Příspěvky uživatele - 58.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pomer cena / kvalita u značky Active, 12.5.2016
Zdravim, vyuzivam krovinorez znacky Active model 6,5Bt, jedine co mi po 5 letech provozu odeslo byl kryt zaci hlavy (kdyz nepocitam nekolik prodrenych strunovych hlav), nasekano s timto krovinorezem mam v soucasnosti 470 mth (provozni denik).Stroj je... celý příspěvek >
Sněžná fréza MF 70, 12.2.2012
Zdravim scháním nějaká moudra a fotky u tý upravený fréze mám doma to samý zařízení ale spíš je jen na parádu než na práci tak by bodla nějapá ovřená ůprava at se stím nemusim složitě vymejšlet a lopotit dík.
Motorová pila Oleo-mac, 10.2.2010
Zdravim. pilu oleo-mac 947 používam 10 let křovinořez 7let a prozatim jsem nepotřeboval žádnou opravu, ročně tak 15m dřeva +křoví trní a td.Tchán má 2 (johnseredy) a radost z nich nemá to jsou sipáci.já si nemůžu stěžovat.
Řádek vzešlé petržele zmizí, 31.5.2009
Vzešlá petržel vyroste 3 až 5cm a pak místy začnou probělávat lístky a padat.Postupně zmizí všechna.Vytažením najdu jen zbytky bílých kořínků.Děje se nám to už třetí rok.Použil jsem zálivku Previcurem,ale marně. Ví někdo o co jde?
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika