|
Příspěvky uživatele - 103.121
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Co začít pěstovat?, 28.12.2011 Chápu, člověk si nemůže pamatovat všechno :) |  | Co začít pěstovat?, 28.12.2011 Stránky citrusářů navštěvuji a pročítám. Například na stránkách Subtropické rostliny - vyškov je napsáno že fortunella obovata je jiné označení pro fukushu kumquat, pokud to tak není, opravte mě někdo, kdo ví.
|  |
|  | Co začít pěstovat?, 28.12.2011 Ještě bych dodal, že nákup v baumaxu, bauhausu, hornbachu a podobných obchodech beru jako poslední možnost, nejprve mám v plánu začátkem jara objet některá zahradnictví, kde by to mohli mít a podobně. |  | Co začít pěstovat?, 28.12.2011 Děkuji za radu, také jsem se na tyto odrůdy díval. V obchodech jako bau... aspol. mají obvykle fukusha kumquat, což jak jsem hledal by měla být fortunella obovata. Problém je v tom, že je velmi podobný calamondinu (alespoň mě to tak přijde) a bojím... celý příspěvek > |  | Co začít pěstovat?, 24.12.2011 O konzumaci mi vyloženě nejde, stačí, když budou k vidění jednou za čas nějaké ty plody. Zejména pro motivaci, konzumace chutných vlastně vypěstovaných plodů by byla pouze třešničkou na dortu. |  | Co začít pěstovat?, 24.12.2011 Jsem z Brna, což je celkem daleko, zkusím zapátrat a snad něco seženu, každopádně díky moc všem za rady. |  | Co začít pěstovat?, 23.12.2011 Jak to tady čtu, asi začnu těmi citrusy. Který byste doporučili? Hlavně aby byl nenáročný, nejlépe tedy do 1 metru vysoký a plodil (samozřejmě si uvědomuju, že to nebudou plody jako ze supermarketu, ale pro lepší pocit je dobré, když se občas nějaký... celý příspěvek > |  | Co začít pěstovat?, 23.12.2011 Dobrý den, chtěl bych začít s pěstováním nějakého exotického ovoce v bytě. Jsem úplný začátečník, takže bych vás chtěl poprosit o radu, jaký druh ovoce byste doporučili včetně odrůdy. Důežité je, aby rostlina nebyla příliš velká (max 1,5 metru).... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|