Příspěvky uživatele - 103.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co začít pěstovat?, 28.12.2011
Chápu, člověk si nemůže pamatovat všechno :) 
Stránky citrusářů navštěvuji a pročítám. Například na stránkách Subtropické rostliny - vyškov je napsáno že fortunella obovata je jiné označení pro fukushu kumquat, pokud to tak není, opravte mě někdo, kdo ví. 
Ještě bych dodal, že nákup v baumaxu, bauhausu, hornbachu a podobných obchodech beru jako poslední možnost, nejprve mám v plánu začátkem jara objet některá zahradnictví, kde by to mohli mít a podobně.
Děkuji za radu, také jsem se na tyto odrůdy díval. V obchodech jako bau... aspol. mají obvykle fukusha kumquat, což jak jsem hledal by měla být fortunella obovata. Problém je v tom, že je velmi podobný calamondinu (alespoň mě to tak přijde) a bojím... celý příspěvek >
Co začít pěstovat?, 24.12.2011
O konzumaci mi vyloženě nejde, stačí, když budou k vidění jednou za čas nějaké ty plody. Zejména pro motivaci, konzumace chutných vlastně vypěstovaných plodů by byla pouze třešničkou na dortu.
Co začít pěstovat?, 24.12.2011
Jsem z Brna, což je celkem daleko, zkusím zapátrat a snad něco seženu, každopádně díky moc všem za rady.
Co začít pěstovat?, 23.12.2011
Jak to tady čtu, asi začnu těmi citrusy. Který byste doporučili? Hlavně aby byl nenáročný, nejlépe tedy do 1 metru vysoký a plodil (samozřejmě si uvědomuju, že to nebudou plody jako ze supermarketu, ale pro lepší pocit je dobré, když se občas nějaký... celý příspěvek >
Co začít pěstovat?, 23.12.2011
Dobrý den, chtěl bych začít s pěstováním nějakého exotického ovoce v bytě. Jsem úplný začátečník, takže bych vás chtěl poprosit o radu, jaký druh ovoce byste doporučili včetně odrůdy. Důežité je, aby rostlina nebyla příliš velká (max 1,5 metru).... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika