Příspěvky uživatele - 195.111

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Křovinořez Al-ko, 17.11.2011
Ahoj, není uvedený křoviňák nějaký levný? Nejnižší cena nebývá nejlepší volba. Jinak uvedený typ neznám.
Křovinořez Al-ko, 17.11.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, jaké máte zkušenosti s křovinořezem AL-KO? Dle mého není drahý - typ, BC 250 CLASSIC cca. 3500,- Kč. Foto je v příloze. Mám svažitou zahradu 400 m2. Děkuji za odpovědi a zkušenosti a přeji hezký den Kulda M.
Zhanam foto kominovej hlavice na zahradny krb s ochranou proti iskram, 15.10.2011
Dobrý den, vzhledem k tomu, že se v krbu většinou griluje, je oheň nežádoucí a tak nejsou jiskry, v krbu topím většinou dřevěným uhlím a jiskry nejdou ven. Ale v případě, že je komín v blízkosti hořlavých látek, byl bych opatrný a asi bych tam krb... celý příspěvek >
Zhanam foto kominovej hlavice na zahradny krb s ochranou proti iskram, 13.10.2011
Dobrý den, podívejte se asi o 15 diskuzí níže- "renovace zahradního krbu". Mám tam foto i s komínovou hlavicí. Zdraví Kulda M.
Nátěr krbu vodním sklem, 30.9.2011
Dobrý den, jaký máte názor na nátěr staršího venkovního krbu vodním sklem a potom fasání barvou?Vodní sklo pro pevnost a ochranu a nátěr pro krásu. Bude nějaký nátěr /fasádní? nebo jiný?/ držet na nátěru vodního skla? Děkuji a zdarvím Kulda
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika