|
Příspěvky uživatele - 44.75
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou hrušeň? Hlavně né máslovku, 18.10.2012 Klidně se mi smějte, ale já bych poprosil vysvětlit rozdíl mezi odrůdami "máslovkami" a "nemáslovkami". Díky. Dosud jsem rozlišoval jen mezi máslovitou a nemáslovitou (tedy třeba křupavou, či hniličkovitou) konzistencí. Tedy máslovitost jako... celý příspěvek > |  | Jak vyrobit domácí víno v malém, 18.10.2012 Tak tedy ! |  |
|  | Jak vyrobit domácí víno v malém, 18.10.2012 A jak to chutná (-alo)? |  | Švestka Jojo, 17.10.2012 Ty rozměry se netýkaly JOJa, ale té staré karlátky. |  | Lipno, 16.10.2012 Ve Fytosu, jej mají rovněž zařezeno mezi podzimními odrůdami. Takže nějakou dlouhou skaldovatelnost nelze očekávat. Bude to jablko spíše typu "utrhnout a sníst". |  | Bříza, 16.10.2012 Asi jsem se blbě vyjádřil a nebo jste mi dobře neporozuměl. Psal jsem hlavně o tom, že břízu omezovat v bujném růstu lze, ale že smysl to má pouze, ještě když je mladá a tudíž malá. Sám jich mám za zahradě (kromě jiných lesních stromů)... celý příspěvek > |  | Co je to za hřib?, 10.10.2012 Z téhle fotky to není také o moc moudřejší. Jak píše Mr Big, třeň (noha) je ohmataná a původní barvy setřeny, o barvě klobouku se lze také jen dohadovat. Pokud byl klobouk spíše světlý, hnědo - okrový a jakoby semišový, je to s vysokou... celý příspěvek > |  | Baycor 25 WP, 10.10.2012 Proti rzi stříkejte na jaře, teď to nemá žádný význam. |  | Nejaké malé červíčky, 9.10.2012 Fíííha!! Sice netuším, co je to za potvory, ale zajděte do nejbližší pordejny zahrádkářských potřeb, kupte jakýkoli insekticidní přípravek proti žravému a savému hnyzu, určený pro rostliny, k tomu malý ruční postřikovač, namíchejte postřikovou jíchu... celý příspěvek > |  | Kdy sázet víno?, 9.10.2012 Víno se opravdu sází, neboť na valné většině území Čech je výraz "víno" vžité synonymum nejen pro révu vinnou (rostlinu), ale dokonce i pro její plody, tedy hrozny. Prostě, skoro všude v Čechách (a dokonce i někde na Moravě - čemuž se... celý příspěvek > |  |
|  | Ako namazať uzatvorené ložiská?, 9.10.2012 Nechci si tahat za kšandy, ale myslím si, že když zařízení typu čerpadlo někde systematicky běhá zhruba 10 let a když už se pak někdo rozhodne je demontovat, opravovat a připravit pro další dlouhodobý provoz, tak pokud je zodpovědný a uvážlivý,... celý příspěvek > |  | Nemocná jedle? Žloutnutí cehličí, 8.10.2012 Já bych ho asi nechal být, tak jak je a netrápil ho dalšími hnojivy, či podpůrnými přípravky. Pokud nemá kořeny poškozené přehnojením, měl by se nyní během podzimu a následné zimy postupně srovnat a "vystabilizovat". Nyní už nehrozí, že bude... celý příspěvek > |  | Nemocná jedle? Žloutnutí cehličí, 8.10.2012 Promiňte, ale mně ta vaše jedle připomíná spíše smrk, konkrétně smrk stříbrný. Ale mohu se mýlit, může jít i o nějaký cizokrajný kultivar. To, že začínají vadnout jehlice, může být způsobeno i vaší nadstanadrdní péčí. Myslím si, že jehličnany... celý příspěvek > |  | Kočky x jezírko, 21.9.2012 Vzhledem k tomu, že nevlastníme jezírko, nenapadlo mě v daném okamžiku, že je se pod dno dává ještě těsnící fólie. Tím pádem je ten návrh asi k ničemu, protože jsem předpokládal, upevnit to pletivo na dřevěné kolíky zapíchnuté do dna. Takže beru... celý příspěvek > |  | Kočky x jezírko, 21.9.2012 Hm, tak u nás to máme úplně opačně. Sousedovic (lovecký) pes, když k nám vběhne na dvůr, tak by si chtěl s našimi kočkami hrát. Ale ty jdou okamžitě do bojového postavení, naježí se, vyhrbí (aby byly co největší) a začnou na něj prskat a šermovat... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|