Příspěvky uživatele - 175.130

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Acer pentaphyllum - kde sehnat?, 6.1.2012
Dobrý večer. Kdo hledá ten časem i najde. Držím palečky. Zdeněk
Acer pentaphyllum - kde sehnat?, 6.1.2012
Dobrý večer. Uvedený javor nekupujte v obchodě, protože je "vyhnaný" někde ve skleníku s řízenou teplotou, zálivkou, umělým osvětlením atd. Okrasné javory se velice snadno množí pomocí řízků - srovnal by ch to s takovou lepší vrbou. Na jaře těsně... celý příspěvek >
Rajcata a pestovani v kyblu - jakou zeminu?, 5.1.2012
Dobrý večer. Otázka - proč otvor 5 cm nadednem? Stává se, že se spodní otvor ucpe a když je rajče již veliké špatně se díra uvolňuje. Je-li spodní díra ucpaná zálivka začne odtékat tím horním otvorem. Boční díra se také lépe čistí. Květináč se... celý příspěvek >
Rajcata a pestovani v kyblu - jakou zeminu?, 5.1.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Do 20 litrového kýblu udělám dvě díry průměr 10 mm. Jednu do dna a druhou asi 5 cm nad dnem do boční stěny. Potom vložím tři plastoé trubky a dávám 1 : 1 písek a hnůj/kravský/ rok odleželý. Rajčata rostou i v skoro 800 m.n.m. Zdeněk
Co vám právě kvete a raší, 4.1.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Ačkoliv chodím hodně do Šumavských hvozdů ještě jsem je nenašel/ dvanáct měsíčků u ohně/, ale až je najdu možná že budu sklízet jahody i v lednu.  Nyní již vážně. Je fakt, že byl teplý podzim. Dále je třeba pro celoroční... celý příspěvek >
Žloutnutí jehličnanů, 4.1.2012
Dobrý večer. Nepotěším vás, ale může být. Jaro ukáže jak bude obrůstat.  V nejhorším případě uschne.. Smrky jsou stavěné do čistých, tvrdých horských podmínek, kde je hodně sněhu, ranních mlh a rosy. Je to až nepochopitelné, ale k... celý příspěvek >
Jak zastřihnout smrčky, 4.1.2012
Dobrý večer.  Smrčky sázené loni z jara jsou sotva zakořeněné a vytváří si pupeny pro další růst.  Je docela možné, že po teplém a suchém podzimu vám stromky uschnou. Nespěchejte! Dejte jim aspoň dva roky pokoj. Stromy se pořádně usadí.... celý příspěvek >
Co vám právě kvete a raší, 3.1.2012 Obsahuje fotku
Dobrý večer.  Tuto zimzu napadlo 30 cm sněhu. Včera slunečné azůro. Ptáci se chovají jako v březnu . Dneska již bez sněhu . Kvete lýkovec a sklízím ředkvičky. Šumava 764 m.n.m. Zdeněk
Žloutnutí jehličnanů, 2.1.2012
Dobrý večer. Pokud jste nestříknul nějaké svinstvo na trávu /ochrana proti plevelům/, potom vemte v úvahu že byl velice teplý a suchý podzim. Tento nedostatek srážek ovlivnil i vaše stromy. Mám živý plot, který taky zežloutnul.  Nynější... celý příspěvek >
Okus ovocných stromků, 9.12.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Když jsem bydlel v 1 000 m.n.m. tak soused stavěl za domem krmelec. Srnčí zvěř tam byla celou zimu. I ve dne se na ní dalo dívat jak se krmí. Je jistě možné, že si jídelníček obohatila o pupeny a konečky větviček lesních... celý příspěvek >
Okus ovocných stromků, 8.12.2011
Dobrý večer. Naházené větve za plot je dobrý nápad. Postavte za plotem krmelec a dejte do něj seno. Zvěř se bude krmit senem a na vaše stromky zapomene. Zdeněk
Karel, Jiří - polykarbonátové pařeniště, zkušenosti, 25.11.2011
Dobrý večer. Mám jeden rok polykarbonátový skleník. Jsem překvapen jak dobře tepelně izoluje a co se všechno v něm dá pěstovat. Pro velice dobré zkušenosti jsem si postavil pařeniště 7 x 0,9m kryté 10 polykarbonátem. V 764 m.n.m. jsme samostatní v... celý příspěvek >
Nezaprší a nezaprší, 25.11.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Zalévejte, zalévejte!!! Přijdou mrazy a strom vám uschne. Zdeněk
Fota letošní sklizně, 22.11.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Až dneska jsem se dostal k zahrada cz.. Cibule je červená Šalotka / pod tím názvem jsem ji koupil /. Půda - katastrofa samé kamení - nedá se rýt.  Založení záhonku - pokosená tráva a v ní nasázené brambory. Po sklizni brambor... celý příspěvek >
Přesazení borovice - poraďte, 17.11.2011 Obsahuje fotku
Dobrý večer. Taky jsem přesazoval borovičku. Dále bez komentáře viz fotky. Zdeněk
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika