|
Příspěvky uživatele - 153.9
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Strunova hlava Solo, 10.3.2013 S hlavami zn. Solo jsem neměl dobré zkušenosti. Vystřídal jsem tři různé typy. Pak jsem si koupil hliníkovou hlavu Oregon (?), do které se struna nenamotává, ale nastrkávají se tam asi 25 cm dlouhé kousky (s úpravou pro Solo - je tam speciální... celý příspěvek > |  | Krovinorez solo 154 - názory, 10.3.2013 Mám křovinořez Solo přes deset let. Ještě v záruce jsem ho reklamoval, protože nedržel otáčky a po zahřátí zdechával. Vrátili mi ho s tím, že byla prasklá benzínová hadička a že to opravili. Po dalším trápení jsem to dal do opravny, kde mi řekli, že... celý příspěvek > |  |
|  | Podnož "Kavkazská", 28.2.2013 Zkuste si zavolat do Sempry Litoměřice, předloni jsem tam koupil podnože jabloní, měli by mít i podnože hrušní. |  | Jakou odrůdu, 19.1.2013 Omlouvám se za chybu, při psaní předchozího příspěvku jsem asi nebyl doma a zaměnil jsem vegetativní a generativní. Děkuji za opravu.
Nevím, čemu se dá říkat superdrsná poloha. Ona nadmořská výška je jen jeden z ukazatelů. Pokud se k tomu přidá... celý příspěvek > |  | Jakou odrůdu, 18.1.2013 Naprosto souhlasím s panem Vysloužilem, možná bych byl dokonce ještě striktnější a vyhnul bych se generativním podnožím vůbec. Po dvaceti letech pokusů v poloze 500 mnm z cca patnácti stromů na generativních ponožích (většinou A2) zbyl jediný (na M... celý příspěvek > |  | Nůž, 21.12.2012 Kolem šroubu nakapat (nalít) řídký olej (používám na kola a šicí stroje). Sekačku uložit tak, aby olej nestékal. Po dvou dnech by to mělo jít povolit (samozřejmě to můžete zkusit i dříve, ale jednou to trvalo fakt ty dva dny). |  | Produkta a Karmína, 1.12.2012 Je to o chuti. Manželce nechutná, mně ano. To je na tom ta krása života. |  | Produkta a Karmína, 1.12.2012 Mám Produktu v horší poloze na vysokokmenu, myslím, že budete spokojen, jen počítejte s tím, že se asi neobejde bez pravidelného průklestu |  | Jaká odruda boruvky je nejlepší?, 30.11.2012 A mohl byste tedy poskytnout názny vhodných odrůd? |  | Jaké dvouruční nůžky na větve, 30.11.2012 "Omylem" jsem kdysi koupil obouruční nůžky Fiskars (ty neivětší). Stříhají spolehlivě, povedl se i napínací drát na plotě. Opravdu je nešetřím a sousedi jen zírají, že větev, na kterou by šli s pilkou a trvalo by jim to, je ve vteřině pryč. Co se... celý příspěvek > |  |
|  | Jaký křovinořez na menší louku - do 5tis, 18.11.2012 Popravdě křoviňákem taky kosím jen proto, že je to rychlejší. Ono takhle začít kosou brzy ráno v tichu a bez smradu má hodně do sebe. Jenže tak kolem desáté dojde rosa a i "šťáva", zatímco s křoviňákem to ještě dlouho jde... |  | Pozdně zimní rezistentní odrůdy - hodnocení, 18.11.2012 Ono je dnes už asi trochu troufalé hovořit o rezistentech poté, jak vypadá např. Selena aj.
Z Vašeho seznamu mi zatím zarodil jen Goldstar a s Vašim hodnocením souhlasím, ale přidal bych Rozelu a Topaz, které u mne zatím netrpí... celý příspěvek > |  | Ochrana proti okusu zvěří, 17.11.2012 Jak vysoký plot máte na mysli? Sousedka má 1,8 m a včera se jí na špenátu pásl srnec. |  | Jadernicka moravska, 17.11.2012 Taky jsem si vysíval semínka Jaderničky jako podnože a dvě se mi tak líbily růstem a barvou kůry, ža jsem si je narouboval. O jeden roub jsem přišel, protože zmrzl strom, na kterém byl naroubovaný, a druhý plodí jablíčka, která jasně dávají najevo,... celý příspěvek > |  | Utěsnění studny, 12.11.2012 Nu, těsnil jsem mezery mezi skružemi studniční PUR pěnou (má hygienické atesty), ale jsem jen ve čtyřech metrech. Trochu si nedovedu představit, že 0,5 mm silná folie udrží hydrostatický tlak v hloubce 25 metrů. To by tam nesměly být žádné škvíry,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|