Příspěvky uživatele - 32.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olej do motoru Briggs and Stratton XC 35, 28.4.2015
Nědělejte chytrého a poraďte! Ne každý pozná dvojtakt od čtyřtaktu! Když totiž dáte do sekačky od Mountfieldu jejich olej, do měsíce můžete benzín vylít, jelikož nenastartujete!!
Jak na pěstování brambor?, 27.3.2013
Dobrý den. Zírám. Vždy jsem byl přesvědčen, že se dávají zemáky do země. Když jich byl nedostatek, tak jen klíčky, zbytek šel na zkrmení. Taky se dávaly do hluboké brázdy a třikráte přihrnuly. Výsledek byl dobrý, ale ta práce s výkopem brázdy byla... celý příspěvek >
Kadibudka - plánek, 25.3.2013 Obsahuje fotku
Jako hjazlík jistě stačí ten malý Keter. Vzhledem k tomu, že jsem na zahradě půl roku, tak je potřebný i nějaký ten komfort, nehledě k tomu, že za rok je v plánu stavba domu. Domek je za pár minut postaven, to jo, ale vzhledem k... celý příspěvek >
Kadibudka - plánek, 24.3.2013 Obsahuje fotku
Dobrý den, ono stačí koupit zahradní domek Keter Manor 43. Nemusíte jej nikdy natírat a vypadá skvěle. Já si koupil na zahradu Keter Manor 65 do kterého jsem dal sprchový kout, WC a umyvadlo.
Napojení hadice na plastový sud, 16.3.2013
Pane Vysloužile, dejte sem odkaz na ty průchodky, případně fota, jak jste IBC propojil. Díky
Jak zakopat slivovici, 3.3.2012
Nee, žádný sklep, do země zakopat, zaměřit pomocí GPS a data dát geocache.
Realizace aneb co nejdřív, 2.3.2012
Ahoj, ty si myslíš, že JE Dukovany tak moc ovlivňuje klimatické podmínky v okolí? Jak daleko od JE Dukovany máš domek se zahrádkou? Tu hlínu ti velmi závidím, taky bych ji potřeboval. Optus
Jakou plastovou zatravňovací dlažbu?, 9.2.2012
Dobrý den, vjezd k domu (délka cca 8 m, na 3 metrech větší sklon) + chodník v zahradě (délka 80 metrů). Kdysi dávno se zde řešila, ale čas pokročil a taky je zde už více výrobců a dovozců.
Co je to prosím Vás za rostlinu?, 16.10.2011
děkuji za odpověď, babička už je seznámena co to je za rostlinu :)
Co je to prosím Vás za rostlinu?, 16.10.2011 Obsahuje fotku
Zdravím, nevím zda sem ve správné sekci, v kytkách se moc nevyznám, ale babičce na zahradě vyrostla tato květina a neví co to je, tak mě uhání, abych se někde zeptal :) Děkuji. Obrázek zde.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika