Příspěvky uživatele - 164.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jaký je rozdíl mezi jeřabinou jedlou a nejedlou?, 10.8.2011
ano, jak je uvedeno, do poloviny zubatý je moravský-jedlý a celý pilový list je ptačí, nejedlý,není jedovatý, ale trpký
Stavba udírny s grilem svépomocí, 10.8.2011
další komín je problém, mě čeká podobné řešení, ale dva komíny asi 20 cm od sebe, tak jsem zvědav... nechci totiž míchat dým z krbu do uďáku nad ním z důvodů pachů, tak budou dva komíny a střecha už je položená, ach jo
Šarka švestek, 8.8.2011
dá se ubránit šarce?
Vitánie snodárná, 8.8.2011
zalévejte jak orchidej jen maličko, jen co se stačí odpařit a něco zůstane v zemině nebo ulpí na kořenech
Pochlubte se svými altány, 8.8.2011
altánoví bratři a sestry, potřebuji udělat stěny proti větru, co máte za matroš a styl?profukuje mi altánem a nemohu se rozhoupat jestli dřevo do půlky a pak rákos nebo proplétané dýhy, atd.nejlépe, aby se to dalo zasunout, srolovat a pustit... celý příspěvek >
Pochlubte se svými altány, 8.8.2011
moje krevní skupina, už taky stavím, je přikryto a teď řeším co se šamotem, nebylo by foto nebo popis převodu na rožeň,díky... máš to nádherné
Stavba udírny s grilem svépomocí, 8.8.2011
pěkná práce, preciznost... ale to tě nenapadlo při té velikosti dát nad topeniště plát na placky nebo místo díry na dřevo udělat krb?jen uďák a tolik práce mi připadá... jak to nazvat... o nakládání a uzení je tady spousta vláken, jedno jsem... celý příspěvek >
A až Z o uzení, 2.7.2011
príma a moc díky, bude se když tak experimentovat
A až Z o uzení, 2.7.2011
dík Honzo a ještě na kolik stupňů to děláš ty dvě tři hoďky jako eidam nahrubo na strouhadle se šunkou??...a z té punčochy to jde normálně vytáhnout nebo za tepla? a ještě jedna věc,přenáší se pachy masa a sýru nebo udíš zvlášť?...dík
A až Z o uzení, 1.7.2011
díky, doufám,že v papírnictví budou mít výběr z různých průměrů a jak děláš sýry, pokud je děláš...
A až Z o uzení, 1.7.2011
Zdar uzenáři, nevíte adresu, kde možno koupit obaly na uzení? Např. papírové střívka, sáčky na uzení salámu? A jak udíte sýry...dočet jsem se tady,že sýr dáváte do punčochy...to jako dámské? Nejde to pak po teplu cítit silonem?....dík
Zltka, 1.6.2011
zkuste pšenici, jinak světlé slípky mají světlejší vajíčka, jak skořápky, tak žloutky, tak se to v porovnání s vajíčkama od hnědých slípek zdá světlé, ale pokud mají barvu jako kupné vajíčka, tak není něco v pořádku
Slepice stále kvokají, 1.6.2011
dáváme do zobáku acylpyrín a za tři dny je pokoj, řešíme to jako horečku, ony ve zkutečnosti mají zvýšenou teplotu, proto někdy pomůže to ochlazení ve vodě, ale acylpyrín fakt zabírá
Kameny v trávníku, 1.6.2011
přidávat do popelnice, z takových kamenů asi nic nejde postavit, popř.omýt a přidát do betonu při stavbě třeba plotu
A až Z o uzení, 1.6.2011
když máš klobásky, tak je za den stihneš, pokud máš teplý kouř, ale pokud udíš studeným, tak dva dny, salám a velké kusy masa taktéž, jinak to není uzení, ale pečení
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika