Příspěvky uživatele - 225.45

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Namotání žací struny, 23.5.2011
sama nevyleze musi se s hlavou v otackach klepnout o zem pak teprve odstredivou silou vyleze namotava se jednim smerem uz jsem videl ze nekdo namotal strunu kazdy konec jinym smerem a pak se divil ze mu to nefunguje smer motani je dan sipkou
Roj včel v těšnění pod střechou v chalupě, 22.5.2011
proc by je nebylo mozne vysirit neni prece nutne sirny knot strkat pod strechu stazi ho zapalit v nejake plechovce kour nasavat starym vysavacem ktery ma vyvod na hadici a tento vyfuk zasunout pod strechu nebo tam nastrikat biolit
Dotaz k chovu kozy domácí, 19.5.2011
hlavne nedelejte zadny obojek z lati to uz zavani tyranim zvirat jeste si v tom muze ublizit nebo si ani nebude moci lehnout pytlik z platna neroztrha to neni pes verte je to vyzkousene
Připouštění, 12.5.2011
puvodni dotaz jsem pochopil za jak dlouho se muze pripustit po porodu pripousti se kdyz je rije ta nastava po par dnech po porodu u velkych plemen se pripousti i 9 x za rok vystavni asi jen 4x mala plemena 6-7x
Startovani zahrateho motoru, 8.5.2011
tuto zavadu jsem mel take ventily se provozem zaklepaji a zmensi se vule pri ohrati se ventily natolik prodlouzi ze uz neni vule zadna a podfukuji motor ztrati kompresi obrousil jsem tycku asi o 0.1 mm jak pise Standa a je klid
Kavka - březost, 4.5.2011
jestli je kavka brezi tak hlavne po porodu davejte pozor aby spravne kojila mlade
Kde vzít vodu do bazénu 20m3?, 30.4.2011
normalne si ho napoustim z vodovodu hadici a taky si tu vodu zaplatim z hydratu by to byla kradez
Co napíchnout na rožeň?, 18.4.2011
ja si necham ve vyrobne vyudit selatko nebo jen kytu a ta pak na rozni nema chybu
Pipec u slepic, 7.4.2011
jedna se tipec ne pipec z ceho vznika nevim ale kdyz ho slepice mela nemohla zrat babicka i matka slepici chytla vytahla ji jazyk a tipec podebrala nehtem nebo nozikem a strhla pak to namazala sadlem veterinar to udela skalpelem a natre nejakou... celý příspěvek >
Dotaz k chovu kozy domácí, 5.4.2011
registraci podleha ale nevim o zakonu podle ktereho nemohu chovat 1 kus kozy
Čištění demižonu, 2.4.2011
omlouvam se za preklepy nezkontroloval jsem to po napsani
Čištění demižonu, 2.4.2011
zkusil bych cehemii na cisteni skla do mycky nadobi nebo mechnicky nalit trochu vody a rozdrcene skorapky z orechu /sel by i pisek ale ten by mohl poskrabat steny / a stim pohybovat pripadne kombinace oboji zkombinovat
Pořízení kozy, 1.4.2011
zkuste ji to seno osolit a nedelam si srandu
Koza domácí - kolik nadojí mléka, 31.3.2011
mleko se da konzumovat kdyz uz tam neni mlezivo to znamena ma bilou barvu a neni huste jeto to asi po 5 dnech
Stáří kozy, 28.3.2011
podle stavu zubu, vemene, paznechtu, celkove kostry, pokud ma rohy tak v kazdem zimnim obdobi ma na rozich znatelne krouzky ty se vytvareji v dobe mensiho prisunu lepsi stravy
Další diskuze:  12345  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika