Příspěvky uživatele - 5.149

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rajčata pro sezónu 2014, 12.11.2013
Momentálně mám za oknem nějaké klony druhé generace (Sladkaja děvočka, Finik oranževyj, Philova, Philovita a Pollicino (Tomatoberry se mně nějak nepovedlo). Dále mám dvě rostlinky podnože pro roubování, také na klonování. Pro různé pokusy například... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 12.11.2013
Loni jsem nakoupil skoro všechno co měli nehybridní od Neoseedu a pět odrůd společně s paní RenatouRenii na tom estonském serveru. Pro letošní rok počítám jednak s pěstováním českých rajčat- 13 odrůd jsem již nakoupil v obchodě, osm dalších počítám... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 11.11.2013
Na estonském webu nenakupuji, ale protože nikdo z nakupujících nereaguje tak tady je alespoň jejich webová stránka.                  Mr Big
Rajčata pro sezónu 2014, 1.11.2013
Také počítám s pěstováním rajčat v kbelících od barev 30 litrů- zatím jich mám dvacet (je to vlastně odpad, kterého se malířská firma ráda zbaví). Bohužel skleník nemám. V těch kbelících budu pěstovat hlavně Principe Borghese a různá rajčata z... celý příspěvek >
Rajčata pro sezónu 2014, 31.10.2013
Rybízová rajčata (a částečně také cherry) nejsou moje nejoblíbenější. Proto, že na zahradu mám daleko, a když tam jsem tak jen dělám a trhat stovky drobných rajčat se mně nechce. Nikdo z rodiny (z těch co mají rajčata rádi) na zahradu nechodí, a já... celý příspěvek >
Tak u mne to bylo s keříčkovými odrůdami úplně jinak. Všechny odrůdy uzrály z 90 % do konce srpna. Pochopitelně jsou pozdnější než cherry rajčata, ale ve srovnání se skupinou San Matrzano jsou zase podstatně ranější. Ono vůbec všechny rajčata z... celý příspěvek >
Jak se připravujete na sezónu 2014. Chystáte se pěstovat nějaká nová, zajímavá rajčata? Kde budete objednávat jejich semena. Máte nějaké nápady jak prodloužit pěstební sezónu venkovních rajčat nebo zabránit tvorbě catface u biftekových... celý příspěvek >
Houby v trávníku, 27.10.2013
Souhlasím          Mr Big
Nákup semen pro pěstování zeleniny, 24.10.2013
Pokud bych nakupoval v České republice přes internet, tak bych kupoval na dobrasemena.cz. je to vlastně internetový obchod napojený přímo na mého nejoblíbenějšího dodavatele semen SEMO Smržice. Semena přes internet nakupuji jedině ze zahraničí, česká... celý příspěvek >
Papriky - 2013, 19.10.2013
Opravdu krásná úroda.               Mr Big
Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 9.10.2013 Obsahuje fotku
Po mrazech začátkem října jsem vytrhal všechny rostliny rajčat s výjimkou těch které jsem měl vysazeny k testování odolnosti k plísni bramborov é: Philova, Philovita a Phantasia. Všechny vytrhané odrůdy (včetně Vitelly) byly mimo poškození mrazem... celý příspěvek >
Jaký je to hřib?, 5.10.2013
Já si myslím, že internet není nejvhodnějším místem ke získávání znalostí o houbách, i když ve Vašem případě o nic nebezpečného pravděpodobně nejde.           Mr Big
Sklizeň rajčat 2013, 29.9.2013
Já jen k těm Šejků jsou to první rajčata, která chytnou plíseň bramborovou. Z tohoto ohniska se plíseň šíří na ostatní keříčková. Definitivně s touto odrůdou končím.        Mr Big
Sklizeň rajčat 2013, 28.9.2013
Taky jsem včera začal sklízet všechna rajčata a likvidovat rostliny. Ty slibované teploty kolem 20 °C asi nebudou a tak žádné rajče na rostlině nezčervená. Pro vytvoření červeného barviva Lycoprenu je totiž potřeba teplota nad 16°C a ta v Brně nebude... celý příspěvek >
Sklizeň rajčat 2013, 26.9.2013
Uff, to je nádhera. To máte také pouze pro rodinu?                    Mr Big
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika