Příspěvky uživatele - 44.124

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jabloň nechce rodit, 3.3.2007
Ano máte pravdu. Mé názory jsou tak trochu ovlivněny prostředím. Tzn. nadmořská výška cca 200m. A hlavně mám vždy na mysli tzv. zahrádkářské pěstování, kdy zahrádkář zasadí stromek a kolem něj pěstuje zeleninu, nebo dnes udržovaný trávník.... celý příspěvek >
Roubování, 2.3.2007
Vážení zahrádkáři, přečtěte si prosím příspěvek pana Vysloužila. Je tím řečeno vše. Jasně a srozumitelně. Každý způsob roubování má své výhody i nevýhody. Záleží co roubuji a kdy roubuji. Není však možné souhlasit s názorem že způsob kopulací je... celý příspěvek >
Jabloň nechce rodit, 28.2.2007
Vážení kolegové, dlouho jsem váhal, ale dovolte mi pár osobních poznatků k odrůdě JONATHAN. Tuto odrůdu jsme měli vysazenou u mého otce na zahradě již před více jak 30ti lety na neznámé podnoži. Úroda byla průměrná, téměř každoroční. Velkým problémem... celý příspěvek >
Odrůda Braeburn, 27.2.2007
Vážený pane, dejte pozor na novou výsadbu! Užral Vám kořeny hryzec. Přišel jsem mimo jiné v loňském roce o 72 šestiletých stromků. Mnoho diskutujících se zde dotazuje, na likvidaci krtka. Jsem přesvědčen, že se o krtka nejedná, nýbrž o hryzce !!!... celý příspěvek >
Odroda Elstar, 26.2.2007
Odrůda Elstar vznikla samostatným křížením nikoliv jako... celý příspěvek >
Odroda Elstar, 26.2.2007
Odrůda ELSTAR pochází pravděpodobně z Holandska. Vznikla křížením GOLDEN DELICIOUS  x INGRID MARIE. Tuto odrůdu jsem pěstoval ve tvaru stěny na podnoži M 9. Je vrůstnější. Plody byly středně velké, po ruční probírce nadprůměrné. Barva plodů je... celý příspěvek >
Sušička na ovoce, 24.2.2007
Vážení přátelé, rád bych získal kontakt na výrobce větších sušiček na ovoce. Mám na mysli kapcitu cca 10kg ovoce a více na jedno naplnění. Případně i názor na sušení ovoce v běžně dostupných sušičkách, které jsou v prodeji v maloobchodě,... celý příspěvek >
základní zásady po hobby pěstování sadby, 12.2.2007
Vážení zahrádkáři. Domnívám se, že je jednoduché pro každého aby si vypěstoval zeleninovou sadbu sám .  Dovolte mi několik poznatků. Je velice nutné aby si každý zahrádkář vyhotovil na své zahrádce pařeniště. Může být zcela jednoduché a může být... celý příspěvek >
neznámé jablko, 20.1.2007
Můžete prosím upřesnit, kde se nacházela vašeho dědečka zahrada? Případně jména jeho zahradních sousedů? Na losech vlastníme zahradu  již 46 roků.
neznámé jablko, 19.1.2007 Obsahuje fotku
Domnívám se, že se jedná o odrůdu Croncelské. Uveďte lokalitu v Lounech. Milan Boštička - Louny
Dutina v jabloni ve které se drží voda, 19.1.2007
Nejlepší rada na odstranění dutiny ve starém ovocném stromu je následovná: 1. V tomto období odebrat kvalitní rouby. 2. Zakoupit kvalitní podnož. 3. Naroubovat nový stromek. 4. Starému stromu s úctou poděkovat. 5. Vykopat a použít dřevo na... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika