|
Příspěvky uživatele - 242.167
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Množení vinné révy, 13.2.2014 Galahad, Ovacia, Zlato, Aladdin, Inga Dorenskogo, Katrusja, Monarch, Prezent, Julian, Ali-Baba, Lora, Azalie, Graf Monte Cristo, Preobraženie, Arkadia, Kišmiš Lučistyj, Dunav, Original, Eva, Talisman, Vostorg, Bělehradský bezs., Vostorg... celý příspěvek > |  | Množení vinné révy, 13.2.2014  Réva raší o 106, konečně se začínají objevovat i kořínky. Nyní zkouším zakořeňování ve vodě. |  |
|  | Svícení při pěstování sadby, 13.2.2014  Zakoupil jsem trubici 865ku a přisvítil rostlinkám, zdá se mi že se více točí za LEDkami. |  | Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 13.2.2014 Chutnalo, ale pěstuji si ho sám . Nejsem proti španělským odrůdám, ale proti produktům tam vypěstovaným, to bych pak nemohl ani španělského ptáčka. |  | Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 13.2.2014 V jakém smyslu? |  | Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 13.2.2014 Dobré ránko p. kamo, není to sice přímo Sl. děvočka ale porovnejte vzhled koupených rajčat s mými snímky zakoupené odrůdy Mini San Marzano. Děvočka má podobnou strukturu, měkká stěna, ohraničená od semeníku, Na Vaší odrůdě je vidět jak je slupka... celý příspěvek > |  | Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 12.2.2014  Sweet Baby jsem neměl, zkoušel jsem Sweet Cherry a to mne velmi zklamalo. Nejsem moc na kulaté cherry rajčata, preferuji soudečky, jsou o mnoho spolehlivější a méně náchylnější na výkyvy počasí.
|  | Sladkaja děvočka - kde sehnat semena?, 12.2.2014  Není to ono, Sladkaja Děvočka od firmy SEDEK má oválné plody a je keříčková. |  | Lilkoviště 2014, 12.2.2014 Vloni byl tady u ná na jihu JM na rajčata, lilky i papriky hodně špatný rok, nejkratší sezona co pamatuji. |  | Papriky rajčata do kelímku?, 10.2.2014 Tak to je potřeba na půllitrové kelímky docela slušné místo. Já osobně používám na rajčata kelímky 2-2,5 dcl, na papriky sadbovače kde je velikost buňky 5*5 cm a rostlinkám se daří. Pokud budete mít rostliny ve společné nádobě, tak dojde při jejich... celý příspěvek > |  |
|  | Škůdce na rajčatech - jak pomoci?, 9.2.2014 Díky za tip, přípravek Actara 25 WG vypadá velmi zajímavě, zítra se po něm poohlédnu. Měl jsem doma jen Vertimec, rajče přenesl do chráněného prostoru na schody do sklepa kde zimuji citrusy a postříkal. Je tam nyní 7-8°, rajčeti by se tam nemělo nic... celý příspěvek > |  | Papriky 2014, 9.2.2014 Tak to je oproti Samaře dvojnásobek. |  | Papriky 2014, 9.2.2014 Jaký má plod Semarohu průměr, já si právě na Samaře cenil hlavně její "tenkost", stejně tak jako u Berosu. |  | Škůdce na rajčatech - jak pomoci?, 9.2.2014 Asi bude problém jiný přípravek než ve formě prášku, to se na jednu rostlinu strašně špatně dávkuje, ale asi nebude jiná možnost. |  | Škůdce na rajčatech - jak pomoci?, 9.2.2014  Molice stále více útočí na rajčata, postřik Substralem nepomohl, nepomáhají ani tyčinky od stejné firmy. Namíchám Vertimec + smáčedlo a stříknu rajčata znova, něco na ty hajzlíky zabrat musí. Rostlina má skoro metr a nasazuje na květ, beru z ní vlky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|