Příspěvky uživatele - 243.252

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
opadávání listů lonicery, 1.2.2009
Nám zimolez také shodil listy a před tím zežlutl. Když jsme se podívali na kořeny, tak jsme tam našli několik larev chroustka a okousané kořeny.
hortenzie nekvete, 31.8.2007
Dobrý den, chtěla bych jen podotknout, že hortenzie potřebuje hodně vody a právě i v zimě. Takže se může stát, že vypadá na omrznutí a přitom je seschlá.
bugénvilea (Bougainvillea glabra), 31.8.2007
Dobrý den, také mám bugenvélii a mám ji venku na plném slunci. Chce hodně zalévat a 1krát týdně ji hnojím. Byla úplně obsypaná barevnými listeny a krásnými bílými květy. Před nedávnem odkvetla a už zase nasazuje. Na zimu ji mám na chodbě u okna.... celý příspěvek >
gloxinie - uhnívají nebo co, 3.8.2007
Dobrý den, mohlo by to být způsobeno mokrou zeminou a studenou zálivkou. Gloxinie se zalévají vlažnou vodou, ale nejsem si jistá, jestli se náhodou nemají zalévat jen zespodu, jako saintpaulie.
Pivoňky nekvetou, 24.5.2007
Máme je v ředě a jsou všechny stejně hluboko a jen ty 2 prostřední jsou špatné a slabé.
Šeřík, 24.5.2007
Dobrý den, rodiče by chtěly sehnat  roubovaný plnokvětý šeřík, ale zatím na něho nikde nenrazili. Nevíte, kde se dá sehnat?
Pivoňky nekvetou, 24.5.2007
Dobrý den chci se zeptat proč nám nekvetou nějaké pivoňky. Jsou asi 4 roky přesazené, jsou v řadě a ty prostřední jsou strašně slabé a malé. Zalévám, hnojím a oni nic. První rok po přesazení nám krajová piv. také nerostla vypadala, jako by měla... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika