|
Příspěvky uživatele - 164.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Presadenie 4-metrového smreku, 19.3.2012 smrk má plytké koeny a po přesazení se může vyvrátit, nechci byt necita, ale rotumnější by bylo ho porazit a v zahradě si zasadit stromek nový a třeba jiný, jedli,borovici... |  | Jak připravit půdu ve skleníku?, 19.3.2012 když máte skleník, tak zákonitě si nemusíte všechno vypěstovat ze semínek, taky jsem si koupil rajčata, papriky,celery v kelímku-předpěstované, takže porýt, jestli je hnůj nebo kompost, tak ho zarýt a je připraveno |  |
|  | Pro travní sekačku do Polska?, 19.3.2012 co si představujete pod pojmem posezonní údržba?To mám jezdit do servisu, aby mi sekačku umyli nebo vyměnili olej, svíčku?Jak se něco pokazí, tak naložit a do Polska, hranice nejsou problém, samozřejmě nikoho nenutím kupovat sekačku tam, jestli to má... celý příspěvek > |  | Pro travní sekačku do Polska?, 19.3.2012 opište výkony motorů, záběr sekačky atd a porovnejte v Polském Těšíně v Castoramě |  | Konstrukce skleníku, 19.3.2012 nečekal jsem, že pozink bude dražší než hliník... nepátral jsem... mám samo domo ze železa, z karbonátu-střecha, skleněné lahve-stěny, sklo-štíty |  | Úbytek vody v jezírku - co je "normální"?, 19.3.2012 ještě není takové vedro aby se voda odpařovala v takové míře, nejspíš opravdu někde utíká, já mám radu pouze jednu a to na díru, která není až dole, ale kolem hladiny, nechejte jezírko bez dopouštění, jak se pokles zastaví, doplňte tak centimetr vody... celý příspěvek > |  | Konstrukce skleníku, 19.3.2012 nevyhledával jsem jednotlivé typy, ale hliník není hliník, ale spíše slitina-dural a podobně a tyto profily mají dobrou pevnost, asi bych volil podle prozkoumání na místě, který se mi více líbí pevnostně a bytelně-hliník je téměř věčný, pozink kolem... celý příspěvek > |  | Jak připravit půdu ve skleníku?, 19.3.2012 není zač a omlouvám se za reakci, ale je tady opravdu hodně vláken a když člověk něco hledá, musí se prolistovat spousty kolikrát nic hovořícími příspěvky... klidně se ptejte, co potřebujete vědět |  | Mulč z ořechových větví, 19.3.2012 ořešák je hořký, kyselý,některé rostliny ho nemusí dobře snášet, je to loterie, štěpku uskladňuji a suším v bednách od zeleniny a ovoce ze supermarketů přes zimu ve skleníku a přes léto pod balkonem |  | Potok na zahrade, 19.3.2012 folii bych nedával, rozšířit koryto a udělat hráz, možná i s ventilem na vypuštění ve spodu hráze, hráz z folie, kameny,celina a nechat zarůst |  |
|  | Mohu vychytat ryby z jezírka tak brzo z jara?, 18.3.2012 jedině opsat lepidla z netu a objet obchody, zda je nemají, jinak běžně se dá koupit lepidlo-silikon na akvárka, ale to chce nechat zaschnout asi 48 hodin.,možná heisner by byl v obchodech |  | Mohu vychytat ryby z jezírka tak brzo z jara?, 18.3.2012 aby měly stejnou vodu a hlavně teplotu, jak jsem psal, vodu z jezírka do nějaké nádoby a za den je dáš nazpět, ať se daří díru zalepit napoprvé |  | Mohu vychytat ryby z jezírka tak brzo z jara?, 18.3.2012 já myslím, že je už dost teplo, napustil bych bečku vodou s jezírka a dal vzduchování, ryby už nespí,...já myslím, že do druhého dne je jezírko opraveno, pokud to není Lipno |  | Jak připravit půdu ve skleníku?, 18.3.2012 ja tady plno vláken o sklenících a zemině, lidičky čtěte, zakládáte vlákna jak na běžícím pásu, čert aby se tady pak vyznal... zeminu s trávou bych vyvezl pryč, bude v hlíně plno semen a plevele, zarýt hnůj a navrch zeminu, buď z kompostu nebo ze... celý příspěvek > |  | Mohu vychytat ryby z jezírka tak brzo z jara?, 18.3.2012 nejde odhadnout v jaké výšce je díra?víte kde šutr spadl, stačilo by upustit a ryby nechat |  |
 |
|
|
|