Příspěvky uživatele - 220.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Množení švestky, 19.8.2012
Sprášením jsem myslela opylení jinou odrůdou z okolí. Roubuje a očkuje se na tzv.podnož, ta se volí podle půdních podmínek, tvaru, ve kterém chceme stromek pěstovat a vzrůstnosti naštěpované odrůdy. Podle mne by pro vás bylo nejjednodušší v okolí... celý příspěvek >
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 19.8.2012
Nikdy jsem ji nejedla, takže se k ní nemohu nijak vyjádřit, ale nahoře jste psal, že už ji nikde nemají, tak jsem se ozvala, když jsem na ni v nabídce náhodou přišla. Jinak mně kdysi dávno chutnala Vlaška a teď Hanita - myslela jsem, že dám do... celý příspěvek >
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 19.8.2012
Pane Petře, teď jsem procházela růže/školky a nááhodou jsem zjistila, že tu Zimmerovu nabízí školka Malochýn.           Lída
Množení švestky, 19.8.2012
Jen tak letmo : z řízku to nevypěstujete a z pecky nemáte jistotu, že bude stejná (sprášení). Jedině roubování nebo očkování - přenesením roubu nebo očka na vhodnou podnož zachováte vlastnosti původní odrůdy. Lída
Pomozte s určením názvu jabloně, 19.8.2012 Obsahuje fotku
Také si myslím, že to bude "skleňák" - Průsvitné letní. Někdy náběh líčka na plném slunci mívalo. Pokud jste ho jedla u dědy na zahradě, tak asi o prázdninách, že?           Lída
Řez jabloní, 18.8.2012
Jabloně se řežou na jaře (březen), doplňující řez se dělá v létě (červen). Ohledně postupu si tady něco přečtěte.           Lída
Napadení vrby plísní, 18.8.2012
To je nějaká rez, chce to postříkat - v obchodě určitě poradí, čím.  Lída
Druh meruňky, 16.8.2012
Nejsem odborník, ale nemohla by to být ze starých odrůd Bohutická?  Lída
Růže, 16.8.2012
U té NN je zvláštní, že do růžova má kraje lístků k středu květu, většinou to bývá spíš na okrajových plátcích...           Lída
Růže, 15.8.2012 Obsahuje fotku
Kdysi jsem si stáhla fotky růží, které se mi líbily - nemohla by to být podle HFM  "Brandy"?           Lída
Jahody - přesazení a plození, 14.8.2012
No to je docela problém, po zorání je pro ně už dost pozdě na to, aby do zimy pořádně zakořenily. Lze dát mezi řádky kompost (to dělám), pak jim čouhají jen středy keříků. Ještě snad je zkusit přes zimu nakrýt chvojím, byly by trochu chráněné, také... celý příspěvek >
Co je to asi za skalničku?, 14.8.2012
Arabis caucasica "Variegata" - - - mně se líbí  ;-)))       Lída
Poradite prosim, aka je to kvetinka?, 14.8.2012
Mrkněte se tady na vlákna o japonské vrbě Hakuro -Nishiki, tahle vrba je tím pěknější, čím víc se řeže (obvykle hodně nakrátko na jaře a méně v srpnu). Lída
Jahody - přesazení a plození, 14.8.2012
K zakořeňování a ponechání odnoží na původním stanovišti - někteří zahrádkáři to tak u nás také dělají, pak ale mají jahody jen na chuť a ne na košíky... Záleží, jakou očekáváte sklizeň - podle toho je potřeba dát jahodám... celý příspěvek >
Jahody - přesazení a plození, 13.8.2012
Pod jahody se nedává čerstvý hnůj, sází se obvykle do 2.tratě.. Nebo pod ně dejte kompostovou zeminu. Pokud chcete mít větší úrodu první rok, je třeba nejdéle do poloviny srpna je zasadit na konečné stanoviště. Na zimu ještě kompost přidejte mezi... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika