|
Příspěvky uživatele - 226.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slepice a myši, 5.4.2012 bojová plemena jsou bojovná jen vůči příslušníkům vlastního druhu, pročež byla po staletí šlechtěna. Vůči všemu ostatnímu jsou jako jiné slepice. Takže mohou sežrat myš a nemusí.
Juraj Kafka |  | Pohlaví u kuřat?, 23.3.2012 Jasné, u lehkých hřebenatých plemen (vlašky, leghornky, minorky) jde podle hřebene poznat kohotky po 5 týdnech stáří.
Jinak u jednodenních kuřat se dělá ta japonská kloakální metoda, chce to asi jako všechno zapracování a dobré oči.
Taky... celý příspěvek > |  |
|  | Kde je dobrá Ovocná školka, kde dobře poradí, 16.3.2012 školky Mcely, Velim, Plzeň, Nevím zda něco dělá ještě děčínská Libverda, a na Litoměřicku??? nevím nevím, Sempra možná. |  | Sedí Dominant na vajíčkách?, 16.3.2012 Prosím vás užitkoví vysokosnáškoví hybridi by správně kvokat vůbec neměli, ti mají snášet 300 vajec za sezonu, kvokáním ztratí 40 - 50 vajec a když kvoká opakovaně tak je užitek kde? Leč někdy je příroda svéhlavá.
Juraj Kafka |  | Jak a kdy zastřihnout křídla, 16.3.2012 Dobrý den, prosím předně, si počkejte jestli vůbec začnou přeletovat, slepice přeletují nejraději když jim něco v určeném výběhu chybí, tak jdou za lepším. Takže radím vyčkat a slepice zbytečně nestříhat. Nejprve kuřice usaďte v kurníku a až tak... celý příspěvek > |  | Pšenice pro slepice, 13.3.2012 Ideálně někde v družstvu, nebo na sile, či v hospodářských potřebách ale to už jsou překupníci. |  | Můžu dát rok starého kohouta k 12-týdenním slepičkám?, 13.3.2012 Já bych s kohoutem posečkal až kuřice dospějí. Však sousedce se nechce jistě krmit kohouta ještě pár týdnů navíc. Naco kohout k nenesoucím slepicím? Juraj Kafka |  | Sladká jablka, 5.3.2012 Hmm děkuji mockrát, tak Signe Tilish tedy nemám. To moje jablko není vždy tak obrovské. Líčko je oranžově žíhané, trpí hořkou pihovitostí při nedostatku Ca v půdě. Vel, mi sladká chuť, sklízí se současně nebo krátce po řechtáči... celý příspěvek > |  | Slepice prosím poradtě, 20.2.2012 Dobrý den,
u hybridů jako je Dominant a pod, by měla být užitkovost a vlastnosti uvedeny v nabídce nebo by Vám je měl sdělit prodejce. Pokud je seriozní. Stačí zajít na stránky Dominantu.
Zpravidla snášejí v 5. měsíci stáří, ale vše... celý příspěvek > |  | Renety, 20.2.2012 Poděkováním jsem nemyslel ukončení příspěvků, prosím pište dál. :-)
Juraj Kafka |  |
|  | Renety, 16.2.2012 Dobrý den, zakládám toto téma z toho důvodu, že odrůd s názvem reneta je několikero a mám v nich dost hokej. Sám mohu hodnotit pouze Cherry cox, kterou mám doma přiroubovanou do korun dvou stromů na různých světových stranách pozemku a to... celý příspěvek > |  | Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 15.2.2012 Dovolím se vznést dotaz položený jinak: Která z Renet je nejlepší? Podle vás.
Pro mě Coxovka mutace sheri.
Koženou zimní renetu a jiné koženáče hodnotím spíše méně chvalitebně protože všechny korkovo slupkaté odrůdy záhy vadnou a... celý příspěvek > |  | Vytvořme společnou nazorovou degustaci starých odrud, 7.2.2012 Mít políče a dostatek vhodných a zdravých podnoží, už mám co prodávat. Co je tu zájemců o staré odrůdy, akorád pan Polehla mi prý nic neveme. Nu což... Musím si rýpnout;-)
Doma se snažím přeroubovávat dědovo stromy na... celý příspěvek > |  | Lahůdková jablka pro labužníky - Váš favorit, 6.2.2012 Ano, normálně mají matnou slupku, někdy i částečně rzivou. Počínaje stopečnou jamkou. Plodnost je jistě vysoká, tak jako u starého dobrého GD.
Juraj Kafka |  | Jak na šlechtění nových odrůd, 2.2.2012 Případně, prosím, doporučte nějakou odbornou literaturu. |  |
 |
|
|
|