|
Příspěvky uživatele - 46.80
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Slepice přestává žrát, 16.11.2009 tak jí utraťte než zhubne. |  | Bílá vejce, 16.11.2009 Leghornky, Vlašky, Minorky, Hamburčanky, a vůbec všechna plemena s bílými ušnicemi. |  |
|  | Slepice a dravec, 16.11.2009 Jestřáb mě nikdy nevybral postupně celý chov slepic, zejména né teď v zimě. To mu stačí velmi málo. Jedna slepice na týden a více. Ale něco jiného je v červenci, kdy nosí mláďatům na hnízdo. Tam je spotřeba větší. Jenže obvykle je dost potravy v... celý příspěvek > |  | Slepice a dravec, 16.11.2009 prosím vás přeseknutá kost? co to je? nebyl tam spíš někdo dvounohý? |  | Chci se napást na zahradě, 15.11.2009 Je to věc chuti nás všech. Mě zimolezy chutnají. Rakytník přijde vhod v chladných dnech, je osvěžující. Nakonec nepohrdnu ani mišpulemi. Jsou pikantní jakmile zhniličkovatí. Baštím i malvičky jeřábu muku. bezvadně mírně sladké, moučné, se... celý příspěvek > |  | Jalovec a hrušeň, 14.11.2009 je lepší ty napadení větve ořezat a spálit. jalovec obrazí. |  | Bellamira - opylovače, 7.11.2009 Německá Bellamira je kříženec Nancyské mirabelky s Čačanskou lepoticí. Oba rodiče jsou považovány za samosprašné. Měla by pak být i Bellamira. Záleží jakou Čačanskou máte na ještě na zahradě. Pokud lepotici, tak i kdyby Bellamira byla... celý příspěvek > |  | Saturn, 27.10.2009 Dobrý den,
pokud někdo máte doma odrůdu ořešáku Saturn, prosím napište jaké s ním máte zkušenosti. V jedné staré pomologii jsem o něm čelt, že má často mírně vyschlá jádra. Co vy na to?
Juraj Kafka |  | Prosím o radu pro laika, 27.10.2009 Předně Kordie je chrupka, nikoli srdcovka.
Pro Kaazcu: srdcovky jsou pomologické označení typů plodů s měkkou dužninou, šťáva u nich dobře barví červeně. Obvykle mají srdcovitý tvar. Jsou zpravidla ranné zrají zpravidle během června.Patří sem Rivan,... celý příspěvek > |  | Prosím radu pro laika - Jojo, 27.10.2009 zdravím Vás, odrůda JOJO má tu výhodu, že jakmile začne plodit a to je zpravidla raně, přirůstá méně, takže ta velikost by se dala dodržet. Plodů je dostatek a neopadávají předčasně. Je to odrůda netrpící šárkou švestek(virová choroba). Nevýhoda je... celý příspěvek > |  |
|  | Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 25.10.2009 Před pár dny mi přinesl jeden pán k ochutnání Lord Lambourne, už vím kde se vzala a vynikající chuť Rubínu a taky částečná odolnost proti strupovitosti. Chuť je nezapomenutelná jen plody jsou menší, ale nemusí být všechno velké, jen když je to... celý příspěvek > |  | Nejchutnější odrůdy jabloní - jaké to jsou?, 18.10.2009 Škoda, že se musíte k tomu přemlouvat nebo musel. Mám naroubovánu Coxovu chery, tedy krásně tmavočervenou mutaci této odrůdy, a musím říct, že za dva roky středně velká jablka, tvrdá jako kamen, ale po dojítí v garáži na nový rok a déle sladké jako... celý příspěvek > |  | Nejaromatictejsi odruda, 17.10.2009 Přesně tak, já bych mohl jmenovat z Lednického areálu, ale stromy byly označeny většinou číslem. Tam bylo lecos. I třeba malé žluté meruňky s lysou slupkou a šťavnatou dužninou avšak méně výrazné chuti, ale já to házel do pusy jako maliny. Jediné co... celý příspěvek > |  | Slepice a trávnatý výběh, 28.9.2009 Ke všem příspěvkům: pletivo je možná varianta, zvláště pro kachny(apropos kachny bych nikdy nechoval se slepicemi v jednom výběhu) to pletivo se ale musí dát tak 5 cm nad povrch země. postup je asi takový, že nejprve si založíme trávník a alespoň rok... celý příspěvek > |  | Jaký druh slepic vybrat, 28.9.2009 Zajděte na některou z výstav, ted je podzïm a je výstava na výstavě. No a tam už vám do oka něco padne. Vybírejte mezi polotěžkými plemeny - australky, amroxky, barneveldky, hempšírky, plymutky, rodailendky, sasexky, velsumky... případně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|