|
Příspěvky uživatele - 86.4
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jasan výsadba, 30.10.2011 Já bych to viděl jako minimálně postačující hloubku 40-50 cm. Jasan zimnář není nijak zvlášť náročný. Když však půjdete dvakrát hlouběji, tak stromu neuškodíte. Josef. |  | Řecká neznámá, 30.10.2011 Otevřeně musím přiznat, že jsem to nevěděl a kdybyste to p. Jiří neurčil, tak byl bych se pustil do složitého vyhledávání. Takže se více vyspím :-). Díky. Josef. |  |
|  | Co je to za keř?, 30.10.2011 Bingo! Josef. |  | Co je to za keř?, 30.10.2011 A kdo přidá další nápovědu, další kamínek do mozaiky? Upřesňuji, že mnou uvedený slogan (nalezený na wikipedii) je sloganem výrobce terénních automobilů umísťujících se na rallye Dakar na prvních místech a jsou vyráběny v onom státě. Josef. |  | Prosím co je tohle za rostlinu?, 30.10.2011 Je pravda. Na latinský název nevymyslím žádnou srozumitelnou nápovědu. Český název se asi skoro nepoužívá. Ani já jsem ho dodnes neznal a dozvěděl jsem se ho až při hledání více podrobností o neznámé rostlině. Slovní základ je stejný, jako u drobného... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|