|
Příspěvky uživatele - 182.218
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Hokkaido - jaké má nároky na teplo?, 1.3.2012 Pěstováno ve Slušovicích, je to defakto studená kotlina pod přehradou. Jáko základ byl pod rostliny použit kompost a hnůj, dařilo se, rostlina plodila, žádnou vědu nehledejte :) |  | Hokkaido - hnije, 27.2.2012 Taky se dá z Hokkaida udělat velmi dobrý krém, k tomu uzeninu a kousek chleba... ta chut je prostě neodolatelná. Další možnost je kombinace brambor a hokkaida 1:1 v bramborovém guláši nevím čím to je, ale i zde doplnuje skvěle chut. |  |
|  | Česnek a mrazy, 27.2.2012 Já sázel česnek v prosinci a nic nerostlo ze země. Teda v zemi jsem našel pár zapomenutých česneků s 3.cm klíčky, když jsem si upravoval záhon pro sadbu :) Funguje česnek jako prevence záhonu před slimákama? |  | Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 23.2.2012 Jakmile se rozvinou první dva lístky, přesadit. Přesadit tak, že ze zeminy budou čouhat jen děložní lístky, hlavně to moc neudusejte. Já substráty nepoužívám, zpravidla seju do zeminy po paprikách- půda a trocha rozpadlého kompostu z přechozího... celý příspěvek > |  | Papriky na střechu, 23.2.2012 Mirku už mám vyseto kolem 110.semen rajčat - tornádo, šejk, toro f1, beefmaster(druhá generace semen -plod měl 1.kg), šejk, San Marzano 3 a kolem 100.semen paprik... hodonínská sladká, korál, chilli papričky z trhu, polní odrůda. Mám sice... celý příspěvek > |  | Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 23.2.2012 Pokud nemáte kelímky, nic se neděje. Rozprostřete třeba v misce silonový sáček, na něj zeminu a přesadte. Až vám opět povyrostou, jednoduše vytáhnete sášek a jednotlivé sazenice od sebe odtrhnete a pak přesadíte. Jinak se dají sehnat... celý příspěvek > |  | Papriky na střechu, 23.2.2012 Jedná se opravdu o papriky, rajčata jsem zrovna sadil, tak jsem se přepsal :) Nakonec jsem vynechal kapie, ty jsou složité na pěstování a zvolil polní odrůdu od SEMO RUBINOVA,,2503,, Tahle odruda by měl být silnostěná, akorát jsem zatím nikde nenašel... celý příspěvek > |  | Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 22.2.2012 No kupodivu moje papriky mají klíčky za 3.dny, v předchozích letech jim to trvalo 14.dní. Namísto radiátoru jsem je hodil k teplým kamnům na dřevo, nějak jim to kupodivu pomohlo. Teplota může být 24-27 stupnů. |  | Papriky na střechu, 21.2.2012 Jaké odrudy rajčat by jste doporučili k pěstování na střechu. Mám odzkoušené, že se na střeše daří jak chilli paprikám korál, stejně dobře roste hodonínská sladká. Chtěl bych ted zkusit něco na způsob kapie nebo polní. Prostě aby byla dobrá jak na... celý příspěvek > |  | Rajčata San Marzano, papriková, banánová, 20.2.2012 Mirku, pěstujete San Marzano na jeden nebo více výhonů. Jak moc je tato rostlina košatá, kolik pater dá na těch 1,8 metru. Chci je vysadit kolem mladých stromů, kde mám vyhnojenou a měkou půdu. |  |
|  | Rajčata San Marzano, papriková, banánová, 20.2.2012 Zatím jsem viděl slimáky na keřových rajčatech 30. až 40.cm od spodu, tyčková nic. Pak jsem zabořil kolem stonků ořezané PVC lahve, moc se jim nechtělo přes ostré okraje :) Dneska jsem koupil od Seva-seed,,San Marzano 3,, sáček po... celý příspěvek > |  | Rajčata San Marzano, papriková, banánová, 20.2.2012 Na kečupy a protlaky jsou keříčková rajčata, třeba já preferuju šejky. Na přímí konzum se nehodí, ale řekněme po přezrátí a týdnu zaležení je z nich dobrý salát. Bohužel je to keříčková odrůda a jako taková dost trpí na plísně oproti tyčkové. Škoda,... celý příspěvek > |  | Jaké odrůdy rajčat na balkon?, 20.2.2012 Začnu s rajčaty bud koncem tohoto nebo v průběhu příštího týdne. Snad mi nepřerostou, pokud jo, tak je zavrtám do země :) |  |
 |
|
|
|