|
Příspěvky uživatele - 164.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký je rozdíl mezi jeřabinou jedlou a nejedlou?, 10.8.2011 ano, jak je uvedeno, do poloviny zubatý je moravský-jedlý a celý pilový list je ptačí, nejedlý,není jedovatý, ale trpký |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 10.8.2011 další komín je problém, mě čeká podobné řešení, ale dva komíny asi 20 cm od sebe, tak jsem zvědav... nechci totiž míchat dým z krbu do uďáku nad ním z důvodů pachů, tak budou dva komíny a střecha už je položená, ach jo |  |
|  | Šarka švestek, 8.8.2011 dá se ubránit šarce? |  | Vitánie snodárná, 8.8.2011 zalévejte jak orchidej jen maličko, jen co se stačí odpařit a něco zůstane v zemině nebo ulpí na kořenech |  | Pochlubte se svými altány, 8.8.2011 altánoví bratři a sestry, potřebuji udělat stěny proti větru, co máte za matroš a styl?profukuje mi altánem a nemohu se rozhoupat jestli dřevo do půlky a pak rákos nebo proplétané dýhy, atd.nejlépe, aby se to dalo zasunout, srolovat a pustit... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými altány, 8.8.2011 moje krevní skupina, už taky stavím, je přikryto a teď řeším co se šamotem, nebylo by foto nebo popis převodu na rožeň,díky... máš to nádherné |  | Stavba udírny s grilem svépomocí, 8.8.2011 pěkná práce, preciznost... ale to tě nenapadlo při té velikosti dát nad topeniště plát na placky nebo místo díry na dřevo udělat krb?jen uďák a tolik práce mi připadá... jak to nazvat... o nakládání a uzení je tady spousta vláken, jedno jsem... celý příspěvek > |  | A až Z o uzení, 2.7.2011 príma a moc díky, bude se když tak experimentovat |  | A až Z o uzení, 2.7.2011 dík Honzo a ještě na kolik stupňů to děláš ty dvě tři hoďky jako eidam nahrubo na strouhadle se šunkou??...a z té punčochy to jde normálně vytáhnout nebo za tepla? a ještě jedna věc,přenáší se pachy masa a sýru nebo udíš zvlášť?...dík |  | A až Z o uzení, 1.7.2011 díky, doufám,že v papírnictví budou mít výběr z různých průměrů a jak děláš sýry, pokud je děláš... |  |
|  | A až Z o uzení, 1.7.2011 Zdar uzenáři, nevíte adresu, kde možno koupit obaly na uzení? Např. papírové střívka, sáčky na uzení salámu? A jak udíte sýry...dočet jsem se tady,že sýr dáváte do punčochy...to jako dámské? Nejde to pak po teplu cítit silonem?....dík |  | Zltka, 1.6.2011 zkuste pšenici, jinak světlé slípky mají světlejší vajíčka, jak skořápky, tak žloutky, tak se to v porovnání s vajíčkama od hnědých slípek zdá světlé, ale pokud mají barvu jako kupné vajíčka, tak není něco v pořádku |  | Slepice stále kvokají, 1.6.2011 dáváme do zobáku acylpyrín a za tři dny je pokoj, řešíme to jako horečku, ony ve zkutečnosti mají zvýšenou teplotu, proto někdy pomůže to ochlazení ve vodě, ale acylpyrín fakt zabírá |  | Kameny v trávníku, 1.6.2011 přidávat do popelnice, z takových kamenů asi nic nejde postavit, popř.omýt a přidát do betonu při stavbě třeba plotu |  | A až Z o uzení, 1.6.2011 když máš klobásky, tak je za den stihneš, pokud máš teplý kouř, ale pokud udíš studeným, tak dva dny, salám a velké kusy masa taktéž, jinak to není uzení, ale pečení |  |
 |
|
|
|