|
Příspěvky uživatele - 220.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Začiatočník, 10.2.2012 Před sázením ven vždy udělám na záhoně v místě řady rajčat menší "příkop" tak min.na hloubku rýče, dospodu dám odleželý hnůj, zahrnu, natluču kolíky a rajčata pak sázím po zmrzlých, jak jsem psala. Mezi ně většinou dávám salát (většinou dřív, než... celý příspěvek > |  | Začiatočník, 9.2.2012  Vysévám ještě později, až koncem března. Po vzejití v přikryté misce na parapetu (20-22C) přepichuji do kelímků od jogurtu (zasadím až po první lístky) a dávám na parapet do místnosti, kde je 17-18°C co nejvíce na světlo. Ničím nezakrývám. Jakmile by... celý příspěvek > |  |
|  | Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 8.2.2012 Nikdo vám staré odrůdy nevnucuje, co si na zahradu dáte, je vaše věc. Tohle vlákno je ale o starých odrůdách. Jinak si myslím, že respondenti "zahrady" nové odrůdy znají a mohou porovnávat. Osobně po více než 40ti letech na zahradě docházím k závěru,... celý příspěvek > |  | Ruská zima, 7.2.2012 Nic neodhazujte, sníh chrání před silnějším mrazem! U nás poprvé dnes spadlo trochu poprašku, jinak byl holomráz - jak já vám ten sníh závidím!! Lída |  | Plot s keřů - 2 funkce, 7.2.2012  A takhle vypadá ta waldsteinia...(také se jí říká mochnička, protože se mochně podobá)... |  | Plot s keřů - 2 funkce, 7.2.2012  ...a tohle jsou plody... |  | Plot s keřů - 2 funkce, 7.2.2012  Také záleží na požadované výšce. Asi bych volila tavoly (Physocarpus), rostou rychleli než tavolníky, mají větší listy (lépe se to hrabe), ty moje mají asi 1,80m - občas něco zastřihnu a udržuji je v té výšce (mám je v záhoně, ne živý plot). Už se... celý příspěvek > |  | Jak velké květináče?, 6.2.2012 Rajčata a papriky jdou také pěstovat ve velkých, napůl přehrnutých igelitových pytlích. Okurky jsem sice takto pěstovat neviděla, ale zeminy by tam měly dost. Lída |  | Floxy, 5.2.2012  Floxy se nesází po "kvítcích", ale buď koupíte nebo od někoho dostanete malé trsy s pár šťopičkami. První dva roky, než se rozrostou, stačí vzdálenost tak 40cm, pak je musíte dát dál od sebe, jinak se vám barvy promíchají, případně je rozsadit... celý příspěvek > |  | Růže a mráz, 5.2.2012 U nás není po sněhu ani památky (HK), ale mrzne dost, těch -15až -16°C ve městě po ránu je a zahrádku mám za městem, tam bývá o dva °C větší mráz :-((( Lída |  |
|  | Růže a mráz, 5.2.2012 Hlavně aby nezmrzly celé... Lída |  | Plíseň kaprů a třepení ploutví, 3.2.2012 Vy jim teda dáváte kapky! Copak se ryby léčí vápnem???!!! U akvarijních rybek se na plísně používá malachitová zeleň. Ale nelze do jezírka lít jedno přes druhé. Lída
|  | Růže a mráz, 3.2.2012 No to poznáme zjara... Nakopčeno mám, na dvě nebo tři nejchoulostivější mám přihozeno trochu chvojí a uvidíme... Musejí se holky snažit. Spíš mám obavy z toho, že bylo dlouho dost teplo a před těmi mrazy vypadaly, že chtějí rašit, byly hodně živé... celý příspěvek > |  | Jak nakombinovat, 3.2.2012 Na východní stranu můžete dát prakticky cokoliv, to je takový neutrální směr. Nedoporučovala bych jen gazánie, protože jejich květy se v době bez oslunění zavírají - ale rostly by tam... celý příspěvek > |  | Jonathan, 3.2.2012 Mluvila jsem o chuti, ne o trvanlivosti - a kvůli nutnosti stříkat ho už také nemám. Nesnese ani transport, hned se otlačuje. Ale my ho trhali postupně jak dozrával přímo k jídlu, tak to byla mňamka. Lída |  |
 |
|
|
|