Příspěvky uživatele - 46.80

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slepice přestává žrát, 16.11.2009
tak jí utraťte než zhubne.
Bílá vejce, 16.11.2009
Leghornky, Vlašky, Minorky, Hamburčanky, a vůbec všechna plemena s bílými ušnicemi.
Slepice a dravec, 16.11.2009
Jestřáb mě nikdy nevybral postupně celý chov slepic, zejména né teď v zimě. To mu stačí velmi málo. Jedna slepice na týden a více. Ale něco jiného je v červenci, kdy nosí mláďatům na hnízdo. Tam je spotřeba větší. Jenže obvykle je dost potravy v... celý příspěvek >
Slepice a dravec, 16.11.2009
prosím vás přeseknutá kost? co to je? nebyl tam spíš někdo dvounohý?
Chci se napást na zahradě, 15.11.2009
Je to věc chuti nás všech. Mě zimolezy chutnají. Rakytník přijde vhod v chladných dnech, je osvěžující. Nakonec nepohrdnu ani mišpulemi. Jsou pikantní jakmile zhniličkovatí.  Baštím i malvičky jeřábu muku. bezvadně mírně sladké, moučné, se... celý příspěvek >
Jalovec a hrušeň, 14.11.2009
je lepší ty napadení větve ořezat a spálit. jalovec obrazí.
Bellamira - opylovače, 7.11.2009
Německá Bellamira je kříženec Nancyské mirabelky s Čačanskou lepoticí. Oba rodiče jsou považovány za samosprašné. Měla by pak být i Bellamira. Záleží jakou Čačanskou máte na ještě na zahradě. Pokud lepotici, tak i kdyby Bellamira byla... celý příspěvek >
Saturn, 27.10.2009
Dobrý den,  pokud někdo máte doma odrůdu ořešáku Saturn, prosím napište jaké s ním máte zkušenosti. V jedné staré pomologii jsem o něm čelt,  že má často mírně vyschlá jádra. Co vy na to? Juraj Kafka
Prosím o radu pro laika, 27.10.2009
Předně Kordie je chrupka, nikoli srdcovka. Pro Kaazcu: srdcovky jsou pomologické označení typů plodů s měkkou dužninou, šťáva u nich dobře barví červeně. Obvykle mají srdcovitý tvar. Jsou zpravidla ranné zrají zpravidle během června.Patří sem Rivan,... celý příspěvek >
Prosím radu pro laika - Jojo, 27.10.2009
zdravím Vás, odrůda JOJO má tu výhodu, že jakmile začne plodit a to je zpravidla raně, přirůstá méně, takže ta velikost by se dala dodržet. Plodů je dostatek a neopadávají předčasně. Je to odrůda netrpící šárkou švestek(virová choroba). Nevýhoda je... celý příspěvek >
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 25.10.2009
Před pár dny mi přinesl jeden pán k ochutnání Lord Lambourne, už vím kde se vzala a vynikající chuť Rubínu a taky částečná odolnost proti strupovitosti. Chuť je nezapomenutelná jen plody jsou menší, ale nemusí být všechno velké, jen když je to... celý příspěvek >
Nejchutnější odrůdy jabloní - jaké to jsou?, 18.10.2009
Škoda, že se musíte k tomu přemlouvat nebo musel. Mám naroubovánu Coxovu chery, tedy krásně tmavočervenou mutaci této odrůdy, a musím říct, že za dva roky středně velká jablka, tvrdá jako kamen, ale po dojítí v garáži na nový rok a déle sladké jako... celý příspěvek >
Nejaromatictejsi odruda, 17.10.2009
Přesně tak, já bych mohl jmenovat z Lednického areálu, ale stromy byly označeny většinou číslem. Tam bylo lecos. I třeba malé žluté meruňky s lysou slupkou a šťavnatou dužninou avšak méně výrazné chuti, ale já to házel do pusy jako maliny. Jediné co... celý příspěvek >
Slepice a trávnatý výběh, 28.9.2009
Ke všem příspěvkům: pletivo je možná varianta, zvláště pro kachny(apropos kachny bych nikdy nechoval se slepicemi v jednom výběhu) to pletivo se ale musí dát tak 5 cm nad povrch země. postup je asi takový, že nejprve si založíme trávník a alespoň rok... celý příspěvek >
Jaký druh slepic vybrat, 28.9.2009
Zajděte na některou z výstav, ted je podzïm a je výstava na výstavě. No a tam už vám do oka něco padne. Vybírejte mezi polotěžkými plemeny - australky, amroxky, barneveldky, hempšírky, plymutky, rodailendky, sasexky, velsumky... případně... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika