), rostou rychleli než tavolníky, mají větší listy (lépe se to hrabe), ty moje mají asi 1,80m - občas něco zastřihnu a udržuji je v té výšce (mám je v záhoně, ne živý plot). Už se... celý příspěvek >
Jak velké květináče?, 6.2.2012
Rajčata a papriky jdou také pěstovat ve velkých, napůl přehrnutých igelitových pytlích. Okurky jsem sice takto pěstovat neviděla, ale zeminy by tam měly dost.           Lída
Floxy, 5.2.2012 Obsahuje fotku
Floxy se nesází po "kvítcích", ale buď koupíte nebo od někoho dostanete malé trsy s pár šťopičkami. První dva roky, než se rozrostou, stačí vzdálenost tak 40cm, pak je musíte dát dál od sebe, jinak se vám barvy promíchají, případně je rozsadit... celý příspěvek >
Růže a mráz, 5.2.2012
U nás není po sněhu ani památky (HK), ale mrzne dost, těch -15až -16°C ve městě po ránu je a zahrádku mám za městem, tam bývá o dva °C větší mráz :-(((           Lída
Růže a mráz, 5.2.2012
Hlavně aby nezmrzly celé...           Lída
Plíseň kaprů a třepení ploutví, 3.2.2012
Vy jim teda dáváte kapky! Copak se ryby léčí vápnem???!!! U akvarijních rybek se na plísně používá malachitová zeleň.  Ale nelze do jezírka lít jedno přes druhé.           Lída
Růže a mráz, 3.2.2012
No to poznáme zjara... Nakopčeno mám, na dvě nebo tři nejchoulostivější mám přihozeno trochu chvojí a uvidíme... Musejí se holky snažit. Spíš mám obavy z toho, že bylo dlouho dost teplo a před těmi mrazy vypadaly, že chtějí rašit, byly hodně živé... celý příspěvek >
Jak nakombinovat, 3.2.2012
Na východní stranu můžete dát prakticky cokoliv, to je takový neutrální směr.  Nedoporučovala bych jen gazánie, protože jejich květy se v době bez oslunění zavírají - ale rostly by tam... celý příspěvek >
Jonathan, 3.2.2012
Mluvila jsem o chuti, ne o trvanlivosti - a kvůli nutnosti stříkat ho už také nemám. Nesnese ani transport, hned se otlačuje. Ale my ho trhali postupně jak dozrával přímo k jídlu, tak to byla mňamka.   Lída
Další diskuze:  6162636465>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika