Příspěvky uživatele - 104.124

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Něco mě vykusuje středový pupen na přísadě rajčat a paprik, 22.3.2012
Dík za rady, vypadá to na nějakého živého škůdce. Papriky už znovu nestihnu, rajčata zasadím di jiného substrátu za okno v druhé místnosti.
Nefunkcna dsk317, 18.3.2012
Dobrý den, z převodovky DSK317 vystupuje na obou stranách šestihranný hřídel, na něm jsou šestihranné polosy, které vedou do nábojů kol s šestihrannou dírou, z nábojů se síla na kola přenáší pomocí palců, osy jsou staženy svorníkem. Palce mají... celý příspěvek >
Něco mě vykusuje středový pupen na přísadě rajčat a paprik, 18.3.2012
Dobrý den, nějaký škůdce mě opakovaně vykusuje pupeny mezi děložními lístky paprik a rajčat, nedojde pak k vývoji prvních pravých listů. Papriky maji listy dolů, rovnoběžně se stonkem. Lilky, celer, libeček napadeny nejsou. Pěstuji za oknem výsev do... celý příspěvek >
Roubování okurek na tykev, 18.3.2012
Na cuketu jsem okurky zkoušel překrytím, chytlo to, po odříznutí okurky nad kořenem během 14 dnů stonek cukety jakoby zavadl, zahnil a byl konec. Znovu zkoušet nebudu.
Jahodová pyramida?, 7.3.2012
Dobrý den, můžete někdo popsat více zkušeností. Je možné postavit z nějakého plastu, nebo máte vyzkoušenou nějakou ekologickou konzervaci dřeva, aby vydrželo více. děkuji.
Celer - hloubka přepichování, 4.3.2012
Dobrý den, přepichuje se tedy cerel až po lístečky, nebo jen tak jak byl?
Menší dřevěná udírna, 18.2.2012
Dobrý den, uvedené dřevěné udírny se mi moc líbí. Mohl by někdo ze zkušenějších poradit jak vyrobit kostru, z jakého dřeva, rozměry a hlavně jak hranolky spojit? Případně uvést detailní postup.Děkuji předem.
Jikov 1447 DVCE, 14.2.2012
Dobrý den mám možnost koupit použitý motor 1447 VCE, nedohledal jsem typ, nevíte jestli má kontaktní, nebo bezkontaktní zapalování, jak je to se startováním, dekompresor asi nemá. Mám to vzít, na co si dát pozor? Jak je to s cenami ND?
Pasivní plečka Vari, 16.1.2012
Děkuji za odpověďi, mám ji již zamluvenou, vypadá zcela nepoužitá nové nože s žlutou barvou. Jen z ní po naklenění byl vyteklý olej kolem bubínku. Přijde mě na 2900-. Uchycovací čepy předělám, mají být po 170-.
Pasivní plečka Vari, 16.1.2012
Dobrý den, mám možnost zakoupit starší zachovalou rotační plečku na 2takt. Budou otáčky na Hondě 4taktu dostatečné, aby fungovala tak, jak má?
Odstranění pařezu, 31.12.2011
Dobrý den několik let likviduji zahradu s přestárlými jabloněmi a švestkami vše na semenáčích průměr jabloní i k 1m, stáří i 70 roků. S technikou se na zahradu nedostanu. V začátcích jsem kácel na pařez co nejníže zemi a při každém sečení jsem si... celý příspěvek >
Jak daleko pálivé papriky od nepálivých, 22.12.2011
Dobrý den, letos jsem měl odrůdu Pálivec a ve vedlejších řádcích nepálivé papriky, asi 5 odrůd. Vše pálilo jak čert. Ne však slimákům, ti neměli sebemenší problém.
Pasivní plečka Vari, 24.11.2011
Plečku mám, nepoužívám ji, respektive jsem ji použil jednou, dvakrát. Podle mého názoru je určená pouze na lehkou nakypřenou zeminu. Tvrdou, udusanou, kterou mám nezvládne. Seřídit ji, aby uspokojivě fungovala - všechny nože podřezávaly plevel je... celý příspěvek >
Příliš vysoké otáčky volnoběhu Honda 160, 22.11.2011
Dobrý den, mám podobný problém. Volnoběžné otáčky GCV160 mi klepou s odstředivou spojkou (zapíná a rozepíná). Na sekačce mi to ani nevadilo, na dsk317 s pluhem ano. Jinak regulátor otáček ve všech polohách plynové páčky stále hýbe s klapkou... celý příspěvek >
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika