Příspěvky uživatele - 240.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 26.1.2012
Ahoj Martine.velice pěkne.chtěl bych se zeptat čím jsi vyzdival licovky s šamotama.lepidlo či malta a jaka?popřipadě přidaval jsi sklo.
Stavba udírny s grilem svépomocí, 18.12.2011
mam skromny dotaz.lame mi hlavou čím je to zalite.myslím tim patra.betonem?nepracuje to.vím pokud se zahřeje beton muže střelit.pokud betonem tak asi tam mate kolem topeniště nějakou izolaci.diky za odpověd.jinač super.
Zazimovanmí filtrace, 2.11.2011
Potřeboval bych zkonzultovat jak a kdy zazimovat filtraci. Při poklesu nočních teplot pod 5 stupňů jsem filtraci rozebíral a to jak čerpadlo tak filtraci jsem vyčistil a umístil "na sucho" ve sklepě. Četl jsem ale, že čerpadlo pokud je v... celý příspěvek >
Problémy s filtrací a prosba o radu zkušenějších, 1.11.2011
Děkuji všem, kteří reagovali na můj dotaz a snažili se mě poradit. Celkem chápu stanovisko proč nevypínat filtraci s ohledem na existenci bakterií. Dobře ale nechápu vliv na prodloužení doby filtrace na čistotu vody. Jak jsem uvedl výše,... celý příspěvek >
Problémy s filtrací a prosba o radu zkušenějších, 12.10.2011
A jaké by bylo vhodné čerpadlo (optimální spotřeba s ohledem na velikostb jezírka), které by nasálo a čistilo i hnědé řasy? Nečistoty plovoucí na hladině samozřejmě čistím pomocí síťky. Hnědé řasy jsou ale i hlouběji a to takto čistit neumím. Vodu... celý příspěvek >
Problémy s filtrací a prosba o radu zkušenějších, 11.10.2011
Mám jezírko asi 2500 l bez ryb osazeny asi 7 rostlin (kosatce, blatouch, tipa minima atd.) a dva lekníny zakrývající listy asi polovinu vodní hladiny. Jezírko je chráněno proti polednímu slunci. Pro filtraci používám sadu Laguna tj. čerpadlo POWERJET... celý příspěvek >
Rejsek a granule proti slimákům, 7.6.2011
jo jestly zabiji rejsky to fakt nevym ale taky je to škudce takže dva jednou ranou ale mam takovou skušenost že ti slimacy to sežerou pak eště urodu pak chcipnoua pak musite znova sypat ty granule dokola bo to všecy sežerou i s urodou nejlepši je... celý příspěvek >
Kopicování, 7.1.2011
Dobrý den, může mi, prosím, někdo vysvětlit, co je to kopicování? děkuji Hanka
Nemocný ibišek?, 16.9.2010
odborník nejsem, ale možná bych ho zkusila jen přihnojit třeba tekutýma slepičincema, které jsem si poslední dobou oblíbila:-)
Název keře?, 8.9.2010 Obsahuje fotku
Nějak se mi nedaří to do toho prvního vložit, tak zakládám novou diskuzi, prosím o název keře, díky
Jak se jmenují tyto keře?, 8.9.2010 Obsahuje fotku
Prosím, pomozte mi identifikovat názvy těchto keřů, díky
Kompostér, 7.9.2010
Dobrý den, taky bych měla dotaz ke kompostéru a sice, jak dlouho mi vydrží takový kompost ze dřeva, když nechci použít plastový? Dejme tomu, že ho udělám z prken 1,5 cm silných? Manžel mi totiž tvrdí, že brzy shnije, že je to zbytečné, tak zvažuju... celý příspěvek >
Acer platanoides Globosum, 1.9.2010
tak to je skvělé, díky za radu:-)
Acer platanoides Globosum, 29.8.2010
Mohl by mi někdo poradit, zda existuje nějaký druh javoru globosum, aby měl korunu aspoň tak 4 m širokou? Všechny, co vídám,  mi připadají menší tak okolo dvou metrů. díky za radu
Hloubka kořenů ovocných stromů, 27.8.2010
Prosím vás nevíte někdo, do jaké hloubky můžou asi kořenit ovocné stromy např. jabloně, hrušně, slívy? Jedná se mi totiž o to, že plánujeme zabudovat na zahradě potrubí pro tepelné čerpadlo, ale částečně asi i v místě, kde později bude nějaký... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika