|
Příspěvky uživatele - 182.192
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rododendron cez zimu, 1.4.2012 Taky mi přijde zcela usušený. Zalévat a čekat, souhlasím s Lídou. |  | Omrzlý břečťan, 1.4.2012 Také mám břečtan omrzlý, stalo se mi to i v loni. Opadané výhony neobrazili ale rozvětvil se, z opadaných šlahounů vyrazili nové výhony. Nahoře pokračoval v růstu. |  |
|  | Copak mi to roste?, 1.4.2012 Děkuji. |  | Copak mi to roste?, 1.4.2012  Na jaře krásně kvete a voní v září máme plody. |  | Co k levanduli?, 1.4.2012 Levandule se dává k růžím hlavně proto, že na růže hodně jdou mšice. Levandule je svou vůní odežene. Kopretiny také bývají mšicí často napadeny a s levandulí to je hezká kombinace. Neboli - hezké + účelné |  | Fleky na listech dračeny, 1.4.2012 Přidejte foto těch fleků, mohou být od čehokoliv - parazité, plýseň, přelití nebo přehnojení, spálení sluncem... |  | Množení velkokvětých venkovních ibišků, 1.4.2012 Jde množit řízkováním, ale z dvouletého vyzrálého dřeva. Jestli máte jen maličký ať sestra raději počká do podzimu a můžete jí dát semínka. I z jediného květu je jich fůra. |  | Myš sežrala Hostu, 31.3.2012 Je. Hosta je téměř nezmar. :-) |  | Rododendron cez zimu, 31.3.2012 Já bych počkala, mohou obrazit. Ty špičky se zdají být živé. Mají rádi vlhkou půdu, je dobré občas je zalít. |  | Založení trávníku, 31.3.2012 Vyklíčí určitě, jen když je chladno to déle trvá. Já vysela už koncem února a trvalo to 3 týdny, ale konečně už mám zeleno. :-) Zmrznout tráva opravdu nemůže, semínka jen čekají na vhodné podmínky, pak už to jde rychle. |  |
|  | Co do svahovek?, 29.3.2012 Dala bych cokoliv ze skalniček, hlavně něco co bude viset dolů, například phlox subulata. Všechny jsou nenáročné na podmínky a snesou sucho, výběr hlavně podle polohy jestli budou na slunci nebo ve stínu. |  | Pěstování hortenzie, 28.3.2012 Určitě ne, ty co se nyní prodávají v květu jsou ze skleníku. Dala bych jí ven až po 15 květnu, květy nesnesou mráz a v zahrádce loňské rozkvétají až v červnu. |  | Množení velkokvětých venkovních ibišků, 14.3.2012 Klidně kdykoliv vysejte semena přímo do volné půdy, je to možné i napodzim. Mám jich v zahradě plno, množí se jak plevel. První rok roste pomalu, druhý až třetí rok už kvete. |  |
 |
|
|
|