|
Příspěvky uživatele - 175.165
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Elektrická řetězová pila, hmotnost, 15.11.2011 Ak Vám stromy dovezú až do domu, alebo sa rezaním na špalky doma živíte, niet pochyby, že pri tak veľkom množstve dreva sa Vám lepšie robí s menej hlučnou a ľahšou el. pílou. Vačšina z nás však musí z dôvodu samovýroby do lesa a tam el. zásuvku... celý příspěvek > |  | Cydonia oblonga - kdoule, 15.11.2011 Pane Honzo a AB, mám iné skúsenosti: Pestoval som ako stromček veľkoplodú bujnú hruškoplodú dulu navrúbľovanú do kríčka maloplodej jablkoplodej. Keď kvitli obidve, mal som dva druhy dulí. Hlavne tá veľkoplodá bola parádna (vrúble pochádzali z Beckova... celý příspěvek > |  |
|  | Broskvová sezóna 2011, 15.11.2011  Na Záhorí je nepretržite jasné počasie. Už ani nepamätám, kedy bolo zamračené alebo dokonca pršalo. V nedeľu ráno došiel mráz, zvädli posledné živé listy na viniči a začínajú opadávať jablone. Riadne som si pocvičil s vysávačom lístia. Zmes... celý příspěvek > |  | Podzimní řez nově zasazených slivoní, 15.11.2011 Rešpektujem názory pánov Juraja a Wimpiho aj ich skúsenosti s jesenným rezom kôstkovín. Nemám v úmysle vyvrátiť ich presvedčenie. Prezentoval som svoj názor a skúsenosti moje aj ostatných záhradkárov v osade. Verím, že logicky uvažujúci čitatelia... celý příspěvek > |  | Protipořezové oblečení, 15.11.2011 Pripájam dôležitý bod: pri prenášaní a chôdzi v teréne je treba pílu vypnúť!!! Brácha išiel so susedom v dedine na drevo. Sused niesol pílu bežiacu na voľnobeh. Netuším, prečo bežala aj retiazka, ale keď preliezali cez krovie a ohýbali pri tom... celý příspěvek > |  | Broskvová sezóna 2011, 15.11.2011 Keď hovoríme o chuti dužiny a odlučiteľnosti od kôstky, tak najviac hodnotím z Havenov odrodu Halehaven. Dokonalá harmónia sladkej, jemne horkastej a navinulej chuti. Vnímavosť k hubovej kučeravosti, farba a plstnatosť šupky, to je už iná otázka. Ale... celý příspěvek > |  | Kdy zasadit velkopavlovickou merunku?, 15.11.2011 Tak ako som písal v príspevku 14.10., ak nestihnete vysadiť stromček na jeseň, je lepšie (hlavne u broskýň) do zemi vyrýľovať rigolek a stromček v šikmej polohe prihrnúť vrstvou zeminy hrubou 10-20 cm. Korunku nezasypávajte. Zemina, aj keď v zime... celý příspěvek > |  | Ametyst, Vitra - chuťové vlastnosti, 6.2.2009 Pravděpodobně nemáte Ametyst, to se stává. Anebo je problém v podnoži. Můj Ametyst je bujný, má silné výhony a hluboko vykrajované velké dekorativní listy. Plody jsou excelentní. Pohužel potřebuje chem.prevenci. Paľo, Záhorí. |  |
 |
|
|
|