Příspěvky uživatele - 44.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vyměnit tyto jabloně?, 5.9.2012
Omlouvám se, nechci mluvit za pana Polehlu, jen bych chtěl připojit svůj názor k té "rakovině". Myslím si, že diagnostikovat začínající rakovinné odumírání stromku na dálku, na základě jediné fotky (viz. stromek Rajka v souběžném vláknu) a nějakého... celý příspěvek >
Co vaše réva? (2012), 4.9.2012
Tak u vás bych podle těch fotogragiií na nedostatek Mg rozhodně netipnul. Spíš bych to viděl na deficit N, či Fe, případně obého. Jinak réva v 600 m, klobouk dolů !
Založení vinice, 16.8.2012
ZDE je příslušný zákon z roku 2004 v aktualizované verzi.  Regulace se týká nejen pěstebních ploch, ale i vypěstované produkce. A pokud by to někoho zajímalo, tak TADY je i prováděcí vyhláška k tomuto zákonu (je připojena za původním znění zákona).... celý příspěvek >
Drtička na jablka, 13.8.2012
Voda se do motoru dostat může, ale nemusí, záleží na tom, jak "inteligentně" je provedeno konstrukční spojení výstupního hřídele motoru s unašečem v bubnu, jaká jsou použita těsnění, případně labyrinty či ostřikovací kroužky. To samozřejmě z... celý příspěvek >
Cosi jako švestka, 10.8.2012
Zeptejme se paní Renaty, jestli při ochutnání šla pecka oddělit od dužniny.
Cosi jako švestka, 10.8.2012
A proč myslíte, že by to nemohl být myrobalán? Nějaký z jeho kultivarů?
Co po výsadbě s druhým výhonem, 9.8.2012
Nedokážu posoudit, jestli to děláte úplně předpisově, ale určitě to tak není špatně. Osobně bych třeba u nové výsadby nedělal tak vysoký kmínek, myslím že by bohatě stačilo i 70 - 80 cm. Zato bych se snažil vytvořit o trochu vyšší část budoucí... celý příspěvek >
Co po výsadbě s druhým výhonem, 9.8.2012
Ten zásobní letorost klidně omezujte v silném růstu zaštipováním a vylamováním jeho zálisků. U něho jsou cenné pouze jeho prvé pupeny, vyrostlé dole na patě kmínku. Tyto záložní pupeny můžete využít v příštím roce, pokud dojde k poškození pupenů... celý příspěvek >
Svilušky, 30.7.2012
Bože, já jsem děsnej. Takhle do dopadá, když to člověk střílí z hlavy od počítače. Samozřejmě, žádný Falcon, ale MAGUS. Já jsem v tomhle fakt nenapravitelnej, už jsem tyhle dva preparáty tady zaměnil podruhé! Demence. Omlouvám se a kaju se až k... celý příspěvek >
Žloutnou listy švestky, opadávají - co s tím?, 30.7.2012
Pro hosta 148.1: Příčinou vašeho problému může být masívní napadení roztoči (sviluškami). Usuzuji tak z vaší informace "blednoucí krupičkové" listy.
Réva - draslík x hořčík, 30.7.2012
Díky Mirku za ten odkaz, ale abych se přiznal moudřejší z toho nejsem. Přece nepoběžím na půdní rozbor, či listovou analýzu ?
Réva - draslík x hořčík, 30.7.2012
Ty moje fotky jsou ze dvou různých lokalit. Draslík jsem řešil loni doma ve Strakonicích (fota "Draslík" jsou z přelomu července/srpna roku 2011). Zapravil jsem do půdy draselné hnojivo a letos se mi to zdá trochu lepší, ale na tom Neru už to zase... celý příspěvek >
Réva - draslík x hořčík, 30.7.2012 Obsahuje fotku
Přátelé, potřeboval bych poradit. V poslední době se v mých výsadbách révy u některých keřů začal projevovat nedostatek důležitých prvků, hořčíku a draslíku. U modrých a také i u bílých odrůd jsou projevy obou poruch velmi podobné a obtížně... celý příspěvek >
Praskání bobulí, 30.7.2012
Tak možná kolegové poradí něco prospěšnějšího. Já toho víc nevím.
Svilušky, 30.7.2012
Proti sviluškám a dalším roztočům se mi celkem odvědčil preventivní dvojitý jarní postřik. Nejprve těsně před rašením pupenů Sulkou (nyní se prodává New Sulka) a pak, těsně po narašení ještě některým přípravkem na bázi olejové emulze (například... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika