|
Příspěvky uživatele - 164.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odvětrání slivovice, 23.11.2011 asi nikdo...,dejte demižon nebo zelí na měsíc jinam a máte klid, než potom čichat a být z toho na nervy, jestli tam "něco" je... |  | Sebraná skrývka - čím nahradit?, 23.11.2011 tak to je k,hroznové víno roste v kamení, ale i toto je moc, jedině kolem každého kořenového balu vykopat takovou díru a zasypat zeminou s hnojem, kompostem,jestli by měl stromeček vydržet nějaký ten rok a přihnojovat, držím pěsti, aby jste si něco... celý příspěvek > |  |
|  | Červotoč v palivovém dřevě, 20.11.2011 domů to nenoste do zásoby, jen to co ihned stopíte-nahážete do krbu, naleze všude, i do dřevotřísky, má rád vlhko a chlad, ale když vám vypadne v obýváku, tak si něco najde, na googlu si vyhledejte více. |  | Vhodnost dřeva z ořechu na uzeni, 20.11.2011 Není vhodné udit jedním druhem dřeva, ale směsí.Obvyklý poměr je 90% tvrdého dřeva a 10%měkkého.Základ je dub a buk.Doplníme olší, jasanem, javorem, habrem, jilmem, topolem, břízou-bez kůry.Z ovocných švestka, jabloň hrušeň,višeň.Doporučuje se... celý příspěvek > |  | Fota letošní sklizně, 15.11.2011 že se vracím, fakt krásná cibule,jaký druh? jakou tam máte zem,písčitou? přihnojujete?přímé hnojení cibule nerada.... |  | Neznámé hromádky v trávě, 11.11.2011 moc často to nedělají, buďte v klidu, stačí hrábkama rozhrnout |  | Sekání trávy, 11.11.2011 posekejte, včera jsem sbíral listí sekačkou na druhý nejmenší pokos, co tam nepatří krásně promrzne a trávě to nevadí |  | Piliny a dřevěný odpad, 11.11.2011 pokud máte doma kotel, tak pálit a do hlíny až popel |  | Jaké vápno do kompostu?, 11.11.2011 já sypal popel přímo do skleníku, spíše cukroval, potřebuje prohnít nebo je schopen hned "pracovat"? |  | Jaké vápno do kompostu?, 11.11.2011 díky za odpovědi, opoměl jsem hrabanku rozlišit s listovkou,...hnůj asi přidám až časem a teď nechám listí a prosypu ho předhašeným vápnem a zbytky hlíny... mám možnost si přivézt jaké koliv množství říční naplaveniny, hlína s jemným pískem, spíš... celý příspěvek > |  |
|  | Jakou levnou benzínovou pilu?, 10.11.2011 tohle je sekce levné píly,4605ko |  | Jaké vápno do kompostu?, 10.11.2011 Pane Miloši a nejen vy, odpověď přivítám od kohokoliv...,psal jste, že pod borůvky se kompost nehodí, ale hrabanka jo, co když dám kompost z listí?Hrabanka je přeci taky z listí, ne?Pak ještě dotaz, zda můžu do kompostu dát předhašené vápno, které je... celý příspěvek > |  | Menší dřevěná udírna, 10.11.2011 Neporavnával jsem jednotlivé kusy, jak jsou náročné a drahé, to máš tak, že každý je jinak řemeslně zručný a taky finančně zajištěný a tudiž co kus to unikát... kdysi jsme měli uďák v kopci a co do materiálu by se dal postavit zadarmo... kouřovod ze... celý příspěvek > |  | Vajíčka - do kdy zkonzumovat?, 10.11.2011 vajíčka prodáváme a jen se za nima zapráší, vždyť vše EKO teď frčí,holky si na sebe vydělajíjinak je průběžně měníme v lednici(máme max.30-40 vajec před svátkama),tři týdny i déle v klidu vydrží a déle je uchovávat nestihneme, buď jsou nějaké svátky... celý příspěvek > |  | Menší dřevěná udírna, 10.11.2011 zdravím uzenáře, spousta návodů je na polských stránkách
k předešlému článku, podle kterého návodu jsi postupoval?díky |  |
 |
|
|
|