Příspěvky uživatele - 205.121

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Odroda, 1.11.2011
Ďakujem všetkým zúčastneným, vaše rady si vezmem k srdcu.
Odroda, 1.11.2011
Takže draslík? super. Zbierané bolo 3.10.2011. Tie bobule boli fakt, ale fakt malé a isty zatočené. Akú aplikáciu draslíka odporúčate?. Ďakujem aj prispievateľovi, ktorý napísal že je to charakteristické pre modré odrody v októbri - ani túto možnosť... celý příspěvek >
Nero, 1.11.2011
Ďakujem
Nero, 31.10.2011
Dnes som vysadil len tak na skušku 4 štepy NERA, vie mi niekto povedať ktorých odrôd je krížencom? Hľadal som na nete, aj v príspevkoch, asi som prehliadol. Ďakujem
Odroda, 31.10.2011
Ďakujem za reakciu. Chuť je jemne korenistá aj pri nižšiej cukornatosti, nevykazuje prebytok kyselín, skôr naopak. Vzhľadom k malým rozmerom bobule prevažuje objemom semienko. Dužina nie je tuhá, ale skôr muštového typu. Šupka pevná, chrumkavá.... celý příspěvek >
Zakoreňovanie, 31.10.2011
Roky sa snažím okrem kupovania štepov aj o zakoreňovanie odrezkov. Úspešnosť nedosahuje ani 25 %. Teraz som sa rozhodol, že v jari odrezky zakorením na balkóne v nádobách od primalexu. Dôvodom je to, že v období keď hrozno púšťa púčiky je sucho a... celý příspěvek >
Nezralá vinná réva (otrhat ano či ne), 31.10.2011
Dobrý deň. Mal som podobný problém. Na pergole mam aj Izabelu čiernu a bielu. Izabela biela rodí (klop, klop,) ako my východniari hovoríme - jak fras. Ale čierna po 5 rokoch začala nedozrievať a strapce boli riedke. Tak som ju po 17 rokoch rzezal na... celý příspěvek >
Odroda, 31.10.2011 Obsahuje fotku
Pred mesiacom som oberal aj toto čudo.:), možno je to tým že je to prvá úroda. Neveľmi sa mi pozdáva. Snáď mi už teraz bude vedieť niekto povedať čo je to za odrodu, v jari sa to nedalo určiť. Listy su asi niečim napadnuté, alebo je to odrodová... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika