Příspěvky uživatele - 194.24

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nejchutnější rajčata, 22.11.2011
to tedy je... taky asi začnu se sušením..letos jsem sušila, co jsem měla k dispozici, a bylo to celkem dobré.až seženu odrůdy k sušení, bude to fajn..
Vaše zkušenosti s prodejci rostlin, 22.11.2011
Naprosto souhlasím..Pan Basik je odborník, a podle toho se i chová..doporučuji.
Prosím o jaký druh paprik se jedná, 17.11.2011
Alma paprika to není, je to druh Chilli papriček, ale odrůdu netuším
Fota letošní sklizně, 15.11.2011
nádherné..
Symbivit, 15.11.2011
Až při výsadbě..vysévám do perlitu a přesazuji do kelímků, tak tam by asi toho bylo málo... možná se mýlím..
Nejchutnější rajčata, 14.11.2011
přesně tak..rajče musí i vonět..
Toto rozdělení je zajímavé, ovšem u popisu odrůd se nedočteme zpravidla do které skupiny odrůdu řadíme, až po zkušenosti..
Symbivit, 14.11.2011
Letos jsem použila na rajčata i papriky..Je pravdou.že rostliny byly vitální a celé veg. období zdravé..Určitě použiju i příští rok.
Fota letošní sklizně, 14.11.2011
krása..cibule i kluci s ní..:)
Okrasné tykve - Jedlá semena?, 14.11.2011
myslím, že i celé plody jsou jedlé..jen v drobné a okrasné formě..
Nebezpečí mrazíků, sklidit rajčata?, 14.11.2011
to budou každopádně..o jakou odrůdu se jedná?Jsou krásná..
Taky pěstuji bez postřiku, nehybridní odrůdy to krásně ustály, jenže teď se pídím po pozdnějším rajčeti, protože ty moje byly vesměs rané a v současnosti nemám už dávno nic -myslím ve spíži, samozřejmě..tedy kromě rajčat sušených..:(
Zvláštní druh jahody?, 6.11.2011
Květopas se vyskytne i u stáleplodících při druhé sklizni, proto je ochrana žádoucí.
Jaká je to odrůda?, 4.11.2011
nenapsala jsem podstatnou věc..jde o stromy starší..
Jaká je to odrůda?, 4.11.2011
Děkuji..to vpravo asi idared není..to je snad jedna z mála odrůd, co znám..a to vlevo je velmi starý strom..je celé takové,,kožené"..Boskopa neznám, ale moc děkuji
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika