Příspěvky uživatele - 164.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odvětrání slivovice, 23.11.2011
asi nikdo...,dejte demižon nebo zelí na měsíc jinam a máte klid, než potom čichat a být z toho na nervy, jestli tam "něco" je...
Sebraná skrývka - čím nahradit?, 23.11.2011
tak to je k,hroznové víno roste v kamení, ale i toto je moc, jedině kolem každého kořenového balu vykopat takovou díru a zasypat zeminou s hnojem, kompostem,jestli by měl stromeček vydržet nějaký ten rok a přihnojovat, držím pěsti, aby jste si něco... celý příspěvek >
Červotoč v palivovém dřevě, 20.11.2011
domů to nenoste do zásoby, jen to co ihned stopíte-nahážete do krbu, naleze všude, i do dřevotřísky, má rád vlhko a chlad, ale když vám vypadne v obýváku, tak si něco najde, na googlu si vyhledejte více.
Vhodnost dřeva z ořechu na uzeni, 20.11.2011
Není vhodné udit jedním druhem dřeva, ale směsí.Obvyklý poměr je 90% tvrdého dřeva a 10%měkkého.Základ je dub a buk.Doplníme olší, jasanem, javorem, habrem, jilmem, topolem, břízou-bez kůry.Z ovocných švestka, jabloň hrušeň,višeň.Doporučuje se... celý příspěvek >
Fota letošní sklizně, 15.11.2011
že se vracím, fakt krásná cibule,jaký druh? jakou tam máte zem,písčitou? přihnojujete?přímé hnojení cibule nerada....
Neznámé hromádky v trávě, 11.11.2011
moc často to nedělají, buďte v klidu, stačí hrábkama rozhrnout
Sekání trávy, 11.11.2011
posekejte, včera jsem sbíral listí sekačkou na druhý nejmenší pokos, co tam nepatří krásně promrzne a trávě to nevadí
Piliny a dřevěný odpad, 11.11.2011
pokud máte doma kotel, tak pálit a do hlíny až popel
Jaké vápno do kompostu?, 11.11.2011
já sypal popel přímo do skleníku, spíše cukroval, potřebuje prohnít nebo je schopen hned "pracovat"?
Jaké vápno do kompostu?, 11.11.2011
díky za odpovědi, opoměl jsem hrabanku rozlišit s listovkou,...hnůj asi přidám až časem a teď nechám listí a prosypu ho předhašeným vápnem a zbytky hlíny... mám možnost si přivézt jaké koliv množství říční naplaveniny, hlína s jemným pískem, spíš... celý příspěvek >
Jakou levnou benzínovou pilu?, 10.11.2011
tohle je sekce levné píly,4605ko
Jaké vápno do kompostu?, 10.11.2011
Pane Miloši a nejen vy, odpověď přivítám od kohokoliv...,psal jste, že pod borůvky se kompost nehodí, ale hrabanka jo, co když dám kompost z listí?Hrabanka je přeci taky z listí, ne?Pak ještě dotaz, zda můžu do kompostu dát předhašené vápno, které je... celý příspěvek >
Menší dřevěná udírna, 10.11.2011
Neporavnával jsem jednotlivé kusy, jak jsou náročné a drahé, to máš tak, že každý je jinak řemeslně zručný a taky finančně zajištěný a tudiž co kus to unikát... kdysi jsme měli uďák v kopci a co do materiálu by se dal postavit zadarmo... kouřovod ze... celý příspěvek >
Vajíčka - do kdy zkonzumovat?, 10.11.2011
vajíčka prodáváme a jen se za nima zapráší, vždyť vše EKO teď frčí,holky si na sebe vydělajíjinak je průběžně měníme v lednici(máme max.30-40 vajec před svátkama),tři týdny i déle v klidu vydrží a déle je uchovávat nestihneme, buď jsou nějaké svátky... celý příspěvek >
Menší dřevěná udírna, 10.11.2011
zdravím uzenáře, spousta návodů je na polských stránkách k předešlému článku, podle kterého návodu jsi postupoval?díky
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika