|
Příspěvky uživatele - 159.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jaký trakůrek, 29.12.2011 Já to sekám TKčkem, a dělaným samosběrem.Jinak občas to hrábne, ale je to tak těžký, že jsem to ještě nezahrabal, přece jen to TK je trochhu upravené(motorCASE IH 565 (230 koní),hydraulický naviják Warn 60/50E, tažná síla 60 tun, horská vzpěra... celý příspěvek > |  | T4 K14 vs TZ4 K14, 28.12.2011 nejspíš máte nějaký zmetek TKčko, já ho mám taky, a takovýhle problémy jsem nikdy neměl, ipřesto že jsem vezl na vleku cca 6 tun dřeva po vesnici a brzdilo to normálně, ikdyž vlek byl taky bržděný-šestituna za Zetor.
Ikdyž te´d jsem ho"trochuů... celý příspěvek > |  |
|  | Pařez VS sekačka, 28.12.2011  Tak co lidi, zkoušel jste někdy někdo tahat pařez sekačkou??
já jo, překvapivě šel.Pochlubte se čím jste ho dobývali, možná se něco přiučím, ikdyž těch pařezů jsem vytahal už stovky.Ale neříkám že znám všechno.
Sekačka(traktůrek)MTD 652/E... celý příspěvek > |  | Odstranění pařezu, 28.12.2011 nevím jaké ořešáky jsou chráněné nebo ne, ale tenhle byl opravdu velký.Těch 6 metrů měl až po tom co jsem ho zkrátil, s tím že kmen použiji na vyrácení kořenů.Takže někde v těch 6 metrech se uvázal řetěz a Lakatošem jsem to vyvrátil, ale i tak jsem... celý příspěvek > |  | Odstranění pařezu, 27.12.2011 vlašák, kdyby to byla líska tak nemá jednotný kmen, ty jsou většinou jako pruty nahoru.těch 160 byl průměr kmene, obvod sem nepočítal.A k té fotce jasanu, ten jsem dával jen pro příklad, taky jsem tam napsal, že ořech měl víc.Ale stejně pařez to byl... celý příspěvek > |  | Stará lípa, 27.12.2011 Dobrý den, nic proti ale ještě jsem neviděl že by nějaký topol v Hradci byl zdravý, každý který zkáceli byl dutý jak trubka.2.Ta kanalizace byla postavená dobře jen kořeny stromu ji roztrhali- jak říkáte špatně vysazený strom
3. topoly byli výmysl... celý příspěvek > |  | Jaký trakůrek, 27.12.2011 já vím, já to psal jako vtip, samozřejmě že sekat zahradu u domu s tím nejde.Ale na takové ty zarostlé lochy je to ideální.Jinak pokud zaprší tak už jsem to asi 3x zahrabal.Ještě že tam mám naviják. |  | Odstranění pařezu, 25.12.2011  Ano měl 160 cm(u země),byl to klasický ořech, ale fotku bohužel nemám, nebyl čas to fotit.Měl jsem na něj jen 3 hodiny, pak mě měli dovézt hlínu a to už musel být pryč.A taky že byl.Dnes jsem ho pořezal a naskládal do štůsu.Zbyl jen pařez takže... celý příspěvek > |  | Odstranění pařezu, 24.12.2011  Jaký malý stromy, vykopat pařez jde jakýkoliv, jen se musí chtít.A ořech? proč 4 metry díry?? Je to dva dny co jsem kácel ořech, dole u země měl průmer cca 160cm.Jenže jsem na to šel chytře,,ořezal větve, kmen zkrátil na cca 6m délky od země.Pak... celý příspěvek > |  | Stará lípa, 22.12.2011 strom může spadnout když se mu zachce, a nepoznáte že se mu chce.Tohle samé dělali komunisti, v té době byl velice oblíbený topol všude na sídlištích ho je vidět a taky všude ho kácí.Proč? vysoké stromy se do hustě obydlených zástaveb nehodí.U nás... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký trakůrek, 22.12.2011 i se sekacím traktůrkem se dá odhrnovat sníh, ale musí mít větší sílu.Jinak s tím sekáním TKčkem a se sběrem není problém zvláš´t na velké plochy.Já s tím sekám 2 815782 m2 zahrady.Vepředu 4 bubnovou sekačku a vzadu doma dělaný samosběr... celý příspěvek > |  | Malotraktor slavie tv8 24 s, 18.12.2011  Co takhle LKT 81.výborný lesácký traktor i s navijákama |  | Kolik utáhne travní traktor? Aneb universálnější pomocník na zahradu, 18.12.2011  Doporučuji TZ4-K14 velice silný stroj včetně zadní hydrauliky.Široké příslušenství.Někteří experti si udělali i přední hydr.
na vleku jsem s tím vezl asi 6 tun dřeva a to ještě po lese.
už se nevyrábí, vyráběl se za komoušů.Ale je to spolehlivý a... celý příspěvek > |  | Pařezy, 16.12.2011  Hupcuk jistě... tím trhám pařezy já, a každý jsem vytrhl a je jedno jestli to byl ořech nebo malá švestka.
Návod na likvidaci pařezů
Trhání pařezů je možné více způsoby. Záleží na velikosti a hlavně jaké má kořeny-do stran nebo dolů.Vhodné je... celý příspěvek > |  | Odstranění pařezu, 10.12.2011 tady nejde vůbec o tank, samozřejmě že se s ním nedá zajet všude, ale na některé pařezy to je výhoda.Na vytržení pařezu stačí i normální větší auto nebo hupcuk a další strom ke kterému je přivázán.Samozřejmě že to jde i tou pařezovou frézou ale ten... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|