Příspěvky uživatele - 92.198

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ako chrániť očkovance pred mrazmi?, 30.10.2012
Mám zaočkovanú plánku broskyňu očkom zo vzácnej veľmi skorej nektarinky. Ako ochrániť očko pred mrazmi - zahrnúť zeminou alebo obaliť novinami a igelitom?
Ako ochraniť kiwi pred mrazmi, 12.10.2012
Mám aj mladé kiwi, ktoré chcem ochrániť pred silnými mrazmi. Vlani som to skúšal s novinami, ale nepodarilo sa. Sused ho zahrnul zemou a tiež mu zmrzlo. Čo sa vám osvedčilo?
Ako namazať uzatvorené ložiská?, 7.10.2012
Nečakal som, že z preventívneho namazania ložiska sa rozprúdi taká búrlivá diskusia. Hoci nemám príjmy ako Američan a čerpadlá sa u nás nepredávajú za babku ako v Amerike, nakoniec som výhodne kúpil cez internet ročnú vodárnu Alko s 1300 wattovým... celý příspěvek >
Ako namazať uzatvorené ložiská?, 6.10.2012
Ja by som sa tomu až tak nedivil. Stačí si pozrieť iné diskusie a potom sa budeš mať čomu diviť, uvidíš, aké malichernosti sa tam rozoberajú. Ja som z neznalosti o ložiskách si myslel, že majú sa mazať všetky, preto som nastolil túto tému. 
Ako namazať uzatvorené ložiská?, 5.10.2012
Myslíš, že tým, že ich namažem, ich pochovám?
Ako namazať uzatvorené ložiská?, 4.10.2012
Ložiská nehrkajú, ale preventívne im chcem pomôcť. Nedajú sa tie krytky opatrne tenkým nožíkom vylupnúť?
Ako namazať uzatvorené ložiská?, 4.10.2012
Sú to plechové krytky zapustené do ložiska.
Malinové, ostružinové, ribízové - mám problém, 3.10.2012
Radšej trocha viac pridať, aby tú pleseň zahubilo. Potom zamiešať. Pleseň vzniká vtedy, keď víno nemé dostatočnú cukornatosť, ktorá ho konzervuje.
Ako namazať uzatvorené ložiská?, 3.10.2012
Na čerpadle chcem namazať po desiatich rokoch ložiská, ale neviem, ako do nich dostať vazelínu, keď sú uzatvorené krytkami. Dá sa to?
Malinové, ostružinové, ribízové - mám problém, 30.9.2012
To asi bude plesen. Rýchlo ho stočiť a zasíriť.
Akú zeminu k zakorenujúcim odrezkom, 30.9.2012
Niekde som čítal, že najlepší proti hnilobe je perlit, no neviem, či v nom rastlinka porastie, keďže nemá výživu?
Kam odložiť kôstky broskýň na zimu?, 27.9.2012
Mám pivnicu, kde nemrzne, nemohol by som dať nevylúpané kôstky do vlhkého piesku alebo je treba ich teraz vylúpať? Niekde som čítal, že broskyne klíčia na jar aj bez stratifikácie.
Akú zeminu k zakorenujúcim odrezkom, 27.9.2012
V lete som dal do PET fliaš niekoľko odezkov veľkoplodého kiwi a zistil som, že začínajú púšťať korienky. Chcem ich zasadiť, ale neviem do akej zeminy. Vlani som ich dal do rašeliny s pieskom a všetky pohnili. Poradíte?
Kam odložiť kôstky broskýň na zimu?, 19.9.2012
Mám niekoľko broskyňových kôstok z plánky a neviem, či ich dať na zimu do chladničky alebo do piesku v pivnici, aby po zasadení na jar vyklíčili. Vlani som ich dal do zeme a na jar nevyklíčila ani jedna. Asi zmrzli. Nechcem znovu zažiť sklamanie,... celý příspěvek >
Forketovo očkovanie broskýň, 29.8.2012
Rád by som si pozrel video s Forketový očkovaním broskýň. Kde ho môžem nájsť - stránka www...?
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika