Příspěvky uživatele - 32.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Melounoviště 2011, 20.7.2011
z vlastni praxe lze pouzit Dithane i pro moreni hliz a cibuli okrasnych rostlin, pripadne pri hnilobe hliz v dobe vegetace, tedy ve forma zalivky, ale neni to zadne eko, to priznavam
Co je to za strom?, 20.7.2011
ano, ta odnozuje mene-sousedi ji maji, nicmene stejne podlezla i kamennou zed a jeste hadlu kamenu a z nich stejne vyrusta, takze i ty roubovane jsou riskantni!
Co je to za strom?, 20.7.2011
jedovata Rhus typhina - škumpa, jinak na zahradu si ji nedavejte, dela korenove vymladky a rozroste se skutecne vsude, je to takovy pyr v kerovem podání
Lilkoviště, 20.7.2011
jamel Míšo tolik odrud, vcetne Ceskeho raneho a onech 20cm mi nikdy nedorostl, vzdy byl jen jako vetsi slepici vejce, vsechny ostatni odrudy byly lepsi, vice plodily a mely i vetsi plody...
Co je to za cypřišek?, 20.7.2011
to panasovani nebylo i tak videt, pani rikala, ze je panasovany, takze jen ten vrsek je asi zluty, nicmene i ve skutecnosti jsem to spatne videl, ma z nich zivy plot a rada by sazenice, samozrejme nezna cv., zatim me napdla jen pisifera filifera... celý příspěvek >
Co je to za cypřišek?, 20.7.2011 Obsahuje fotku
Pěkný den, jedná se o nějaký druh a kultivar cypřišku, cv.bude asi obtížné určit, jen vím, že je panašovaný, tak alespoň jaký to je druh. Paní mi přinesla větvičku, bohužel nevím určitě co je to za druh, děkuji za tip
Hokaido - jak poznám, že je plod ke sklizni, 20.7.2011
myslel jsem ze jsou Hokaida prece jen trosku vetsi, ale dobra... chci se zeptat, zda je mohu zacit sklizet jiz nyni - nektere jsou syte oranzove a maji jiz zlutou stopku... diky
Lilkoviště, 20.7.2011
jinak Mirku jak ze se to jmenuje ta odruda co je vpravo na fotce? dnes konecne sprchlo a tak si lilky venku urcite oddychly - nikdy je nestacim zalit :(
Jak se jmenuje, 19.7.2011
je to Sparaxis - vysazuje se v listopadu nebo na jare, nicmene muze vymrzat, proto je jistejsi je pestovat jako meciky - tedy sklidil zari, rijen a uskladnit. Pokud bydlite v teple oblasti statu, vyndavat nemusite
Lilkoviště, 19.7.2011
Mirku, porad vaham jak mam vystipovat lilky, jak to delate vy? Ja je venku zcasti nechavam osudu a z casti necham vest na dva vyhony, ve skleniku je zasadne vedu na dva vyhony, nicmene by me zajimalo jak to delaji velkopestitele, predpoladam, ze... celý příspěvek >
Lilkoviště, 19.7.2011
mimochodem ty bile co jsem dal sem nahore (foto) tak bile jsou ze skleniku, ten fialovy je vsak z venku..! ale nepsal jsem to tam, to jen kdyz ted prislo na lamani chleba.)
Melounoviště 2011, 19.7.2011
nebo jeste zkusit prolit pudu misto Previcuru pripravkem Dithane, navic je o dost levnejsi
Lilkoviště, 19.7.2011
to je ale sortiment! Jaka odruda Mirku je u vas nejlepsi? Docela by me to zajimalo..jinak ta zihana-tu nedavno mel v letaku Globus, ze ji prodava... me zatim zklamava zeleny thajsky lilek, roste nejak podivne, takze vloni to nebyla nahoda, ze za nic... celý příspěvek >
Melounoviště 2011, 19.7.2011
8k Mirku je ale peknych, na rostlinach skodi skutecne svilusky, kdyz uz jsi zminil lilky, zalolzil jsem tu diskuzi Lilkoviště, pokud mas nektery odrudy, hod je tam prosim:)
Žluté listy hadovek, 18.7.2011
jsou to svilusky, rozhodne postrik akaricidy, takze Talstar apod., hlavne se divejte na ochranou lhutu, prece jen okurky rostou rychle a plody jsou za par dnu velke, proto vybirejte kratkou ochr.lhutu, nezapomente, ze pripravky typu Mospilan, Pirimor... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika