|
Nejchutnější rajčata, 22.11.2011 to tedy je... taky asi začnu se sušením..letos jsem sušila, co jsem měla k dispozici, a bylo to celkem dobré.až seženu odrůdy k sušení, bude to fajn.. |
 |
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 22.11.2011 Naprosto souhlasím..Pan Basik je odborník, a podle toho se i chová..doporučuji. |
 |
|
 |
Prosím o jaký druh paprik se jedná, 17.11.2011 Alma paprika to není, je to druh Chilli papriček, ale odrůdu netuším |
 |
Fota letošní sklizně, 15.11.2011 nádherné.. |
 |
Symbivit, 15.11.2011 Až při výsadbě..vysévám do perlitu a přesazuji do kelímků, tak tam by asi toho bylo málo... možná se mýlím.. |
 |
Nejchutnější rajčata, 14.11.2011 přesně tak..rajče musí i vonět.. |
 |
Nejchutnější rajčata, 14.11.2011 Toto rozdělení je zajímavé, ovšem u popisu odrůd se nedočteme zpravidla do které skupiny odrůdu řadíme, až po zkušenosti.. |
 |
Symbivit, 14.11.2011 Letos jsem použila na rajčata i papriky..Je pravdou.že rostliny byly vitální a celé veg. období zdravé..Určitě použiju i příští rok. |
 |
Fota letošní sklizně, 14.11.2011 krása..cibule i kluci s ní..:) |
 |
Okrasné tykve - Jedlá semena?, 14.11.2011 myslím, že i celé plody jsou jedlé..jen v drobné a okrasné formě.. |
 |
|
 |
Nebezpečí mrazíků, sklidit rajčata?, 14.11.2011 to budou každopádně..o jakou odrůdu se jedná?Jsou krásná.. |
 |
Nejchutnější rajčata, 14.11.2011 Taky pěstuji bez postřiku, nehybridní odrůdy to krásně ustály, jenže teď se pídím po pozdnějším rajčeti, protože ty moje byly vesměs rané a v současnosti nemám už dávno nic -myslím ve spíži, samozřejmě..tedy kromě rajčat sušených..:( |
 |
Zvláštní druh jahody?, 6.11.2011 Květopas se vyskytne i u stáleplodících při druhé sklizni, proto je ochrana žádoucí. |
 |
Jaká je to odrůda?, 4.11.2011 nenapsala jsem podstatnou věc..jde o stromy starší.. |
 |
Jaká je to odrůda?, 4.11.2011 Děkuji..to vpravo asi idared není..to je snad jedna z mála odrůd, co znám..a to vlevo je velmi starý strom..je celé takové,,kožené"..Boskopa neznám, ale moc děkuji |
 |