|
Namotání žací struny, 23.5.2011 sama nevyleze musi se s hlavou v otackach klepnout o zem pak teprve odstredivou silou vyleze namotava se jednim smerem uz jsem videl ze nekdo namotal strunu kazdy konec jinym smerem a pak se divil ze mu to nefunguje smer motani je dan sipkou |
 |
Roj včel v těšnění pod střechou v chalupě, 22.5.2011 proc by je nebylo mozne vysirit neni prece nutne sirny knot strkat pod strechu stazi ho zapalit v nejake plechovce kour nasavat starym vysavacem ktery ma vyvod na hadici a tento vyfuk zasunout pod strechu nebo tam nastrikat biolit |
 |
|
 |
Dotaz k chovu kozy domácí, 19.5.2011 hlavne nedelejte zadny obojek z lati to uz zavani tyranim zvirat jeste si v tom muze ublizit nebo si ani nebude moci lehnout pytlik z platna neroztrha to neni pes verte je to vyzkousene |
 |
Připouštění, 12.5.2011 puvodni dotaz jsem pochopil za jak dlouho se muze pripustit po porodu pripousti se kdyz je rije ta nastava po par dnech po porodu u velkych plemen se pripousti i 9 x za rok vystavni asi jen 4x mala plemena 6-7x |
 |
Startovani zahrateho motoru, 8.5.2011 tuto zavadu jsem mel take ventily se provozem zaklepaji a zmensi se vule pri ohrati se ventily natolik prodlouzi ze uz neni vule zadna a podfukuji motor ztrati kompresi obrousil jsem tycku asi o 0.1 mm jak pise Standa a je klid |
 |
Kavka - březost, 4.5.2011 jestli je kavka brezi tak hlavne po porodu davejte pozor aby spravne kojila mlade |
 |
Kde vzít vodu do bazénu 20m3?, 30.4.2011 normalne si ho napoustim z vodovodu hadici a taky si tu vodu zaplatim z hydratu by to byla kradez |
 |
Co napíchnout na rožeň?, 18.4.2011 ja si necham ve vyrobne vyudit selatko nebo jen kytu a ta pak na rozni nema chybu |
 |
Pipec u slepic, 7.4.2011 jedna se tipec ne pipec z ceho vznika nevim ale kdyz ho slepice mela nemohla zrat babicka i matka slepici chytla vytahla ji jazyk a tipec podebrala nehtem nebo nozikem a strhla pak to namazala sadlem veterinar to udela skalpelem a natre nejakou... celý příspěvek > |
 |
Dotaz k chovu kozy domácí, 5.4.2011 registraci podleha ale nevim o zakonu podle ktereho nemohu chovat 1 kus kozy |
 |
|
 |
Čištění demižonu, 2.4.2011 omlouvam se za preklepy nezkontroloval jsem to po napsani |
 |
Čištění demižonu, 2.4.2011 zkusil bych cehemii na cisteni skla do mycky nadobi nebo mechnicky nalit trochu vody a rozdrcene skorapky z orechu /sel by i pisek ale ten by mohl poskrabat steny / a stim pohybovat pripadne kombinace oboji zkombinovat |
 |
Pořízení kozy, 1.4.2011 zkuste ji to seno osolit a nedelam si srandu |
 |
Koza domácí - kolik nadojí mléka, 31.3.2011 mleko se da konzumovat kdyz uz tam neni mlezivo to znamena ma bilou barvu a neni huste jeto to asi po 5 dnech |
 |
Stáří kozy, 28.3.2011 podle stavu zubu, vemene, paznechtu, celkove kostry, pokud ma rohy tak v kazdem zimnim obdobi ma na rozich znatelne krouzky ty se vytvareji v dobe mensiho prisunu lepsi stravy |
 |