|
Příspěvky uživatele - 79.64
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Česnek a mrazy, 27.2.2012 Už jsem někdy sázel česnek paličák na jaře. Narostl trochu menší, protože nevyužil zimní vláhu, ale s posunutím vegetace má prodlouženou životnost. Jak už jsem o tom někde na fóru psal, sázel jsem také na podzim pokusně česnek, který byl z předminulé... celý příspěvek > |  | Jablko prince Albrechta, 20.2.2012 Pěstuji Albrechtovo v Polabí. U mě podřadné chuti. Používám ho pro sklizené množství v kombinaci se Spartanem na mošt. |  |
|  | Rajčata tolerantní k plísni bramborové, 15.2.2012 Když nyní vysejete, v polovině dubna můžete z vytáhlých rajčat odstřihnout v polovině asi 20 cm vršky a ty nechat zakořenit v nádobě s vodou. Získáte dvojnásobný počet sazenic ku květnovému vysazení. Několikrát jsem takto řešil předčasný výsev pro... celý příspěvek > |  | Cibule ze semena, 14.2.2012 Semena cibule seji více nahusto, mezery ve vzešlých rostlinkách následně rozesazováním upravuji. Dříve jsem sel hustě do několika řádků, pak rozsazoval a třeba dva řádky nechal na sazečku pro příští rok. |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 14.2.2012 V 70 letech je pro mě náročné, při klasickém rytí, namáhat natočením vybočenou páteř zdvihem půdy k jejímu patřičnému obrácení. Takové rytí cítím na páteři několik následných dnů a musím si od pocitů pomáhat uvolňovacími cviky. Stačí mi... celý příspěvek > |  | Obyčejný rýč vs. Fiskars, 13.2.2012 V 70 letech toho moc nevydržíte. 1ar ryju na pokračování asi na 10x. Ryju upravenou LOPATOU, takže stojím jako svíce a lopata opisuje zajímavé křivky. Nějak se mi nechce ohýbat záda. Proto jsem i uvítal příspěvek Mirka z ruského internetu, kde... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|