Příspěvky uživatele - 44.75

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou hrušeň? Hlavně né máslovku, 18.10.2012
Klidně se mi smějte, ale já bych poprosil vysvětlit rozdíl mezi odrůdami "máslovkami" a "nemáslovkami". Díky. Dosud jsem rozlišoval jen mezi máslovitou a nemáslovitou (tedy třeba křupavou, či hniličkovitou) konzistencí. Tedy máslovitost jako... celý příspěvek >
Jak vyrobit domácí víno v malém, 18.10.2012
Tak tedy !
Jak vyrobit domácí víno v malém, 18.10.2012
A jak to chutná (-alo)?
Švestka Jojo, 17.10.2012
Ty rozměry se netýkaly JOJa, ale té staré karlátky.
Lipno, 16.10.2012
Ve Fytosu, jej mají rovněž zařezeno mezi podzimními odrůdami. Takže nějakou dlouhou skaldovatelnost nelze očekávat. Bude to jablko spíše typu "utrhnout a sníst".
Bříza, 16.10.2012
Asi jsem se blbě vyjádřil a nebo jste mi dobře neporozuměl. Psal jsem hlavně o tom, že břízu omezovat v bujném růstu lze, ale že smysl to má pouze, ještě když je mladá a tudíž malá. Sám jich mám za zahradě (kromě jiných lesních stromů)... celý příspěvek >
Co je to za hřib?, 10.10.2012
Z téhle fotky to není také o moc moudřejší. Jak píše Mr Big, třeň (noha) je ohmataná a původní barvy setřeny, o barvě klobouku se lze také jen dohadovat. Pokud byl klobouk spíše světlý, hnědo - okrový a jakoby semišový, je to s vysokou... celý příspěvek >
Baycor 25 WP, 10.10.2012
Proti rzi stříkejte na jaře, teď to nemá žádný význam.
Nejaké malé červíčky, 9.10.2012
Fíííha!! Sice netuším, co je to za potvory, ale zajděte do nejbližší pordejny zahrádkářských potřeb, kupte jakýkoli insekticidní přípravek proti žravému a savému hnyzu, určený pro rostliny, k tomu malý ruční postřikovač, namíchejte postřikovou jíchu... celý příspěvek >
Kdy sázet víno?, 9.10.2012
Víno se opravdu sází, neboť na valné většině území Čech je výraz "víno" vžité synonymum nejen pro révu vinnou (rostlinu), ale dokonce i pro její plody, tedy hrozny. Prostě, skoro všude v Čechách (a dokonce i někde na Moravě  - čemuž se... celý příspěvek >
Ako namazať uzatvorené ložiská?, 9.10.2012
Nechci si tahat za kšandy, ale myslím si, že když zařízení typu čerpadlo někde systematicky běhá zhruba 10 let a když už se pak někdo rozhodne je demontovat, opravovat a připravit pro další dlouhodobý provoz, tak pokud je zodpovědný a uvážlivý,... celý příspěvek >
Nemocná jedle? Žloutnutí cehličí, 8.10.2012
Já bych ho asi nechal být, tak jak je a netrápil ho dalšími hnojivy, či podpůrnými přípravky. Pokud nemá kořeny poškozené přehnojením, měl by se nyní během podzimu a následné zimy postupně srovnat a "vystabilizovat". Nyní už nehrozí, že bude... celý příspěvek >
Nemocná jedle? Žloutnutí cehličí, 8.10.2012
Promiňte, ale mně ta vaše jedle připomíná spíše smrk, konkrétně smrk stříbrný. Ale mohu se mýlit, může jít i o nějaký cizokrajný kultivar. To, že začínají vadnout jehlice, může být způsobeno i vaší nadstanadrdní péčí. Myslím si, že jehličnany... celý příspěvek >
Kočky x jezírko, 21.9.2012
Vzhledem k tomu, že nevlastníme jezírko, nenapadlo mě v daném okamžiku, že je se pod dno dává ještě těsnící fólie. Tím pádem je ten návrh asi k ničemu, protože jsem předpokládal, upevnit to pletivo na dřevěné kolíky zapíchnuté do dna. Takže beru... celý příspěvek >
Kočky x jezírko, 21.9.2012
Hm, tak u nás to máme úplně opačně. Sousedovic (lovecký) pes, když k nám vběhne na dvůr, tak by si chtěl s našimi kočkami hrát. Ale ty jdou okamžitě do bojového postavení, naježí se, vyhrbí (aby byly co největší) a začnou na něj prskat a šermovat... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika