Příspěvky uživatele - 182.192

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rododendron cez zimu, 1.4.2012
Taky mi přijde zcela usušený. Zalévat a čekat, souhlasím s Lídou.
Omrzlý břečťan, 1.4.2012
Také mám břečtan omrzlý, stalo se mi to i v loni. Opadané výhony neobrazili ale rozvětvil se, z opadaných šlahounů vyrazili nové výhony. Nahoře pokračoval v růstu.
Copak mi to roste?, 1.4.2012
Děkuji.  
Copak mi to roste?, 1.4.2012 Obsahuje fotku
Na jaře krásně kvete a voní v září máme plody.
Co k levanduli?, 1.4.2012
Levandule se dává k růžím hlavně proto, že na růže hodně jdou mšice. Levandule je svou vůní odežene. Kopretiny také bývají mšicí často napadeny a s levandulí to je hezká kombinace. Neboli - hezké + účelné
Fleky na listech dračeny, 1.4.2012
Přidejte foto těch fleků, mohou být od čehokoliv -  parazité, plýseň, přelití nebo přehnojení, spálení sluncem... 
Množení velkokvětých venkovních ibišků, 1.4.2012
Jde množit řízkováním, ale z dvouletého vyzrálého dřeva. Jestli máte jen maličký ať sestra raději počká do podzimu a můžete jí dát semínka. I z jediného květu je jich fůra.
Myš sežrala Hostu, 31.3.2012
Je. Hosta je téměř nezmar. :-)
Rododendron cez zimu, 31.3.2012
Já bych počkala, mohou obrazit. Ty špičky se zdají být živé. Mají rádi vlhkou půdu, je dobré občas je zalít.
Založení trávníku, 31.3.2012
Vyklíčí určitě, jen když je chladno to déle trvá. Já vysela už koncem února a trvalo to 3 týdny, ale konečně už mám zeleno. :-)  Zmrznout tráva opravdu nemůže, semínka jen čekají na vhodné podmínky, pak už to jde rychle.
Co do svahovek?, 29.3.2012
Dala bych cokoliv ze skalniček, hlavně něco co bude viset dolů, například phlox subulata. Všechny jsou nenáročné na podmínky a snesou sucho, výběr hlavně podle polohy jestli budou na slunci nebo ve stínu.
Pěstování hortenzie, 28.3.2012
Určitě ne, ty co se nyní prodávají v květu jsou ze skleníku. Dala bych jí ven až po 15 květnu, květy nesnesou mráz a v zahrádce loňské rozkvétají až v červnu.
Množení velkokvětých venkovních ibišků, 14.3.2012
Klidně kdykoliv vysejte semena přímo do volné půdy, je to možné i napodzim. Mám jich v zahradě plno, množí se jak plevel. První rok roste pomalu, druhý až třetí rok už kvete.
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika